Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A győztes dal szövege Byealex-től!!! - tiszta, költői szépségű, egyzserű és bájos! :)) köszönjük!

(Ildikó, 2013.03.05 10:59)

Az én kedvesem egy olyan lány, akit
farkasok neveltek és
táncolt egy délibábbal,
majd elillant csendesen
az én kedvesem.
Ő az én kedvesem.

Az én kedvesem egy olyan lány, akit
átölel hét kontintinens,
csobban szép tengerekben
s táncot lejt fent felhők közt
a kedvesem.
Ő az én kedvesem.

Refrén:
Mert nekem nincs most más,
csak a kedvesem, az én kedvesem.
Ő bárhol jár,
az úgy jó nekem, az úgy jó nekem.
Mert mindig rám talál
az én kedvesem, az én kedvesem.
Úgy dúdolnám:
ez így jó nekem, ez így jó nekem
ez a dal.

Az én kedvesem egy olyan lány, akit
hóbortos álmok tépnek,
kócos haját reggelente szelek fonják,
ettől más a kedvesem.
Ő az én kedvesem.

Az én kedvesem a végtelennel
ujjat húz és sosem retteg,
rozmaringból készít hintót,
tücskök húzzák.
Így nyugtat meg csendesen.
Ő az én kedvesem.

Refrén:
Mert nekem nincs most más,
csak a kedvesem, az én kedvesem.
Ő bárhol jár,
az úgy jó nekem, az úgy jó nekem.
Mert mindig rám talál
az én kedvesem, az én kedvesem.
Úgy dúdolnám:
ez így jó nekem, ez így jó nekem
ez a dal.

Nincs most más, csak a kedvesem,
az én kedvesem.
Ő bárhol jár,
az úgy jó nekem, az úgy jó nekem.
Mert mindig rám talál
az én kedvesem, az én kedvesem.
Úgy dúdolnám:
ez így jó nekem, ez így jó nekem
ez a dal.

Parlagfű eredmények egy debreceni docenstől

(News, 2013.03.01 09:21)

Kedves Videónéző!

Egy érdekes rádióműsort találtam : "Parlagfű hasznosítási módokkal kísérleteznek az Agráron" címmel. Ezt a rádióműsort rögzítettem, és a benne elhangzottakból vázlatoltam ki a legfontosabb gondolatokat. Azoknak akik tudtak erről inkább megerősítésként javaslom megtekinteni ezt a videót. Akik kételkedtek a parlagfű hasznosításában és gyógynövényként történő felhasználásában remélhetőleg egy új perspektívát nyújt a videó, különösképpen azért , mert nem egy természetgyógyász lett megkérdezve, hanem a Debreceni Egyetem egyik docense a riportalany.
Szeretném ha ezután nem csak gyomnövényként tekintenénk a parlagfűre, hanem az itt feltárt lehetőségekből merítve hasznosan kezelnénk a növényt.

Áldás!

http://www.youtube.com/watch?v=R7tFywucDZ8

60 milla a pusztítására évente?.....Azt hiszem az emberek többsége, józan ésszel gondolkodva egyetért azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk, ami virágzik, pollent termel mindent, ami élő. AZ SEM MEGOLDÁS, hogy az allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb betegségeket idézhetnek elő, mint maga az alapbetegség...Gyógyító parlagfű-ről:

http://www.youtube.com/watch?v=R7tFywucDZ8

Maja naptár ismét

(Ildikó, 2013.02.26 14:25)

Kedves Olvasók! - Betegség miatt az elmúlt 2 hétben nem volt olvasható a Maja naptár rovatban a napi energiákat bemutató rész. A mai nappal tudom folytatni a feltöltéseket, várok minden érdeklődőt továbbra is!
Ildikó

łłłłłłł

(R....., 2013.02.15 14:36)

http://www.parokia.hu/hir/mutat/4232/

napi gondolat

(Ildikó, 2013.02.08 11:01)

Varázskő (Müller Péter)
„Azt mondták, a jót, a tisztát, a magasrendűt csakis a Jó, a Tiszta és a Magasrendű képes befogadni. A lélek tisztátalan vágyai, melyek állandóan újratermelődnek, magukhoz vonzzák a világ méltatlan erőit – a rosszat, az ártót, a lealjasítót. Nincs ember, aki ez ellen védve lenne! Miért? Mert az élet nem magánvállalkozás, hanem közös erőhálózat, láthatatlan gondolatok és érzések szálaiból szőve. Egyszerre hatunk, s vagyunk hatása alatt számtalan erőnek.
Tiszta pedig semmi nem marad magától. Sem a testi, sem a lelki, sem a szellemi világban. Amit az ember magára hagy, amivel nem törődik, az bekoszolódik – tudjuk jól.
Ez a lelkünkkel is így van. És a kosz a koszt vonzza. Sötét gondolat a sötétséget, félelem a félelmet, hiúság a hiúságot, önzés az elvakultságot és a halált. Amire hangolod magad, azt fogadod magadba. Annak leszel médiuma, eszköze, tettestársa és megvalósítója.
Ez a törvény a láthatatlan világra is vonatkozik. Jó pillanatainkban angyalok vannak körülöttünk. ha nem is látjuk, de érezzük őket. A reggeli fürdésnél gondolj a lelkedre is. Mosd meg azt is, és kérj védelmet a világban működő aljas, tébolyult erők ellen.
Tudom, hogy ez nem természetes, és mai ésszel „művi” dolognak tűnik, de ne feledd, hogy a világban minden, ami magasabb rendű és harmonikus, „művi” erőfeszítés eredménye. Élni – művészet, és művelni valamit, azt jelenti, hogy rendszeres munkával nemesebbre ráhangolódni, s azt „művi” úton megvalósítani.
Olvass el naponta néhány igaz szót, bölcs gondolatot, szép verset. Olyant, amit neked írtak. Hallgass olyan zenét, amelyet nem a káosz, hanem egy magasabb rend szült. Könnyű megkülönböztetni, mert ez utóbbi szép.
Hozd helyre magad naponta.
A légkör, amelyben élsz, szennyes. Tele van negatív adással, fullasztó, boldogtalan, koszos gondolattal. De Te nézz a magasba, s hangold magad a nap sugarára. És ne felejts el esténként fölnézni az égre, hogy újra és újra eszedbe jusson: a végtelen gyermeke vagy.”

Országjárás

(Mag, 2013.02.05 17:06)

összefoglaló magán beszélgetés

http://www.youtube.com/watch?v=aNy2yBmb3Vo

napi gondolat

(Ildikó, 2013.02.01 18:09)

Skatulyába vele
Szendi Gábor pszichiáter szerint az emberi kapcsolatok nagy megrontója az a szokásunk, hogy előítélet vagy tapasztalat alapján beskatulyázzuk embertársainkat, hogy ezáltal önigazolást nyerjünk. Pedig az üzenet szándékát kizárólag a feladó tudhatja, a vevő csupán tapasztalatokra és körülményekre hagyatkozva dekódol, így az értelmezés rém messzire kerülhet az eredeti üzenettől. „Biztos azért ilyen morcos és azért ráz le, mert nem is szeret, sőt, unatkozik mellettem”. „Biztos azért nem mosogatott el, hogy idegesítsen”. Egy a gyógymód: kérdések, naponta többször, bő vízzel. Viszont a kérdés éles fegyver, óvatosan és őszintén érdemes vele bánni. Ne pszichologizáljunk, érdeklődjünk. Nehéz érzelmileg túlfűtött helyzetekben okosan kérdezni, mert ha egy rosszul küldött mondat célba talál, elsődleges reakciónk a fájdalomra a menekülés vagy a visszatámadás. Buddha legyen a talpán, aki megkérdezi: „ez most bántó volt, valóban annak szántad?” Pedig egy ilyen vagy ehhez hasonló reakció a veszekedést beszélgetéssé szelídítheti, amely lehetőséget ad a félreértés illetve probléma feltárásához. Tehát buddhuljunk.Egy hosszú kapcsolatban az is előfordulhat, hogy a legártatlanabbnak szánt kérdések számonkérésként záporoznak a másik félre: Sikerült elintézned a gázt? Voltál már a boltban? Rossz napod volt? Vagy egyszerűen a túlzott rutin miatt a kérdés-felelet mindig ugyanúgy puffan: Mi újság? Semmi. Közös megegyezés alapján újra lehet fogalmazni a kérdéseket egy simogatás kíséretében, hogy a mondanivalót ne törje össze a megcsontosodott forma.

Cukormázas kaki vs nevén nevezett gyerek
Friss ismeretség vagy formális (például munkahelyi) kapcsolatok velejárója a forró kása kerülgetése. A szavakat keresve hosszabb szüneteket tartunk a mondaton belül, míg végül magunk sem tudjuk hol jártunk, de nem baj, csak meg ne sértsem! Hiába próbáljuk kellemesnek eladni mondanivalónkat, ha a téma kényes, úgyis kilóg a lóláb. Ha már amúgy is kínos helyzetről van szó, legyünk túl rajta egyszerű szavakkal az udvariasság keretein belül. Az őszinteséget még az is értékeli, aki nem ért egyet a mondandónkkal.

A te anyádat
Sértődött álláspontból nem lehet beszélgetni, csak lebombázni a kedves partnert. Aki bepipul, minden erejét a támadásra fordítja, függetlenül attól, kivel áll szemben. A szeretteinkkel való veszekedések után viszont csak a fájdalom marad, és legszívesebben visszaszívnánk, amit mondtunk. Ahogy Csernus doki fogalmaz: az indulatból kimondott dolgok mögött nem tények, hanem érzelmek húzódnak meg, és az indulat elpárolgása után a szavak értelme helyett csak a súlyuk marad. Teherként ül a szíven, kocsisa a félelem, és már el is vesztettük az irányítást saját magunk felett. Általában viszont a kimondott fenyegetések nem válnak valóra, és minden megy a régi kerékvágásban. Sokszor érezhetjük magunkat tehetetlennek az érzelmeinkkel szemben: ha felpörög az indulat, nincs megállás. Erőt adhat viszont az a szintén csernusi gondolat, miszerint érzelmeinket nem, de viselkedésünket irányíthatjuk. Ehhez azonban elég ébernek kell lennünk ahhoz, hogy felismerjük azt a helyzetet, amikor elszaladhat velünk a ló, egy mély levegővel visszatarthatjuk rutinos mondanivalónkat, és válthatunk. Nekem eddig két alkalommal félig sikerült, tehát nincs minden veszve, komonikáljatok tik is, feleim.

ULTIMÁTUM !!

(News, 2013.01.23 09:55)

ULTIMÁTUM !!....RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY !!

KÁSLER ÁRPÁD: http://kaslerarpad.hu/?p=2275#more-2
Lakai István: hitelonvedelem.hu

gondolatok mára

(Ildikó, 2013.01.15 12:40)

"Van egy mondás, így szól:
Csak a hamisak nem világosodnak meg.

Azt jelenti: nem a tanítónak kell igaznak lennie, hanem neked. És akkor bárkitől tudsz tanulni. Még a sarki fűszerestől is.

... Ahhoz kell menni, akihez vonzódsz. Magadra hallgass. És ott akkor azt fogod megtanulni, amit meg kell tanulnod. Kövesd a szíved vonzását, és ne hallgass senkire. Csak magadra.
Hogy a mester hamis-e vagy igaz? Lényegtelen.
Igaz csak Te lehetsz.

Ha nyitott vagy, ha nem valamifajta spirituális ajándékot vársz, ha mindig éber vagy és őszinte önmagadhoz, ha hatalmas szenvedély ég benned és csakis az Igazságot keresed - nem tévedhetsz el.
Minden a tanítványon múlik.

Boddhidarmáról van egy történet. Ő egy Jézus szintű mester volt. Megvilágosodása után állítólag kilenc évig ült egy fallal szemben. Sokan mentek hozzá, tanítványok akartak lenni. De Boddhidarma nem fordult meg, csak a falat nézte. Nagyon kellemetlen ember volt - mindenkit elmart maga mellől. Szemtelen és agresszív volt, és egy csöpp kedvesség sem szorult belé. Eltelt kilenc év. Jött egy újabb látogató. Így szólt Boddhidarmához: a tanítványod akarok lenni. Ha nem fordulsz meg, és nem beszélsz velem, levágom a karom. Boddhidarma melegebb éghajlatra küldte. A látogató erre levágta a fél karját. Így szólt: levágtam a fél karom. Ha most sem fordulsz meg, levágom a fejem is.
Boddhidarma ekkor megfordult, és elmosolyodott. Mosolya olyan volt, mint a napsütés, szelíd és kedves. És így szólt: Hát eljöttél végre.

Na. Ha ilyen elkötelezettség van benned, ha kész vagy mindened odaadni az Igazságért, lehetetlen, hogy ne találd meg az utad.

Mindegy, merre indulsz, csak kövesd a vonzódásaidat. Mindig. Te legyél igaz. A többi: nem számít.

A "mester" általában nem visel keleti ruhát, és nem ragyogja be glória a fejét, sőtebb, tanítványsereg sem veszi körül...

A mester általában pont úgy néz ki, mint te. Akik spirituális körökben forognak, és mesterként tündökölnek - azoknak általában csak jó a marketingje... vannak azért kivételek. Néhány.

A legigazabb mester az életed, és azok a hétköznapi szereplők, akikkel nap mint nap találkozol. Téged tükröznek, rengeteget tanulhatsz tőlük a velük való kapcsolatodból: önmagadról. A mester mindig jelen van. MINDIG.
Csak nem a felhőkön érkezik, és nem zengi körbe angyalkórus...
Mindig nézz közelre. A mester mindig jelen van. Nem egy láthatatlan lény, nagyon is VALÓSÁGOS. Ő az anyukád, a tesód, a tanárod, a szerelmed, az utcaseprő, a könyvtárosnő, a szomszéd. A mester, az igazi, mindig körülvesz és tanít. Csak ne tévesszen meg a látszat. Nem hallelujával érkezik. Már most jelen van. "

Beavatás

(Ildikó, 2013.01.14 20:08)

Szia Mag! - Az ajánlóban szereplő Elizabeth H. Beavatás című könyvéből itt is található egy igen fontos részlet, amit magam állítottam össze, érthető, emészthető formában. Arról szól, hogy minden tulajdonságnak van egy párja, és hogy milyen nehéz megtalálni azt az aranyközéputat, ami még nem csap át a negatív irányba, nem szélsőséges. Értelmezi is a szavakat és ikertulajdonságaikat. Nagyon érdekes, és feltétlenül ajánlanám mindenkinek, aki nem olvasta még:

https://leleklanc.eoldal.hu/cikkek/lelkunk-titkai/beavatas.html

Ajánló

(Mag, 2013.01.12 19:40)

Bal menü alul négy írót ajánlok, főleg Elisabetgh H. "Beavatás" (valóban) könyvében sok minden összecseng Szepes Mária írásaival.
Lehet egy iskolába jártak ?
http://www.napimado.ro/hu/030000_ABC_00.html?menu=1

meditatív zene 24 percben

(Ildikó, 2013.01.04 09:26)

http://www.youtube.com/watch?v=41R1-hpkXK0&feature=autoshare

napi gondolat

(Ildikó, 2013.01.04 09:08)

"Egy kislány azt kérdi, miért vágytok folyton valamilyen társra.Hogy miért? Vajon képesek lennétek-e egyedül élni ebben a világban, férj vagy feleség, gyermekek nélkül? A legtöbb ember képtelen egyedül élni, ezért társra van szüksége.Óriási intelligencia kell ahhoz, hogy az ember képes legyen egyedül lenni; ugyanakkor muszáj egyedül lennetek ahhoz, hogy megtaláljátok Istent, hogy megtaláljátok az igazságot. Jó, ha az embernek van társa, férje,vagy felesége, és az is jó, ha vannak gyermekei; de tudjátok,
gyakran teljesen elveszünk ezekben a dolgokban, elveszünk a családunkban, a munkánkban, a hanyatló lét szürke és egyhangú megszokásaiban. Hozzászokunk a dologhoz, és szörnyen ijesztővé és félelmetessé válik számunkra az a gondolat, hogy egyedül éljünk.A legtöbb ember egyetlen dologba fekteti a hitét,egy kosárba rakja minden tojását,és élete gazdagságát kizárólag a társai a családja és a munkája jelenti számára. Ám ha az ember gazdag életet él - ha ...nem csupán a pénz és a tudás bárki által megszerezhető gazdagsága van jelen az életében,de a valóság kezdet és vég nélküli,szakadatlan mozgásának gazdagsága is -, akkor másodlagos kérdéssé válik,hogy van-e társa.Tudjátok,arra nem tanítanak meg benneteket,hogyan legyetek egyedül.
Vajon szoktatok-e egyedül sétálgatni? Nagyon fontos,hogy kimenjetek egyedül a természetbe,hogy leüljetek egy fa alá - nem egy könyvvel vagy egy társatokkal,hanem egymagatokban -, és megfigyeljétek, hogyan hullanak le a falevelek, hallgassátok a folyó csobogását, a halászok
énekét, elnézzétek a madarak röptét, és megfigyeljétek, hogyan kergetik egymást a gondolataitok elmétek terében. Ha képesek vagytok arra,hogy egyedül legyetek, és megfigyeljétek ezeket a dolgokat, akkor olyan különleges gazdagságot fogtok felfedezni,melyet semmiféle kormány nem adóztathat meg,semmilyen emberi tevékenység nem korrumpálhat, és amely soha nem pusztul el."
Jiddu Krishnamurti

5 tea a konyhából

(Ildikó, 2013.01.03 11:29)http://www.origo.hu/tafelspicc/ital/20130102-ot-gyogytea-a-konyhabol.html

BUÉK .

(Merkurius, 2013.01.02 08:48)

Sziasztok . Boldog új évet kívánok én is .
Ebben nagyon sok lényeges dolgot elmondanak , ha valaki megérti .

http://www.youtube.com/watch?v=O-JydjNUCbw

B.U.É.K.

(Mónika, 2013.01.01 12:48)

És hogyan is akarják megvalósítani egyesek a "szeretésben" gazdag 2013-mas Új Évet? Mondjuk ki, amit gondolunk, cselekedjünk érzéseink szerint, és ne mondjunk ki olyat, amit nem gondolunk és ne cselekedjünk úgy, ahogy nem érezzük. Vajon, mennyire nehéz ezt végre megvalósítani? A válaszom: sokszor nehéz, de megpróbáljuk újra. És NEM most kezdem el, mert akkor mindenkinek beszólnék. Majd holnap. :D

Boldog Új Évet!

(Ildikó, 2013.01.01 09:36)

Jó alaposan elmaradtam egy bővebb év végi "beszéddel", de nem tartottam ezt most annyira fontosnak, mint a hétvégi családi együttléteket, vagy éppen az ünnepeket, a készülődést, a sütést-főzést, beszélgetéseket, vagyis a családot. És remélem, az errejárók is alaposan kiélvezték ennek minden percét saját otthonunkban.
Áder János ünnepi beszédét tökéletes újévi köszöntőnek érezném itt is, így csak javasolni tudom, hogy aki nem hallgatta meg, az keresse meg a neten.
A magam részéről is hasonló jókat kívánok, időseknek és fiataloknak egyaránt.
Ahogyan körülnézek az ismerőseim, rokonaim köreiben, nagyjából november közepe óta erőteljes változások zajlanak szinte mindannyiuk életében. Megtisztító, változásokat hozó időszak volt ez, két ismerősöm kötött ki New Yorkban munkát vállalva, ketten kórházban, többen beszámoltak ilyen-olyan kisebb-nagyobb "katasztrófákról", mint pl. leégett az eladni kívánt autó, beázott a lakása, fiataljaim körében súlyos vírusfertőzések törtek ki, mások adományozási lázban égnek, vagy éppen selejteznek gőzerővel. Kit így, kit úgy, de a változások szele utolért, alig volt kivétel. Karácsonyra mindez lecsendesedni látszódott, de az elindult folyamatok a mélyben még dolgoznak, és a megtisztulás felé visznek tovább. Ha ez így marad, akkor az Újév is erről fog szólni, ki-ki befejezheti vagy folytathatja a megtisztulást, selejtezést, rendbetételt belső vagy külső világában. És ez bizony jó hír! Nem vagyok jós, sem asztrológus, de a szimpla női megérzéseim azt súgják, hogy a következő év sokunk számára fog hozni átalakulást, vagy egyfajta lezásárát egy időszaknak. Lezárunk kapcsolatokat, új életformát, vagy életmódot választunk, befejezzük tanulmányainkat, új vállalkozást indítunk. Minden ízében tisztább életünk lehet.
Nem szoktam fogadalmakat tenni, és most sem fogok. Viszont szeretem átnézni ami volt, és azt ahová tartok, vagy tartani szeretnék. Célokat szeretek kitűzni, melyek felé törekszem. És hálát adni azokért a dolgokért, eseményekért, emberekért, tapasztalatokért, amiket magam mögött tudhatok.
Odakint még fagyos a reggel, csend van, sokan alszanak még. Mégis mindannyian új napra, s talán új világra is ébredünk.
Legyen szép és boldog az új évetek, teljesüljenek vágyaitok, melyeket nem az egótokból, hanem szívetek belsőjéből hoztok. Legyen tisztább, szebb, békésebb az új év, gyarapodjatok lelki erőben, szeretetben, türelemben és keressétek mindig mindehol az Isten útjait és terveit az életetekben!
Boldog Új Évet!
Ildikó

...........

(Ritus, 2012.12.31 13:36)

BUÉK!!! Kedves Lélekláncosok!!!! Áldott, boldog szeretésben és egészségben gazdag új esztendőt kívánok! Ritus

.Anri: Világunk működése és a dimenzióváltás .

(Merkurius, 2012.12.27 18:10)

http://www.youtube.com/watch?v=9N_aGJ5tips

Karácsony

(Ildikó, 2012.12.23 20:07)

Kedves Olvasók!
Szerencsésen "túléltük" a világvégét, nézhetünk bátran a következő elé.:)) - Félretéve a tréfát, ezen az oldalon ezzel a témával mégcsak nem is foglalkoztam, hiszen meg van írva: Nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Ehhez képest, aki ezt mégis tudni véli, az biztosan téved. Nem , nem, a Jósten nem adja ilyen könnyen a megváltást! Alaposan meg fogunk még ezért dolgozni, és ha a Biblia végidőkre vonatkozó próféciáihoz lapozunk, ott még annyi minden van felsorolva, aminek be kell következnie, hogy biztosan állíthatom, még jó sok időnk van a felkészülésre. És ez a lényeg.
A közelegő Karácsony is egy ilyen alkalom. Felkészülés. Lehetőség arra, hogy végre egy nyugodt napot tudjunk együtt tölteni a családunkban. Megoldhatjuk ezt idegesen túlvállalva magunkat, és nyugodtan, jó időbeosztással, megfelelő helyen az esetleges "nem"-et mondással. Ki a fontosabb ezekben a napokban? A családunk vagy mások, a munkánk? Ilyenkor minden kiderül!!!
Hogyan lesz béke és nyugalom otthon? Végiggondoltuk már? Mi tesz nyugodttá egy együttlétet?
Ezen gondolkozzunk, mert még talán nem késő lemondani néhány dolgot, hogy a központban végre a család álljon. Lemondhatunk a 25-ik sütemény megsütéséről, lemondhatunk az utolsó pillanatra még besűrített takarításokról, vásárlásokról, de lemondhatunk a szükségtelen túlóráról, amit csak azért vállatunk, mert nem mertünk "nem"-et mondani a főnöknek, és nem mertünk "igen"-t mondani a családra. - Ki áll igazán a figyelmünk, szeretetünk középpontjában? Érdemes önvizsgálatot tartani e kérdésben. Mert változtatni sosem késő.
Én a magm részéről folyamatos, felaprózott intézési módot választottam az elmúlt hónapban, így mára minden elkészült, holnap már csak magammal kell foglalkoznom, egy-két utolsó friss áruért megyek csak, majd jöhet a ráhangolódás, mint amikor az szerelmesek randevúra készülődnek. Volt amikor laposnak éreztem az ünnepet, mert én magam nem voltam belül rendben. Ma ez fordítva van: nagyon várom, talán éppenúgy, mint gyerekkoromban. De most nem a fa csillogását, nem az ajándékokat várom már, hanem az esti közös vacsora melletti beszélgetést, majd az azt követő játékot. Még élnek a szüleim, ők is velünk vannak ilyenkor, és ahogyan én is "öregszem", egyre inkább átélem, hogy ezek a legszebb percek. Mindenki együtt, beszélgetünk, eszegetünk....béke van.
Ez a csendes, békés együttlét legyen minden erre járó otthonában holnap és azt azt követő napokban!
Áldott, boldog Karácsonyt kívánok!
Szeretettel:ilidkó


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »