Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

napi bölcselet

(Ildikó, 2012.10.02 20:46)

"Az emberek zömében az a benyomás él, hogy a boldogság a siker eléréséből, a vagyon felhalmozásából, a jó egészség megőrzéséből és az értékes kapcsolatok kialakításából fakad. A társadalom kétségkívül roppant hathatósan sulykolja belénk azt a meggyőződést, hogy ezen eredmények elérése azonos a boldogság meglelésével. Ez azonban nagy tévedés. A siker, a vagyon, a jó egészség és az erőt adó kapcsolatok a boldogság melléktermékei, nem pedig kiváltó okai.
Amikor boldog vagy, nagyobb valószínűséggel hozol olyan döntéseket, amelyek elvezetnek téged a fenti dolgokhoz. A fordítottja viszont nem igaz. Mindnyájan láttunk már olyan embereket, akik hihetetlen vagyonuk és sikereik dacára továbbra is mélységes boldogtalanságban éltek. A jó egészséget is hajlamosak vagyunk magától értetődőnek tekinteni és tönkretenni, és még a legszeretőbb család tagjai is könnyen azon kaphatják magukat, hogy egy váratlan válság szertefoszlatta boldogságukat. A boldogtalan emberek sosem sikeresek, és ezen a tényen a világ összes pénze és eredménye sem változtathat." ~ Deepak Chopra (A boldogság receptje)

A lelki fejlődésről:

(Ildikó, 2012.09.28 20:33)

30 perces video, egy pszichoteraputa szemével:

http://www.youtube.com/watch?v=IG-1wkj6o_c&feature=relmfu

Kettő és mégis egy napi gondolat. :)

(Magdi, 2012.09.22 08:51)

"Hatalmas energiák szabadulnak fel az emberi életben akkor, amikor nincs eltérés abban, ahogy gondolkodunk, amiben hiszünk, és ahogyan élünk."
(Jiddu Krishnamurti)

"Boldogság az, ha amit gondolsz, amit mondasz, és amit teszel, összhangban vannak egymással."
Mahatma Gandhi

napi gondolat

(Ildikó, 2012.09.15 08:17)

" Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad."

( Buddha)

napi gondolat

(Ildikó, 2012.09.14 08:27)

"Akár egyedül élsz, akár párkapcsolatban vagy a legnépesebb családban, legyen valahol egy hely, ami csak a tiéd. Teremts időt arra, hogy minden nap legalább egyszer találkozz magaddal. Nem könnyű. Nem csak a rohanás miatt. Hanem mert nem ne
veltek rá, hogy a magányod: szent. Rendszerint menekülünk magunktól. Ha máshogy nem, bámuljuk a televíziót, vagy hosszan időzünk olyan emberek között, akikhez nincs sok közünk. Sajnos egy olyan társadalomban nőttünk fel, mely nem tud az önismeretről, nem tud a csendről, a benső nyugalomról - nem is tudja, mi az, hogy 'belül'. Így aztán nem tanít meg arra, hogy a legjobb barátod te magad vagy, és ezért - figyeld meg! - szüntelenül menekülőben vagy.
Ha valaki először leül meditálni, mindene viszketni kezd, és azonnal száz és ezer fontosabb dolga akad, de tudd: a jó párkapcsolat titka a jó magány. A jó családi élet titka sem a szüntelen zűrzavar, hanem az a tapintat, amelyben tisztelik egymás magányos perceit. Csak az nem gázol bele a másik életébe, aki önmagával rendben van. Csak az tud másokkal élni, aki önmagával is tud. A magányod: szent."
(Müller Péter)

napi gondolat

(ILdikó, 2012.09.10 08:01)

"Ha nincs hozzá akaraterőd, hogy rendszeres mozgással biztosítsd fizikai erőnlétedet és egészségedet, akkor nincs elég akarat erőd ahhoz sem, hogy fenntartsd Pozitív Lelki Beállítottságodat az életed szempontjából nagyon fontos más helyzetekben.
A Pozitív Lelki Beállítottság nem egy egyszeri elhatározás eredménye. Nem elég csupán eldönteni, hogy a negatív gondolatokat Pozitív gondolatokkal helyett
esítjük. Állandó figyelmet és elszántságot igényel, ami elképzelhetetlen önfegyelem nélkül. Ugyanilyen önfegyelemre van szükség ahhoz is, hogy vigyázzunk egészségünkre és fizikai álló képességünkre. Ezt az elszántságot nap mintnap újból meg kell erősítened, különben egyre gyengül, és a korábbi szent fogadalmak szemétdombjára kerül. Ha kézbe veszed sorsod irányítását, és elhatározod, hogy pozitívan közelítesz életed dolgaihoz — így testi és lelki egészségedhez is —, ebből jelentős előnyeid származnak. A pozitív fizikai állapot erősíti a Pozitív Lelki Beállítottságod, a pozitív beállítottság viszont segíteni fog, hogy megőrizd az egészséged." -
Napoleon Hill

Tüköreffektus..

(Ildikó, 2012.09.08 08:10)

..a pszichoterapeuta és az asztrológus szerint:

http://asztrologia.noxnet.hu/2012/09/08/tukoreffektus/

(Sokat beszéltünk róla, íme néhány újabb gondolat.)

Ajánló

(Mag, 2012.08.21 16:43)

Zsiann oldala :-)

Re: Ajánló

(tata-i, 2012.09.04 18:55)

Ezen az oldalon - sajnos - kettős mérce alapján működő cenzúra van. Az új-keletű saját Weöres-zsinórmérték sincs betartva. A honlap-működtető szerint ugyanis vannak eredendően "jófiúk és rosszfiúk". Csak akkor teljesen felesleges a szeretetről papolni. Ez csak - minden indulat nélkül - azért lett elmondva mert igaz. Egyébként meg minden cenzorkának - ahogyan Lendvai Ildikónak is - meg van bocsátva.

Keshe

(mz/x, 2012.09.03 20:36)

Ingyen energia mindenki számára - A Keshe Alapítvány bemutató videója

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UWg3WNMqMpc

Küldjétek szét!!!!

napi bölcsesség

(ILdikó, 2012.08.30 07:59)

"Az ember természeténél fogva idegenkedik a fájdalomtól és a
kényelmetlenségtől. Azt akarjuk, hogy minden simán menjen. Pedig ha
mozdulatlanok maradunk, nem fogunk fejlődni. Ha mindig a biztonságos
játszmát választjuk, álmaink sosem válnak valósággá. Nem kapjuk meg,
amit akarunk, ha azt várjuk, hogy Isten a küszöbünkre helyezze azt.
Magunkhoz kell ölelnünk a nehézséget és a változást, ha kiteljesedett
életre vágyunk. Ha a hajó nem inog, az azt jelenti, nem tart sehová".


Yehuda Berg

Ja és ami még nagyon fontos, hogy...

(Mónika, 2012.08.20 01:07)

Mindezt nem arrogánsan teszi!! Ettől olyan gyönyörű.

Ohó

(Mónika, 2012.08.20 01:03)

Láttam! Gyönyörű! Gyönyörű, amikor kimondja valaki az igazságot. Az még gyönyörűbb, ha ezt egyre többen meg merik tenni. Annál már csak az gyönyörűbb, ha el is kezünk eszerint cselekedni. Menni fog ez.

Balogh Béla új előadása

(Ildikó, 2012.08.19 22:10)

http://www.youtube.com/watch?v=YdzptJEfqEc

Ütött az ÓCHA!

(Mónika, 2012.08.16 20:44)

.

Közeleg az idő

(Maya, 2012.08.15 10:11)

Valóban nem történtek tömeges letartóztatások, és nem sikerült az eltervezett akció... nem ez volt a terv.. de ne csüggedjetek. Itt vagyunk. Azonban tudnotok kell, az első és legnagyobb lépést nektek, embereknek kell megtennetek. A segítség amit kaptok, számtalan formában jelenik meg folyamatosan. aki elég éber, látja, érzi. :-)
Szerettel és éberséggel minden egyes lépés közelebb visz titeket ahhoz a világhoz amelyet ti hoztok majd létre.Szerettetel. :-)
Sokan közületek több időt szentelnek a misztikus , csodálatos képességekel felruházott dolgoknak, eseményeknek, mint annak hogy emberek vagyunk. Mind annyian, egy forrásból, bár más-más galaxisból jöttünk. Mind itt élünk, és már avval is sokat tehetünk ha a mindennapok forgatagában, világában, szeretet teljesen viselkedünk. Egy jó szó, egy kedves tett is sokat jelent annak , aki kapja :-)
A más sikokon tevékenykedő , időnként misztikumban hajló, cselekvő emberek száma is növekszik, de tudnotok kell, hogy ténylegesen az igazi ,,nagyságok" nem keresik a média és egyébb népszerű világi források figyelmét. Akiket ott láttok, sokszor nem azok, akiknek mondják magukat- vagy éppen nem teljesen azon az úton járnak, amelyen elindultak. Minden ember sorsa, most a saját kezében van. A magasabb rendű erők segitenek mindenki számára , az általa elfogadott formában megnyilvánulni , a közeljövőben, és természetesen ma is... figyeljetek !
Minden segítséget megkaptok, de soha ne feledjétek... semmi sem könnyű, és nem megy máról holnapra. A terv már rég kész van, de mindig átalakul. Türelemmel, szeretettel minden lépés közelebb visz a célodhoz... és a cél minden hasonló gondolkodású, lelkületű ember számára egy és ugyanaz. Még akkor is ha másképp fogalmazza meg.
Nagyon fontos ! A segitség amelyet adhatsz nincs sem térhez, sem időhöz kötve. :-) Minden tett amelyet szeretet hoz létre felemel. Téged.. és mindenki mást. Sok apró lépés hasznos, de ha közösen lépünk, egyszer csak hatalmas ugrás lesz belőlle:-) Remélem érted :-D
IHa van időd, csatlakoz a világban zajló közös meditációkhoz ... Este 8 -tól 11-ig rengeteg közös forrás várja csatlakozásodat :-)
Közös forrásból :-D

beépített emberek

(Ildikó, 2012.08.14 08:38)

Igen Móni, ez így van. Tapasztalatonm szerint mindenütt vannak "beépített emberek" , és ezt most jó értelemben mondom, vagyis olyanok, akik bár a politikai, gazdasági, pénzügyi életben dolgoznak, de igenis jók, nincsenek megfertőzve, vagy éppenséggel éppen azért vannak ott, hogy egyszercsak kiszivárogtassanak, szétrobbantsanak, bedőltsenek, elbizonytalanítsanak bizonyos erőket. Igen, sajnos sokszor nem bírják elég kitartóan ezt, és őket teszik lapátra. Én is ismerek ilyen embereket.

Eltűnődtem..

(Mónika, 2012.08.13 18:34)

azt hiszem, még sincs kedvem ítélkezni. Még a politikusok felett sem szabad általánosságokban beszélni. Mert az jutott eszembe (egy konkrét személy), aki akart és tudott is változtatni az emberek életén pozitív irányban. Épp csak az a baj, hogy az ilyen embereket meg gyorsan lesöprik a színről.

Az Ébredés folyamatban van...Egyszerűen engedd, hadd folyjon..

(Ani 21.00-21,30 meditációt támogatm :))), 2012.08.13 16:40)

A fő ok, amiért a háttérhatalom tömeges letartóztatása nem történt meg április és június közöttt az az, hogy a Pozitív Katonaságnak nem volt tudomása az arkhónokról egészen ideáig, és nem építették bele a több, mint 35 éves tervükbe a szükséges ellenintézkedéseket. A másik ok, hogy időközben a háttérhatalom embereinek sikerült a Pozitív katonaságba erőteljesen beszivárogniuk. Ezek a problémák meg lettek oldva.

Augusztus 4.én nem fog történni semmi különleges(Ugye néhány csatorna konkrét kapcsolatfelvételt jósolt erre a dátumra, míg mások azt állították, hogy ez az időpont lett megadva határidőként a Disclosure/Felfedés végrehajtására a földi hatalmak által. Itt hívnám fel a figyelmet, hogy attól, hogy még néhány jó vagy esetlegesen kevésbé jó szándékú csatornázó állít valamit, sokszor ugye egy bizonyos hír megjelenése után, egymást vadul követve ráugorva egy témára, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy úgy is van. Erről bővebben majd az üzenetkről szóló bejegyzésben.FV).Ellenben fokozatosan nőni fog augusztus/szeptemberben az UFO-észlelések száma. Az emberiség körüli túszdráma lassan megoldódik, a Plejádiak hajói és a Fény más pozitív civilizáció a Föld felszínéhez közelítenek.

Sokan szeretnének aktívvá válni és elősegíteni a változásokat, és kérdezik, mit tehetnének.

Először is, csatlakozhatsz a heti felszabadítási meditációkhoz. (magyar idő szerint minden vasárnap este 21.00-korhttp://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/meditacio_minden_vasarnap_este_9_oratol_egeszen_a_fold_felszabadulasaig)

Másodszor, megoszthatod, terjesztheted a különféle információkat.

Harmadszor, Lelked szépségével, pozitív kisugárzásoddal beragyoghatod a környezeted.

(Még bőven lehet mit tenni, én például kiegészíteném azzal, hogy minél több időt kéne a Természetben, napsütésben, a fűben mezítláb mászkálva tölteni, rendkívül fontos a "földeléshez" és az energetikai kiegyensúlyozottsághoz és lehetőség szerint, aki tud az kérem végezzen a Földanyát tisztító meditációt. FV)

Sokan szeretnének csatlakozni a Ellenállás Mozgalomhoz. Jelenleg ez nem megoldható. Pillanatnyilag csak nagyon kevés, a legalaposan kiképzett ügynöke az Ellenállásnak tartózkodik a felszínen. Az Eseményt követően az Ellenállás fokozatosan a nyilvánosság elé fog állni.

Kurultáj - után...

(Ildikó, 2012.08.13 16:30)

Tettem fel képeket a Kurultajról. Akit érdekel a képgalériában megtalálja. - Itt szeretném jelezni, hogy hasonló rendezvény lesz Bösztörpusztán aug. 17-19 között. A két rendezvény nagyon hasonlít a lovasprogramokat illetően, az eltérés annyi, hogy míg a Kurultáj a rokon törzsek idelátogatását és hagyományaik bemutatását célozza meg, addig a MOGY-on inkább szűkebb köreinken belüli előadások vannak. Itt is, ott is lehet töltődni, kikapcsolódni. - Rengetegen voltak most Bugacon, érzésem szerint megint voltak kint vagy 100ezren, és lesznek ennyien Bösztörpusztán is. Aki múlt hétvégén nem ért rá, a következőn még pótolhatja a programot. :)) Magyarkodás nélkül, csak úgy, magyarul, szívből jövően! :))


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »