Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kérés-kérdés...

(Napsugi, 2011.10.26 19:42)

Kérlek, segítsetek!
Egyik Barátnőm számára szeretnék Lélekpár megtaláló meditációt...Egyet találtam a Tündérkerten, de valami másfélére, vagy többfélére is gondoltam, hogy kiválaszthassa a számára megfelelőt!
/Láttam már ilyeneket, de hirtelen eltüntettem...alapos megnézés, kipróbálás nélkül...Talán megijedtem. :-) Nem értem még meg a feladatra../ De neki szüksége lenne egy kis segítségre!
Várom a linkeket, köszönettel...

Kódképek

(Adri, 2011.10.26 17:44)

Az előző riportban szereplő link
http://www.natrepinter.com/natre-navago.html

Lelek TV.

(Adri, 2011.10.26 17:07)

Arany asszony riport
http://www.youtube.com/watch?v=o5sVgPzM-h4&feature=related

Link, link...

(Adri, 2011.10.26 16:19)

Sok olvasni valo meg honlap ajánló
http://magyarcsapas.blogspot.com/

Ritus !!

Minden NAP: Tafedim tea
Tájékoztató kicsit bővebben (ha nem nyílilk akkor jobb egérgomb: megnyitás):
http://www.egeszseg_egy_eleten_at.abbcenter.com/?id=99240&cim=1#

Honlap:
http://www.tafedim.hu/hu/termekek.htm

Én hétfőn

(Anisha, 2011.10.26 15:32)

kényeztettem magam....egész nap előadásokat hallgattam, meg veletek beszélgettem...és azóta jönnek a csodák...majd mesélek, most futok! :o)))

igen Ildikó...

(Ritus, 2011.10.26 10:59)

ezt mostan jól megaszondtad! Igazad van!!!! :))) és most nem írom, hogy DE....mert csak kifogás lenne :)))
Pénteken délutn majd adom maganak egy kis kényeztetést is :D

Ritusnak

(Ildikó, 2011.10.26 08:42)

Na itt a titok nyitja, erre figyelj nagyon, hisz Te magad mondtad: "annyira nem akaródzik magamért tenni.....hogy na.....tényleg nem vagyok komplett :D -ámbár valakit folyamatosan ápolnom kell itthon, talán ezért, jobban esne ha engem is ápolgatna valaki..... "
Aztán meg amit nem teszel meg magadért, az szépen felgyűlik egy kis arcüregváladék formájában, nemde? :)) .... Én a gyógyszer előtt még kirpóbálnám azt a sósvizes vagy netán citrom-eukaliptusz olajos inhalálást!! Csakhogy tégy magadért valamit, és ne másokra várj, hogy ápoljanak!:)) - Hú pedig néha tényleg jól esne egy kis ápolgatás, de ez meg miért is alakul ki? Nem egy kis szeretetre vágyik az ember ilyenkor? Hát szeresd egy kicsit most magad, és szeretettel ápolgasd, gondozd a tested is a betegség idején. És ne feledd, hogy mindig szeret Téged valaki, gondolj Őrá is, igen Jézusra, Istenre, aki mindig Veled van! - "Testetek a bennetek lakó Szentlélek temploma", úgyhogy törődni kell vele, komolyan venni a jelzéseit, hogy mindig a lehető legtisztábban, legegészségesebben tudjuk benne tartani lekünket.
Mielőbbi jobbulást!

1 liter tej :)))

(Ritus, 2011.10.26 07:19)

Helló Ildikó és Mindenki4
ez jó....1 lityi tejci :))) én nem tudom mi miért történik mostan, még az angyalaim is alig találom....pedig bizti itt vannak csak én vagyok másutt...áááááááááá.
De legalább sikerült elolvasni a nátha lelki okait....hát van min dolgozni :)))) és hogy hogy festek reggel mikor felkelek....hatalas karikák a szemem alatt, beduzzadt szemhájak.... lehet mégis csak el kéne menni a dokihoz és be kéne szedni azt a doboz gyógyszert, amit majd előír az arcüreg gyulladásomra, ami nem akaródzik múlni....ámbár egy jó kis sósvizes inhalálással is talán oldódna, de annyira nem akaródzik magamért tenni.....hogy na.....tényleg nem vagyok komplett :D -ámbár valakit folyamatosan ápolnom kell itthon, talán ezért, jobban esne ha engem is ápolgatna valaki.....

Teremtés vagy Darwin?

(Ildikó, 2011.10.25 22:37)

Az említett új cikk fölkerült:

https://leleklanc.eoldal.hu/cikkek/lelkunk-titkai/teremtes-vagy-darwin-.html

Ildi

(Mónika, 2011.10.25 19:10)

Akkor jól kirúgtál a hámból! :-D Édes semmittevés. Rövid távon üdítő, hosszú távon fárasztó.

Ritusnak

(Ildikó, 2011.10.25 18:30)

Én is érzek furcsaságokat, de inkább ellenkező előjellel. Úgy érzem belémszorul minden mondandóm....nem akarózik onnan kijönni...nem tudom mire vár. De az is lehet, hoyg nem is akar onnan kijönni csakúgy, amíg rá nem jövök egy fontos dologra, ami szerintem már érik bennem, és a feladatommal van összefüggésben.
Ennek ellenére hamarosan egy igen érdekes írás kerül föl, ami éppen most van érlelés alatt, azaz már készen van, csak még pihentetem. Téma: teremtés vagy darwin? Nem én írtam, átvettem mástól a gondolatokat. Valahogy nem megy a saját kútfő mostanában...elfogytam, vagy bezárultam, vagy eleget beszéltem, ...vagy valami ilyesmi. Most is csak csacsogok.
Egyszerer majd kiderül, most hagyom hoyg így legyen, és figylek belülre, hogy mi esik jól.
Ma például nagyon jól esett egy "hiábavalóságok napját" tartanom, azaz céltalanul boltokat járni minden szándék nélkül. Megszabadultam ugyanis néhány nehéz munkától, és megkönnyebbülésem első gondolata az volt, hoyg na akkkor most itt az ideje egy alapos semmittevésnek, azaz boltokba járásnak. És jól esett. A nagy bolttúra alatt vettem is 1 liter tejet, oszt slussz. Jól kivásároltam magam.:))

LelekTV

(Ildikó, 2011.10.25 18:19)

Ma este, azaz indjárt...a lelekTV-n egy órás bezsélgetés elsz Golenya Ágnessel, akit nem győztem itt reklámozni a könyvein keresztül. Aki esetleg nincs képben annak elmondom gyorsan, hogy Perui, Ecuadori történeteiről írt 3 könyvet, melyekben magyarság és emberiségtörténet szerepel, megfűszerezve jóadag Istenkereséssel, spiritizmussal.
Szóval 7 órától lehet csatlakozni: www.lelektv.hu, a linket kitettem a baloldalon található kedvenc linkek közé is, onnan is elérhetitek.

furcsaságok....

(Ritus, 2011.10.25 14:06)

Halihó Lányok!

Egész érdekesen vagyok mostanában..._Ti hogy érzitek magatokat? Annyi minden bennem van ami kifelé kívánkozik....de nem tudom kibontani, talán a Hold miatt van ez....hmmmm. szép felismerésekre is jutottam magamról...:))
A szöttyös idő sem valami kedvező, már éppen gondoltam le kéne vennem a tulipános díszeimet az ablakból....és tenni valami őszieset, merthát advent még messze van. Tegnap jól eláztam :( de nem fáztam meg jobban, ennek azért örültem. Mert már kereken 1 hónapja tart a nátha, amiből nem tudok kikecmeregni, na jó...a Pilisben elmúlt :))) arra a pár órára míg ott voltunk.

Anisha jót írtál megint!
Balázs írásai is szépek és hasznosak számomra legalább is.

Szépeket!
R

Kitaro

(Ildikó, 2011.10.25 13:51)

Régi nagy kedvencemtől hallgasátok meg ezt a szépséges zenét, de nézhetitek is persze, nagyon szépek a képek hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=DtnwethO15g

Ezt hallgatom éppen, aztán gonodlom másikat is keresek majd, közebn dolgozni próbálok. Ez a doppingszer.:))

köszi Anisha

(Ildikó, 2011.10.25 08:44)

Reméltem hogy erről szól, de olyan bonyolult lett mégis a megfogalmazásod, hogy kezdtem azt hinni, valami más is lehet még.

És persze hogy egyetértek. De miért nem így írtad meg, ilyen egyszerűen? Komolyan elvesztem a szavak között. Persze lehet hoyg csak én.:))

magyarázat

(Anisha, 2011.10.24 20:43)

Meg kell látni, hogy a pénze nem emeli mások felé, nem teszik őt értékesebbé. Ez nagyon nehéz feladat.

No de ha megélem a változást, ha ebben a helyzetben is meg tudom látni a koldusban is saját magamat, akkor enyém a világ!

így lehet emelkedni

de ha elkövet embertársaival ezt-azt, mert neki mindent lehet...akkor annak meg van a maga következménye. Nagyon mélyre lehet süllyedni.

a kérdés valójában ez:

(Ildikó, 2011.10.24 20:06)

Mi a milliomos sikere és mi a bukása?

És mi a tanulság?

Hümmm

(Ildikó, 2011.10.24 20:04)

Hát én má ölég sok tököt öttem az idén, hogy tökfej lögyek...így tán mögengödhetöm magamnak, hogy még mindig ne értsem mög teljösen Anishát. :))) Félre téve a viccet....(egyébként az ő-zős nyelvjárásban is ölég jártas vagyok), szóval:
Szóval már csak pár mondat hibádzik, megpróbálom mögérteni magamtú.:))

A milliomos azért választotta ezt az életet, mert csak így van esélye a fejlődésre. De mibe bukik bele? Abba hogy mégsem fejlődött? Ettől még milliomos lett, nem? Mit értesz a kétféle bukás alatt? - Fő nem foghatom, bocsika...:))

Ildikó

(Anisha, 2011.10.24 19:13)

Szívesen.

Fura...mert az írás ezekért a sorokért íródott. Valójában tegnap egy beszélgetés során megkérdezték tőlem, hogy "de hát nézd, meg! én nem érdemlem meg, hogy jól éljek, de ott vannak a gazdagok! Ha igaz, hogy én vonzom be a dolgokat amik velem történnek, akkor a gazdagok nagyon tudnak valamit, én meg nem. De nem hiszem, hogy igaz, mert tudom, hogy sokat tudok" valami ilyesmit mondott. Erre én elkezdtem mondani...de nem én fejeztem be...mert eddig ilyesmin nem is gondolkoztam. Tehát el kezdtem mondani, hogy az aki ilyen életet választ magának, nem jódolgába teszi, mert egy ilyen életbe majdnem mindenki bele bukik. Ilyet, csak végső elkeseredésében választ magának az ember. Tudja, hogy jön a felemelkedés, de ha egy átlag életet fog élni, nem tud akkorát emelkedni, hogy ezt kiérdemelje. Kivéve, ha egyszerre végzi el az egész "középiskolát" egy élet alatt. Vagyis bevállal egy nehezített menetet, ahol ha sikert ér el, nyer, de ha bukik, nagyot bukik. Viszont ha azt nézem hogy csak így van esély a felemelkedésre...akkor...mindegy, hogy miért nem emelkedik. Azért mert bukott, vagy mert nem volt az adott élet kereretein belül elég alkalom a fejlődésre. Azért fogalmaztam úgy az írásomban, hogy én akkor vállaltam volna ilyen életet, hogy a rossznyelvek ne mondják, hogy én olyasmit állítok, amire nincs bizonyítékom. Abba, hogy én tennék így...csak nem kötnek bele...

Anishának

(Ildikó, 2011.10.24 18:56)

Húú, köszi a Móricz -féle viseót, nagyon érdekes volt, és a sokat emlegetett könyvek, amiket olvastam éppen erről szólnak.

A "milliomos" írásodnak a végét meg nem tudtam összerakni, azt fejtsd már ki légyszi, mert nem értem:
Én akkor választanék/tottam volna milliomos életet, ha egy átlag élettel semmi esélyem nem lenne/lett volna a felemelkedésre. Ha onnan, ahonnét indulok, egy átlagéletben nem tudok annyit fejlődni, hogy behozzam a lemaradást. Ilyen helyzetben nincs igazából veszteni való. Ha bukom akkor sem emelkedek, de ha nem vállalom be, akkor sem kellő mértékben. No de ha megélem a változást, ha ebben a helyzetben is meg tudom látni a koldusban is saját magamat, akkor enyém a világ!

Köszi!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »