Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szeretet, Bölcsesség, Gyógyító erő

(mz/x, 2012.08.12 19:59)Laár András, Jakab István vendége volt, jól elbeszélgetnek a tudatról,...vagyok aki vagyok, a vanás, az énség a tudat....fénylámpák gyulladnak, a szeretet energia hozta létre a világot, mindnyájan egy vagyunk a végső tudat :

http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=ee80037af

22,30-23:00 ig tartó esti meditációban , nagyon át jön a Forrás meleg energiája, legyünk együtt minél többen!!!!!:)

http://www.facebook.com/tundertantra/app_345434975535112


Na..

(Mónika, 2012.08.11 23:49)

azért a politikusok magyarságát hagyjuk is. Vagyis inkább úgy mondanám, az emberségüket. Abban sosem hittem. Mióta felnőttem annyira, hogy a politikába beleláthassak, azóta SEM érdekeltek a politikusok. Egy kaptafa mind, ez biztos. Aki már erre a pályára lép, az nem lehet jó ember, vagy később nem lesz az. De valószínűbb, hogy sosem volt az.

Ki a magyar...

(Kerion, 2012.08.11 20:15)

A korszakváltás - most pedig az van vastagon - egyik fő jellemzője hogy letisztulnak a dolgok. Elválik egymástól az aminek el kell válnia. Biblikusan megfogalmazva a búza elválik az ocsútól. Ennek keretében válik el a magyar a nem-magyartól. A "kiválasztódásban" nem a származás, a faji jelleg, a nem, a vallás számít - hanem a belső rezgés mértéke. Ami több minden más mellett végső soron a szeretet-elvűség mértékének a fokára vezethető vissza.
A vaskor legvégén a hatalom, a vagyon, a karrier által elért pozíció, a politikusi, gazdasági, médiabeli és persze még sok minden egyéb "kivagyi dolog" nagymértékben csökkenti a belső rezgés mértékét. Mivel ezekért az illuzórikus dolgokért meg kell "küzdeni" - rengeteg, a szeretettel össze nem egyeztethető dolog terheli az egyént. Ez teljesen nyilvánvaló - megy a taposás-könyöklés-seggnyalás-erkölcstelen harácsolás, a fájdalomokozás másoknak ezerrel.
Tehát summa summárum - ezek az emberek a matériába, a vaskorvégi rendszerbe való beágyazottságuk okán rendkívül alacsony belső rezgésűek - ezért pedig megtáltosodásra képtelenek. Magyarán - alkalomadtán felrezgésre, illúzió/dimenzó-váltásra képtelenek - RÖPKÉPTELENEK. És mint ilyen emberek - természetesen nem magyarok. Hiába is mondják, hiszik magukról hogy magyarok.
Az ugyanazon megosztó 6alom pártoskodó emberei persze a szélsőbaltól a szélsőjobbig - az egyénenkénti úgymond szeretet-rezgés mértéke helyett - állandóan a származáson lovagolnak. Ha ezt nézzük akkor az esetek túlnyomó többségében eléggé nyilvánvaló az hogy ez is szinte parallel a fent elmondottakkal. Vagyis az az ember az alacsony rezgésű aki származásilag sem magyar. A külsőségek mint tudjuk semmit sem számítanak - csak a "belsőségek".
Az hogy egyik Kárpát medencei "magyar" politikus sem magyar - evidens, de azt is mondhatjuk hogy GALAKTIKUS UNIVERZÁLIS AXIÓMA. Úgy hogy tökmindegy hogy Lezsák Sándor és családja mit mond. Viszont mélységes tisztelet azoknak akik úgy MAGYAROK hogy meggyőződésük szerint nem azok. Persze ha vissza tudnánk vezetni akár ezer évekre is a családfájukat - menten kiderülne hogy valójában ők is magyarok - eredendően.

ARVISURA - IGAZSZOLÁS

(Ani, 2012.08.11 05:10)

http://www.arvisura.van.hu/

aki még nem ismerte és szeretné olvasni, annak ajánlom szeretettel :)))

az Olimpiából semmit nem néztem, más elfoglaltságom van, csak mert döme=merkuriusz=berci66 éppen velem foglalkozik.... innen üzenem neki, hogy avval foglalkozzon, amivel egyidős :))) he... hee... mert a lélekláncra hivatkozott, pedig zsiannál bukott le... na ilyen az, amikor valaki képtelen a családi életre és másokkal foglalkozik önmaga helyett... már régen nem fórumozok, ha nem tünt volna fel... a facebookot helyezem előnybe, kedves .... :))) nekem már elég a minden esti 21.00 órától kezdődő meditáció 30 percen keresztül, sokkal nagyobb hasznot teremtek vele, mint mások tudatát tágítsam... aki akar az tanul, aki nem akar tanulni az lemarad, mint mackó sajtból a brummogás :))) mindenki EGY VILÁG és mindenki önmagáért felelós... senkit nem lehet megmenteni a saját butaságától és rosszindulatától.... remélem szép az olimpia, és akik abban lelik örümüket hogy mások teljesítményét nézzék, hát tegyék.... én dolgozom és még TV-t se nézek, mert a természet sokkal több örömöt ad nekem mint a TV bámulása...

Kurultaj - Kerionnak

(Ildikó, 2012.08.10 08:17)

Lezsák Sándor nem csak mondja, hogy magyar, de a fia maga is lovas, és ott lesz Bugacon.
Ettől függetlenül mivel sem a politikai életre, sem a pénzügyi manőverekre nincs közvetlen befolyásom, ezért a saját életemmel foglalkozom, ott söprögetek, és ott próbálok Mónihoz hasonlóan boldog lenni. Nincs más eszközünk ugyanis, a többi dologgal foglalkozni (amire semmiféle befolyáunk nincs) csak hiábavalóság, és időpazarlás, arról nem beszélve, hogy az állandó gondok emlegetése, és említett területek szereplőinek az életének vesézgetése rengeteg negatív energiával van tele, és az nem hogy felemelne bárkit is, hanem csak lehúz....állandó gyanakodást, aggodalmat gerjesztve a szívben....TÖK FÖLÖSLEGESEN. Mások hibái feletti aggodalom egy olyan plusz teher, ami elveszi az energiát a saját életünk problémáinak megoldásától.
Javaslatom: próbáljunk meg a saját életünkben meglátni minden szépet, és ez esetben én a Kurultaj-ban is a számomra hasznosítható és szép részeket teszem figyelmem középpontjába, megpróbálok feltöltődni belőlük, mert arra nem csak nekem , de mindannyiunknak nagy szüksége van. Gyönyörű lovakat, nagy sztyeppét, csodás korabeli ruházatokat és mesterségeket fogok látni, lesznek jó előadások is, hallahtom a dobok hangját, és talán akad valami jó falat is, a lajtoskocsi hideg vizéről nem is beszélve. :))
Kerion, mi lenne ha eljönnél Te is?? :)) Én ott leszek! :))

MSZ érdekességek !

(mz/x, 2012.08.10 13:39)

Észrevétel a Magyarok Szövetsége Országos Elöljárói felé.

A Hazájukért, nemzetükért aggódó, azért tenni akaró magyarok nagy örömmel vették tudomásul, hogy 2008. kora őszén a Börzsönyben összejött a magyar értelmiség színe java, hogy egy nemzetmentő kezdeményezés alapjait lerakja. Mindenki nagy várakozással nézett a jövőbe, míg a Magyarok Szövetsége Egyesületet 2009-ben bejegyzésre került.

Teljes odaadással, önzetlenül, a saját szegényes pénztárcáját is megnyitva dolgozott megannyi lelkes magyar ember a Vukics Ferenc lakossági fórumainak a megszervezésében, valamint a további rendezvények lebonyolításában,létrehozásában. A Pázmány Péter utcai MSZ központ felújítása is nagyon sok msz tag áldozatos munkája, adománya, pénzbeli juttatása árán készült el. Mindemellett állandóan minden téren pénzbeni segítséget kértek az msz tagoktól, akiknek a mostani nehéz gazdasági

helyzet folytán amúgy is teljesen kiürült a pénztárcájuk. Engedtessen meg, hogy köznapi használattal éljek, de az utóbbi időben már szinte visszataszítóvá vált az Msz vezetőség folyamatos tarhálása.

Nagyon sokan nagyon nagy reményeket fűztünk a MSZ-hez és vezetőihez.

Az emberek bizalmát sikerült megnyerni a vezetésnek, mert először úgy tűnt, hogy hogy az egy népképviseleti modellre, a tizedes rendszerre épül, ami az alulról történő építkezés elvén alapul.

Bíztunk abban, hogy az alulról történő építkezéssel a Magyarok Szövetsége minden tagjának joga lesz beleszólni a a közösséget érintő , meghatározó kérdésekbe.

Ez azonban nem így történt, mert ha egy megyei elöljáró, vagy egy egyszerű MSZ tag a pénzügyi beszámolót szeretné megnézni, ami más funkcióját betöltő közösségekben természetes, akkor ez az MSZ vezetőinek nem tetszésével találkozik, és azt az általunk elfogadhatatlan választ kapjuk, hogy erről már beszámoltak az elöljáróknak. Akkor valahol megtörik az információ áramlás?- kérdezem.

A mai hatályos törvények szerint a szövetség gazdasági vezetőjének el kell készítenie az éves mérleget, amit ellenjegyez az elnök és a gazdasági vezető -ezután az elnökséggel el kell fogadni azt az írásbeli értékeléssel együtt. - a mérleget és az írásbeli értékelést jogosult megtekinteni minden egyes szövetségi tag, ennek megtagadása törvényellenes.

Szerintem egy ilyen fontos, a szervezetet érintő beszámolót minden törvényt betartó szervezet feltesz a honlapjára, hogy az minden tagjához a beszámolási határidőben eljusson a megfelelő, hiteles, számadatokkal alátámasztott tájékoztatás, hisz az értéket, a bevételt mi, munkánkat, pénztárcánkat is bőségesen megnyitó emberek hoztuk létre. Nagyon sokunk véleménye az, hogy minket, tagokat nem tájékoztattak az MSZ vezetők az Msz pénzügyi dolgairól, értem ezalatt azt a bevételt is, ami az 2010-es Mogy-on képződött, nem is beszélve annak az elosztásáról.....folyt

folyt. -MSZ érdekességek !

(mz/x, 2012.08.10 13:40)

....Az MSZ alapszabályát szerettem volna elkérni a budapesti elöljárónktól, azt a választ kaptam tőle, hogy nincs neki. Minden elöljárónak, de még a kerületi elöljáróknak is kellene, hogy kéznél legyen egy alapszabály és ennek az alapszabálynak fenn kellene lennie az interneten és a szervezet honlapján.

A heti testületi ülések jegyzőkönyveit sem a budapesti, sem a kerületi elöljárók nem kapják meg, így az információ nem jut el a tagokhoz sem.

Az elöljárói választás sem az alulról történő építkezés elve alapján működik, nem a népkép- viselet elve érvényesül. A mostani jelölteknek már előtte el kellett volna menni területi, vagy kerületi fórumokra, hogy megismertessék magukat a szövetség tagjaival, közelebb kerüljenek a választóikhoz és már jóval előbb az alsóbb vezetői szinten is felhívni a figyelmet a választásokra , hogy kerületenként kikérni a tagok véleményét, hogy mi, egyszerű tagok kit javasolnánk felsőbb vezetőnek.

Én ezt nevezném demokráciának, vagy népképviseletnek. Úgy érzem, hogy itt csak egy kialakult belső mag tud mindenről, a többi MSZ- tag kívülállóként van jelen a történésekben, és a vezetőségnek mi csak munkavégzőnek, azaz "szolgálóknak" vagyunk jók.

Az az MSZ tag, aki kimeri mondani véleményét, vagy kritikát gyakorol a vezetés munkavégzését illetően, kitiltják a szövetségből. Ez nem demokrácia, hanem pártokrácia, amitől a legtöbb ember irtózik.

Az általam leírtakkal, finom észrevételeimmel szinte minden MSZ tag véleménye egyezik és én ezért,arra hívnám fel a Tisztelt Elöljáróink figyelmét, hogy kéréseinket komolyan vegyék. Ha a szövetség irányítása, működtetése a mostanihoz hasonlóan folytatódik a jövőben, előre bocsájtom, hogy ez a szövetség szétbomlásához vezet. Fontolják meg javaslataimat, gondolják át eddigi tevékenységüket, amihez ezennel kérek nekik, erőt, egészséget és jézusi szeretetet . Ennek az észrevételnek a megírására csak az igazság keresése vezérelt.

A felszólalásomban felvetett problémákra szeretnék írásban választ kapni, és azt kérem jegyzőkönyben rögzíteni.

Tisztelettel: Tóthné Deák Mária XV. ker. msz tag

Budapest, 2010. október. 16.”

Re: Kurultaj - Kerionnak

(Kerion, 2012.08.10 17:07)

Ildikó - évekkel ezelőtt már számtalan ilyen rendezvényen voltam: Bösztörpuszta, Bugac, Ópusztaszer, Gátsor stb. Még a 2009-es Máté Imre-féle úgynevezett Yotengrit fesztiválon is - Rábapatonán. Úgy hogy nekem nem kell bemutatni ezeket. Mindenütt ott volt az a bizonyos csavar - kilógott a lóláb. Mármint az hogy a vaskor végi hatalom mindenüvé befészkelte magát - embereivel lenyúlta vagy eleve saját maga szervezte meg ezeket. Elhelyezvén az időzített "taposóaknákat" a dolgok megrontására-elrontására. Mégpedig a roppant fontos 26 ezer éves korszakváltó MénÓra/TáltosIdő/ARANY-IDŐ lényegéről való elterelési célzattal - a magyarok megvezetésére és letérítésére a táltosodás útjáról.
Azzal természetesen nem lehet egyetérteni hogy semmi eszközünk nincs a dolgok befolyásolására. Igenis van - és sok minden, például a nagyobb háborúskodások eddigelé való elkerülése itthon és a nagyvilágban - éppen ennek a szellemi-gondolati -spirituális erőfeszítésnek köszönhető. Az emberek számára sokkal de sokkal szörnyűbb és véresebb is lehetne a korszakváltás mint amilyen - lásd Biblia Jelenések Könyve.
Sosem egyes konkrét emberek vesézgetése - ellenben csoportok, szekták, tendenciák, vaskori/sötét-oldali SZEREP-JÁTÉKOK és JÁTÉKOSOK leleplezése folyik. Mégpedig abból a célból hogy eligazodjunk a labirintusban. Sokan ezért is vagyunk itt - ez a küldetésünk, erre van késztetésünk. A Szer Elem az minden-irányú a felemelkedő emberben - aki naná hogy észreveszi a szépet önmagában és környezetében most is. Nincsen itt semmiféle negatív dolog, aggodalom és gyanakvás. Éppen hogy megvilágosodás és felismerés van és az esetleg jól végzett munka utáni öröm. Ez persze nem kell - hogy mindenkinek tetsszen.
Jézus pontosan tudta hogy kik a "vaskor népe". Éppen ezért is végezte ott a dolgát, küldetését ahol - 2000 éve. Mivel Ő JÓ volt SZERintünk, míg mások szerint rossz - a dolgait "tök fölöslegesen" tette volna ? Mert nem csak önmagával foglalkozott és nem látta meg a szépet körös-körül csak a "csúnyát" - amin segíteni próbált ? Egyébként meglátta és magával is volt dolga nem csak másokkal. Jézus pontosan bemutatta EGY ARANY EMBER-FIA vaskori vesszőfutását - a mi okulásunkra. Nem-e Jézushoz legalább kicsit is hasonló módon kell cselekednünk - eldobva az önzést meg a látszatra csillogó hamis hívságokat, a voltaképpeni illuzórikus dolgokat ? Tudomásul véve azt is hogy a MAGYAROK kiteljesedett boldogsága igazából a majdani Új Világ Aranykorában gyökeredzik és valójában csak akkor lesz esedékes. Az sajnos pech /pech ?/ ha az ember még ennek eljövetele előtt születik újjá - TÁMAD FEL. Nő a "fejére" a vaskor-végi tombolásnak. Már teljesen idegenként mozogva a "pokoli földi üstben" - mégis felfogva azt hogy mi is folyik körülötte. Így aztán miután nem tehet mást - türelemmel de nem megalkudva - vár hogy elüljön a zaj.

Nekem is tetszenek

(Mónika, 2012.08.10 10:44)

ezek a magyarsággal kapcsolatos hagyományőrző összegyűlések. :-) Sztem nagyon jó érzés ott lenni ilyen eseményeken. Kivéve, ha magyarkodás folyik, mert az nem egyező a hagyományőrzéssel. De én úgy vettem észre legutóbb, amikor egy ilyenen voltam, hogy semmi ilyesmi nem történt, csak érdekes és szép dolgokat láttam.

Sztem

(Mónika, 2012.08.09 13:40)

ha az ember mindig azzal törődik hol vannak TION-isták, ezzel teszi boldogtalanná magát. Most komolyan, kit érdekel? Nem elég, hogy így is mindenhol ott vannak? De ha kiéleződünk rájuk, egy boldog percet sem tudunk átélni, mert mindenben őket látjuk. Én személy szerint nagy ívben...fő, hogy jól érezzem magam és ha lehet mások is. Ahol nem érzem jól magam, oda meg nem megyek.

Re: Sztem

(Kerion, 2012.08.09 17:33)

Mónika, nem "kiéleződni" kell hanem felülemelkedni. De ahhoz hogy felül tudj emelkedni valamin - meg tudj haladni valamit - ahhoz ismerned kell azt, azokat amin, akiken túl kell lépned. Ha nem tudod mi az a valami/valaki akkor csak a sötétben tapogatózol - miközben 50-ezredszerre is behúztak a csőbe. Vannak emberek akiknek - Teremtés-Ügyileg - többek között az is a feladataik közé tartozik hogy a "csőlátást" kiszélesítsék. Ettől ők még tökéletesen jól érzik magukat - sőt - szeretettel vannak az úgymond leleplezettek iránt is. Ugyanis alkalomadtán megmentik őket - ha úgy adódik. Mindazonáltal lehetnek olyanok akiket a "valóság-ing" cseppet sem érdekel. De mindez kit érdekel ? Ne vegyék magukra ! Nekik ott van a hal-dok-ló illúzió...

Re: Re: Sztem

(Mónika, 2012.08.09 19:59)

Igen, de én már tudom kikről van szó. Ettől fogva mi változott? Mert nem látok az emberekben sok változást. Akiknek van pénzük, nagy többségük sosem lesz emberséges, ugyanolyan gerinctelenek maradnak, mint eddig. Akinek nincs pénze, annak meg esélye sincs semmire felvenni a küzdelmet "ezekkel".Így pontosan, hogy a felülemelkedést választottam, azt, hogy nem törődöm velük, hanem megpróbálok szépséget csempészni a saját kis környezetembe. Teszem hozzá, ez is egyre nehezebben megy, hiszen nem az a szándékuk, hogy boldogok legyünk. De az ember nem adhatja fel, soha. És ha majd meghalok, mert megölnek, akkor abba a kevés időbe a lehető legtöbb kedves dolgot akarom beletenni, a szeretteimmel lenni, addig amíg lehet és bizakodni és csak a jó dolgokkal törődni, amíg van egy pici is.

Kurultaj

(Ildikó, 2012.08.09 07:48)

Szia Kerion! :)) - Tudod, engem sosem érdekeltek azok a háttérinformációk, amik befolyásolni próbálták azokat az érzéseimet, amik csak ott belül a szívemben gyökereztek meg. Én ott voltam 2 éve, és semmiféle elanyagiasodottságot nem tapasztaltam, sőt! Nincs belépő sem például!!! A parkolásért kell fizetni egész napra 700 Ft-ot és slussz. Vagy aki jurtában, sátorban szeretne aludni a helyszínen, azért is kell helypénzt fizetni. De ennyi csupán. A programban a rokon törzsek is fellépnek, abszolúte hagyományos "műsorral" és öltözetben, a többszáz íjász, dobos, lovas is ingyen tart bemutatót, amit csak átélni, élvezni kell. Az idén sok-sok előadás is lesz jurtákban. És az élmény önmagáért beszél, mert időben, térben elvarázsol, a Bugaci puszta eleve megidézi őseink földjét, élőhelyét. A vásári forgatag is szelektált, semmi bazár, kizárólag kézművesek lehetnek ott, és szintén tapasztalatból mondom, hogy az is rendkívül színvonalas, a bemutatók élvezetesek, és aki akar, nem kell pénzhez nyúlnia, sima árucserére is van lehetőség egyes helyeken. Tojásért szíjat, ruháért dobot ....kinek mije van, és mire van szüksége. Ez nem általános, de előfordult ilyen is.
Nos, akit bővebben érdekel még, az olvassa el az interjút Bíró Andrással, aki maga is régész, magyarságkutató, több évet töltött a rokon törzseknél, és a rendezvény főszervezője:

http://kurultaj.hu/2012/08/torzsi-gyulesre-varnak-mindenkit-a-bugaci-pusztaba-interju-biro-andras-zsolttal/

Re: Kurultaj

(Kerion, 2012.08.09 18:01)

2 éve a rendezők az árusoktól őrült helypénzeket kértek. Így aztán minden méregdrága volt - természetesen. Egy szegény magyarnak jóformán még "vásárfiára" sem futotta. Nemhogy esetleg valami nagyobb dologra. Ha valaki el tud valahogy Bugacra jutni, akkor ha enni-innivalóra nem is futja - a látvánnyal persze jóllakhat. Nota bene - csomagolhat magának otthonról is valamit. A helyzet azóta sajnos csak negatív irányban változhatott.
Jellemző hogy a Kurultaj fővédnöke az a Lezsák Sándor aki már 89-ben is politikus volt. A "vidéki magyarságért felelős" mdf-es. Inkább nem mondok róla semmit mert még 23 évvel ezelőttről ismerem a poéta-urat. Különben nagy megjelenítő az "öreg". Éppen most fogadta a parlamentben a kurultájosokat. Hogy is írta a szintén megjelenítő index.hu ? "Hunhitű ázsiaiak szállták meg a parlamentet." Meg hogy: "A hunok megrohamozták a svéd-asztalt".
Ami természetesen semmi mást nem jelent mint a közeljövő előre-vetítését. Vagyis hogy a valódi magyarok/hunok - nem ázsiaiak hanem Kárpát medenceiek - tényleg bevonulnak a parlamentbe. Miközben a jelenleg még ottlévők meg eltávoznak. A svéd asztal pedig a KIRÁLYNŐ svéd származására utal - ugyanis az az Ő ASZTALA. Nem messze a SZENT KORONÁTÓL. A szabadkőművesek is tudnak egy leendő svéd származású magyar királynőről. Csak azt nem tudják hogy ki lesz az.

Kurultaj . aug.10-12.

(Ildikó, 2012.08.07 10:32)

A magyarok törzsi gyűlésére 2 évente kerül sor, legutóbb Bugacon volt, az idén is ott lesz. Az érdeklődés 2010-ben nagyobb volt mint, az akkor azonos időben rendezett kecskeméti repülőnapra, csakhogy kedvet csináljak hozzá. :)) Én ott voltam 2010-ben és azt a hangulatot amit a nemzetek és különféle rokon törzsek előadásai, öltözetei, a program odavarázsolt, legfelejbb csak időutazásnak tudnám nevezni. Fogva tartja az embert, mert minden sejtjében érzi, hogy ott igazán otthon van. Ajánlom mindenkinek a programot, ami valójában szombaton kezdődik. Itt lehet mindent megtudni:
www.kurultaj.hu

Re: Kurultaj . aug.10-12.

(Kerion, 2012.08.08 21:45)

A Kurultaj egy elanyagiasodott rendezvény amihez a valódi magyaroknak vajmi kevés közük van már. Vezetői és rendezvény-szervezői körökben biztosan nincs. A magyarkodó nem-magyarok már kezdettől fogva lenyúlták az egészet - hasonlóan a bösztörpusztai MOGY-rendezvényekhez. Begyűjtötték a "magyar" dolgokkal foglalkozókat, regisztrálták őket - nyilván valamilyen megvezetői és egyéb célból. A "népi mozgalmak" eredeti célját tehát derékba törték, részben nevetségessé tették. Az ismert magyargyűlölő "kiválasztott" doktrína szerint: Amire igény van azt szervezd meg - állj az élére - anyagiasítsd el - tedd a célokat nevetségessé - az embereket taszítsd a kilátástalaságba a magyar jövőt illetően stb. Miután mindent elüzletesítettek - így ezekből a mozgalmakból már semmilyen magyar felemelkedés sem születhet. Jó példa erre a magyaros cikkeket gyártató-forgalmazó "Turul bolt-hálózatos" Szegedi/Klein Csanád - aki hovatovább "csonka-magyar" zsidó messiássá növi ki magát. Na persze anyagiakban gazdag messiássá - az egyébként "mellékes" brüsszeli 7956+4299=12255 eurós havi fixxel. Csak hát a MESSIÁS nem pénzben és hatalomban "méretik". DE hányan lehetnek még ilyen - végül is sajnálatra méltó "kiválasztottak". Tudomásul kell venni - a valódi magyar az akinek már régen NINCS. Mert nem captat utána, mert felélte, mert szeretettel odaadta. No persze - ettől függetlenül rettentően gazdag. Hiszen a Szer Elem-ért már az életét adta...

Tévelygés a spiritualitásban

(Ildikó, 2012.08.07 10:01)

http://lelekafoldon.blog.hu/2012/06/07/tevelyges_a_spiritualitasban#more4572056

ARANY KORONA- A MI PÉNZÜNK

(mz/x, 2012.08.06 09:52)http://www.youtube.com/watch?v=-qt_-sxsSnQ

Mint a Hangya Szövetkezetek anno !! :)))...érdeklődjetek, bizakodjunk!!

Magyar Mátrix Közösségfejlesztő Kft.
Fiser Tivadar ügyvezető igazgató
Telefon: 36 30/214 3571
info@hunnio.com
www.hunnio.com


Univerzum Televizíó
univerzumtv@gmail.com
Telefon: 36 70/625 7031

Ildikónak

(Ani, 2012.08.04 07:16)

a felemelkedésről a Plejádiak nevében írtakról azt szeretném megkérdezni...

ha valaki a TE nevedben ír bármit és hozzád társítja, felhasználva a Te neved. vajon mit szólnál hozzá ???

főleg ha mondjuk szarkeverés lenne, és minden, amit eddig képviseltél, a teljesen ellenkezője jönne elő a Te nevedben, a Te tudtod néllkül, azért, hogy Téged bersározzon.... tetszene-e neked ???

na ugyan így, a Plejádiak nevével szerintem visszaéltek... mert az én tudomásom szerint 2012 december 21-ig a Világok Tanácsa NEM ENGEDÉLYEZI hogy bárki tevőlegesen beavatkozzon a Földi evolúcióba... azért mégis érdekes, hogy mennyien csatornáznak és segítő szándékkal vannak, hogy túlmenjünk ezen a kritikus időponton... szóval arra akartam reagálni, hogy a TE neved felhasználásával biztosan nem örülnél annak, ha az eddigi véleményedet egy teljesen más megközelítésből besároznák, ugye ?

Az vagy amit megeszel?....

(mz/x, 2012.08.03 14:06)

... és egyébb érdekes elemzések világunkról, létezésünkről az oldalon:

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »