Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Móricz János

(Anisha, 2011.10.24 16:14)

https://www.youtube.com/watch?v=jLOuQZLp8vc&feature=player_embedded

milliomos

(Anisha, 2011.10.24 15:30)

fogadjátok szeretettel az új írásomat:

http://www.fenyveled.sokoldal.hu/milliomos

:o)

(Anisha, 2011.10.24 11:17)

Igaza van Kerionnak. Kirepülhet. Ahogy eddig is kirepülhetett volna...rajtunk múlik minden. De ahogy eddig nem tettünk eleget ezért...- ne nekem legyen igazam!!! - még most sem teszünk. Ezt látom, és ezt tapasztalom.

repüljön a kismadár ?

(Ani :))), 2011.10.24 10:55)

http://www.youtube.com/user/Daniel890711#p/c/7C008F7379DFE714/18/hxbvzDnixLc
Alaje 16. üzenete
http://www.youtube.com/watch?v=V7dj-g1jNZI&feature=related
ez pedig a 11.11
Kerion a következőt írta:
Vagyis Szent Pió atya "madárkája" kirepülhet a csonka-magyar kalitkából, hogy "ELVARÁZSOLJA" a Kárpát medencét és azután pedig az Egész Földet. Minden az EGGYEN múlik, aki EGY közülünk...

elírások

(Ildikó, 2011.10.24 09:22)

elnézést..kicsit sietősen írok...elírtam egy csomó mindent....

áűrtó avyg segítő = ártó vagy segítő
a belépési lelkiállapotától függ.

a többit talán ki tudjátok hámozni..:))

Tobozmirigyes video

(Ildikó, 2011.10.24 09:18)

Érdekesek a kutatások mindig...ám minden esetben arról van szó csupán, hogy mi történik, hogyan történik meg a servezetünkben például, de arról nincs szó, hogy MIÉRT.
A videó ugyna éppen utalni kezdett rá, de azért nem is fejezte be ezt, vagyis, hogy a tobozmirigy felturbózott működése a halálunk pillnatabában éppen azt segíti, hogy átléphessükn a túlsó világba. Hogy ott ki mit lát, áűrtó avyg segítő lényeket, az persze különféle, az átlépő aktuális, belépési lekiállapotától függően.
Nos az én kérdésem tehát az, hogy egyáltalán miért van tobozmirigyünk? És az, hogy vajon mi hozza működésbe? Egy lekiállapot ugye? És azt a lelkiállapotot mi eredményezi? Hol az eredő, a forrás, melyik a tápláló szerv, vagy tápláló energia? (Ez csak tőletek kérdezem, számomra csupán költői kérdés.)

Ildi

(Anisha, 2011.10.24 09:12)

igen, a gyüli szóval nekem van gondom, de ezt már Aninak is írtam a válaszomban.
És azzal is egyet értek, hogy mindenki úgy kap tanítást, hogy azt ő meg is értse.
És azt is elhiszem, hogy ez a film nagyon lelkesítő. És el is fogadom.
És most, ahogy írom....az jött, hogy még az is lehet, hogy a kislány így tudta fordítani azt, amit kapott, és nekem ezzel van a gondom. Mert nekem itt a fő gond, hogy az, aki arra teremt egy lényt, hogy aztán legyen aki imádja őt, az NEM AZ ISTEN. Szóval lehet, hogy a leányzó "fordította" hibásan amit kapott.
Amiért le kellett írnom az az, hogy még véletlenül se vegye senki se ezt az állítást bizonyságnak.

körök

(Anisha, 2011.10.24 09:03)

"Drága Anisha, tőlem rohangálhatsz még egy-két kőrt"

Sajnálom, hogy a spirált körként érzékeled. Lehet nincs másról tapasztalatod és azért?
Magyarul: sajnálom, hogy nem ment át neked, hogy minden sorodból magamévá tettem azt, ami az enyém volt belőle, így gyarapodtam általa, és így, egy picit feljebbről indul a következő kör. Minden beszélgetéssel így vagyok. Engem mind emeltek, persze csak akkor ha valóban építőt mondtatok. Te, most mondtál Ani, és én ezt meg is köszöntem neked. Lehet nem vetted komolyan...?

Kim Walker élményéhez még

(Ildikó, 2011.10.24 08:59)

..Mert csak most értem ide, és most olvastam el amiket írtatok.
Anival értek egyet, teljes mértékben, és Like-olom a hozzászólásait én is!
Amit hozzáfűznék az észrevételekhez: ott volt a filmben is, a lány maga mondta, hogy milyen nagyszerű, hoyg éppen úgy és olyan formában kapta ezt az információt, ahogyan ő megértette. És a lényeg ez. Én is láttam már sokmindent, képekben, szimbólumokban. Pontosan olyan képekben és szimbólumokban amit ÉN megértek. Másnak talán nem mondott volna semmit, de nekem mindent érthetővé tett.
A film lényege az a csodálatos Istenélmény, ami után ez a lány másképpen áll majd a világhoz, de főleg Istenhez. Tök mindegy hogy hogyan látta, és a kinyúló "gyurmaszerű kéz" is nagyon képletes volt, hiszen azért nyúlt akkorára, hogy a szeretete nagyságát a lány felé, A LÁNY SZÁMÁRA érthető módon fejezze ki. Ezt a lány így értette meg.
A "gyüli" meg gondolom a fiatalok szlengjéből került ide...gondolom így használta a gyülekezet szót már régóta, és ebben az "elvarázsolt" állapotban, amiben elmesélte az élményeit, nem a szavakon gondolkodott, hanem mondta úgy ahogyan jött belőle, ahogyan isten szólt belőle, de az ő nyelvi laborján keresztül.
Nekem nagyon is hiteles volt, éppen azért mert látszott rajta az az átélés, amit egy látomás után érez az ember. Ismerem milyen, tudom ezt azonosítani. - És a lelkesedése is magával ragadó volt szerintem, és éppen ez hitelesítette őt és az élményeit.
Lehet, hogy egyes szóhasználat, vagy kép nem a mi számunkra érthető vagy "szép", de neki mindenképpen az volt. Ugyanolyan ez, mint bármelyik más "közvetítés", amiben mindig benne van a közvetítő maga is, minimum a nyelvi laborját illetően, ahogyan az ő nyelvi központjában megfogalmazódnak a látottak, hallottak. De ugyanilyen az is amikor elmesél két ember 1 történetet, de mégis más lesz a nyelvi készlet.
Számomra tökéletes élmény volt, amin fönnakadtál Anisha, az Rólad szólt, az a Te nyelvi laborod és szimbólumrendszered másságát fejezte ki, ahogyan írtad is. Valószínűleg előtted ez máásképpen jelent volna meg. Ahogyan az általad idézett két embernek is másképpen jelent meg ez az üzenet. Ők AZT értették meg, ez a lány meg EZT. De mind ugyanarról szól.
Egy lélekkel több Isten országában.

ezt küldte az Univerzum :)))

(Ani, 2011.10.23 12:40)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rYAbXnejYPo

ez a film arról szól, hogy a tobozmirigy hogyan működik... ha egy olyan csoportban vagy, ahol mondjuk pszichotronikus gyógyítók vannak vagy 100-an, akkor az az energia mozdítható meg jobban, amire az egybegyűltek fókuszálnak... és a gyógyítók csoportusulása is egy szekta :))) tehát ha a kislány az Isten imádatára összegyűlt csoportban van, akkor nem csoda, ha olyan élményben lesz része, mint amit elmesélt...
Drága Anisha, tőlem rohangálhatsz még egy-két kőrt, engem tudod nem zavar, csak a barátomnak tudhassalak, mert szeretlek és fontos vagy nekem:))) puszi

Anikám

(Anisha, 2011.10.23 10:17)

Kérlek olvasd el kirohanásom utolsó sorait mégegyszer:
'És....igen Ani, tudom, hogy hagytad, nehari a kirohanásomért...De éreztem itt egy energiát....és ezt reagáltam le."

Láthatod, hogy mire kijött belőlem mindez, már rá is jöttem, hogy nem te voltál az, akire reagáltam.
Meg arra is....hogy a gyüli szó volt a rossz érzésem oka, igaz, azt nem fejtettem ki, hogy ebből a bejátszásból nem derült ki milyen gyüli, tehát ezzel nincs baj.
Köszönöm neked, hogy megvilágítottad, hogy itt nem Jézussal, meg az Atyával találkozott ez a leány, hanem az a kép vetült ki, ami benne már látható belőlük. Mert így nézve egészen más a dolog. És igen, kezdetnek megteszi, hogy követő legyen, meg imádja az Istent.
A köszöntést, meg külön köszönöm! nagyöleléééés!

a megtapasztalás megosztása

(Ani, 2011.10.23 09:52)

mivel mindannyian ugyan annak az EGY részei vagyunk, de más-más megtapasztalásokat szereztünk,
mert mert más-más életutakat jártunk be eddig is,
és ki kevesebbszer született le embernek, ki többször (én 1916 életemet élem emberként és 266-szor többször voltam férfi Raziel arkangyal elmondása szerint)
ezért mások az élményeink, a megtapasztalásaink és más képet festünk fel magunknak ugyan arról a dologról...

egyszer már írtam, hogy az ANYA szó nem ugyan azt a hatást éri el annál, akinek nem lehet gyermeke és nem tapasztalhatja meg az ANYAság élményét.... mert mást jelent annak a nőnek, aki átéli és megtapasztalja, hogy milyen ANYÁvá válni... és aki csak örökbefogad gyermeket, már az sem olyan ANYA, mint aki a szíve alatt hordja 9 hónapig a magzatát és megszüli e világra.... ja és előtte azért dolgozni is kell rajta, hogy a fogantatás megtörténjen.... :)))
ezt csak azért írtam ide, mert nekem például 4 okos nőgyógyász azt mondta, hogy sosem lesz gyermekem... és mégis szültem...
tehát az élmények, a megtapasztalások, minden Földre született LÉLEK esetében más és más mindenről.... alig lehet találni 2 egyforma véleményt, még az egypetéjű ikrek is különbözőképpen vélekedhetnek ugyan arról a dologról, mert 2 külön LÉLEK van bennük...
én nem állítottam semmit mások véleményéről, Anisha nem tudom miért mutogatott rám, mert énnekem nagyon szinpatikus volt a filmben a lány megtapasztalása és azt írtam le...
nem egyforma a véleményünk, de én nem állítottam, hogy más észrevétele evvel kapcsolatban az enyémhez képest milyen :))) mindenki úgy látja a dolgokat, ahogyan az eddigi élettapasztalatai által azt le tudja reagálni...
nekem kifejezetten szimpatikus volt a lány megélése, hogy a benne élő Jézusnak akkora nagy ölelése volt a nagyra nyúló kezei által, hogy a lány mindenféleképpen benne van Jézus ölelésében... :)))
és ez a lány LELKÉBEN lévő szeretet nagyságát jeleníti meg számomra, hogy akkora nagy SZERETET van benne , hogy képes meglátni, hogy Ő az ISTEN szívéből egy darabka... és ez csodálatos ISTEN-hitről tanuskodik az én számomra...
az hogy gyülibe jár, az nem probléma a számomra, mert ez a fórumozási lehetőség is, itt Ildikó jóvoltából egy gyüli, ahol azonos érdeklődési körü emberek, megosztjuk egymással a gondolatainkat.. én tiszteletben tartom mindenki véleményét, mert mindenki saját magából merít, az eddigi tapasztalataiból, de amit a film mutatott nekem, az egy LÉLEK csodálatos megtapasztalása Istenről, hogy Ő így éli meg az Isten-tudatosságát, hatalmas ölelő SZERETETTEL teli Jézus karokkal :))) nekem nagyon tetszett az élménye...

Drága Anisha! közelgő születésnapodra szívből kívánok minden szépet és jót, amit magamnak is kívánnék... szeretettel ölellek Ani :)))
talán a köztünk lévő 8 év miatt gondolkodunk másképpen :))) de ez nem baj :))) én ettől még szeretlek Téged :))) ez a film az ajándékom :)))

http://www.youtube.com/watch?v=6mYZAtca-ss&feature=player_embedded

film/ Isten..

(Napsugi, 2011.10.23 09:17)

Kíváncsivá tettetek....Meghallgattam...Számomra oktató-film jellegű,komolytalan, hiteltelen...Talán a tizenéveseknek, akik tapogatóznak, bejön...

Ani

(Anisha, 2011.10.23 08:31)

Megértelek, és elfogadom a véleményed.
Én magamról beszéltem, nem várom, hogy más is így lássa a dolgokat, hisz ahányan vagyunk, annyi félék. És ez így jó.
Kérlek te is fogadd el, hogy én másként látom, és azt szeretném megosztani a társasággal.
Amiért én ezt így látom, az az, hogy....hogy is mondjam, hogy az menjen át...amit érzek....no...próbálom:
Ugye azt mondjuk, hogy a bölcs nem fecseg feleslegesen. Tegnap ezt az idézetet olvastam: "Bölcs ember csak akkor szól, ha mondanivalója értékesebb, mint a csend, amit megtör általa.."
Namost...az a tartalom amit ez a leányka kapott arra jó, hogy ő lelkes követő legyen. (és ha figyeltél, a szövegben ott van ez a kifejezés: "gyüli terem". Az első megélése alatt a gyüli terembe volt. Nos...lehet...hogy emiatt ugrott görcsbe a gyomrom...mert gyüli...nálunk a hit gyüli.) Követő, aki imádja istenét. Erre van teremtve.
Nos én nem erre vagyok teremtve. Ez egy vagy nagyon semmit mondó ok, vagy ha komolyan veszem, akkor kiráz a hideg tőle.
Egy ilyen mondatért az én ISTENEM van olyan böcs, hogy ki se nyitja a száját...még akkor sem...ha nem veszem komolyan a jelentését. Meg azért se, hogy olyan nagyon szeretlek, hogy nincs akkora kezem, hogy meg tudnám mutatni. Ez is egy nagyon emberi...válasz. Istentől ....- tudom, ez megint rólam szól - nem ilyen választ várok. Nekem mélységekre van szükségem ahhoz, hogy egy mondanivalót komolyan vegyek. És Isten szavát ...azért nem árt komolyan venni. Tehát ha nem tudom...akkor én nem hiszem, hogy ő szólt volna. De ez én vagyok. Más nyugodtan gondolhat amit csak akar. Engem nem zavar...amíg hagyja, hogy én is megosszam a saját gondolataimat. És....igen Ani, tudom, hogy hagytad, nehari a kirohanásomért...De éreztem itt egy energiát....és ezt reagáltam le.

Ani! Ha lenne like

(Mónika, 2011.10.22 22:11)

Akkor most lájkolnám a hozzászólásodat!

megnéztem a filmet

(Ani, 2011.10.22 20:45)

nekem nagyon tetszett ahogy a lány megélte ezt a megtapasztalást.... boldoggá tette őt és az a lényeg...
mindannyian más bevetítéseket és más élményeket kapunk az ISTENRŐL, Ő ilyen csodálatos megtapasztalásban részesülhetett....
szerintem nem mondhatják el sokan, hogy az Atyánál megjelenhetnek Jézus társaságában és szerintem egy csodálatos beszámoló :)))

Ildikó

(Anisha, 2011.10.22 16:58)

Nem tudom...de nekem nem volt jó érzés ezt hallgatni...

leírtam, hogy mi volt a válasz arra a kérdésre, hogy mire gondolt az isten, amikor teremtette őt.

Hogy mennyire szereti, azt nem kellett, mert ott nem voltak szavak, csak egy gyúrmaként nyúló kéz, ami a végtelenségbe nyúlik az öleléskor, hogy megmutassa mennyire szereti.

"ez az ahonnan teremtettelek, ahova tartozol, és ahol maradsz. Ez a hely, ahol tartalak, közel a szívemhez. És ez az, amit gondoltam amikor teremtettelek, hogy mennyire boldoggá teszel majd, és mennyire boldog leszek majd, amikor imádsz - és annyira szeretem, ahogy imádsz, és ahogy táncolsz, és még vicces is vagy nekem"

Most ide teszem azokat a válaszokat, amiket Dombi Ferenc inárcsi lelkész médium kapott kb ugyanezekre a kérdésekre. Mindenki eldöntheti...hogy melyik válasz mekkora súlyú.

"Én úgy szeretlek téged, mint senkit a világon. Ha még valakit úgy szeretnék, mint téged, akkor kettő lenne belőled."

"Míg idea, gondolat valami,addig, csak hordozóját boldogítja. A megvalósult idea kell, hogy hordozza alkotóját. Ezért, és erre teremtettelek"

Ezt nézzétek meg!

(Ildikó, 2011.10.22 13:04)

Most kaptam a lányomtól....már önmagában ez is megható, hogy éppen tőle, és éppen ezt, de ez a 10 perc egy csoda. Egy fiatal lány bezsél egy látomásáról, talákozásáról Jézussal , majd az Atyával, és a 2 kérdésről, amire választ is kapott.
1. mire gondolt az Isten amikor megteremtett engem?
2. Mennyire szeret engem Isten?

http://www.youtube.com/watch?v=zL-d08_5ChE

KÖszi Mag!

(Ildikó, 2011.10.21 20:05)

Ámbár kicsit megkésve érkezett a meghívó Zánkára, de akit érdekelnek a rendezvények a hétvégén még elmehet. Nagoyn színes a program. Szerencsések a környéken lakók!:))

Főnix papok

(Mag, 2011.10.21 18:34)

Zánka meghívó ( lassan tölt be).
https://docs.google.com/document/d/1Mw8KJZIA6khBpcCQAORnBIyLoE6hOIRSeDR1-zs33zc/edit?pli=1#


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »