Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Líbiáról...

(Napsugi, 2011.10.29 17:38)

Néhány tény (amit a média soha nem közölt) a "vérszívó szörnyeteg diktátorról" Gaddafirol, aki "terrorizálja" a saját embereit és Libyat:


- A líbiai állampolgárok kamatmentes hitelt kaptak.
- A diákok az atlag fizeteset kaphattak annak a szakmanak amit tanultak.
- Ha valaki nem kap munkat, az allam teljes fizetest ad neki, mintha dolgozna.
- Uj hazasok oroklakast vagy hazat kaptak ingyen.
- A vilag bermely egyetemere beirtakozhat valaki, az allam fizetett neki 2.500 eurot, plus teljes ellatast, es egy kocsit.
- A kocsik gyari aron kerultek eladasra.
- Libya nem tartozik senkinek egy centtel se. NIncs adossaga.
- Ingyenes az oktatas es az egeszsegugyi ellatas.
- A lakossag 25%-nak egyetemi vegzettsege van.
- Az utcakon nincsenek koldusok es hontalanok.(legalabb is a bombazasokig nem voltak)
- 15 cent egy kenyer.

Nem csoda ha az US es mas kapitalista orszagok nem szeretik Libyat. Gaddafi nem egyezett bele az IMF es a VilagBank magas kamatu hiteleibe. Mas szoval, Libya FUGGETLEN VOLT ! Ez az igazi oka a Libya elleni haborunak. Lehet, hogy dictator volt, de ez nem az US dolga.

Ani

(Mónika, 2011.10.29 16:13)

Üzend meg, hogy láncfűrészem nekem is van és még vagy huszonötezer ismerősömnek. :-D Az biztos, hogy az ilyenek miatt nem mindenki csak imádkozni fog, hanem hatalmas balhé lesz nemsokára. Az emberek nem fogják bírni ezeket a terheket és már most alig bírják. És cselekedni fognak. Kár, hogy erre lesz szükség, nem szeretném, de ez a valószínű.

Hírek a Világból..

(Napsugi, 2011.10.29 15:29)

Az elmúlt napokhoz: Tegnap hatalmas árvizekről olvastam. Tudjuk, hogy Bankogban napok óta tombol,Ehhez jött Kína valamelyik területe, ahol kb. másfél millió embert kellett kimenekíteni, de Pakisztán is nagy veszélyben... Van még egy másik ország is, nem tudom elolvasni saját jegyzetemet, írásomat..:-(
Ma: földrengések szerte a világban,. 6.2-6,4 tizedesek...
Chile, Közép Ázsia /országait nem részletezem../ Japán, Peru...
Földanyaánk erősen tiltakozik!....

144.000

(Ani, 2011.10.29 14:45)

144.000 megvilágosodott ember kell ahhoz, hogy simán menjünk át a 2012-es csillag együtt álláskor... nos ez a szám még nincs meg, még 14.000 léleknek kellene elérnie ezt a tudatszintet...
én nem éreztem semmi különöset sem 26-án, sem 28-án, olyan nap volt mint a többi (sokat dolgoztam:))) most éppen fákat vágunk ki és aprítjuk télirem meg kert ásás lesz és takarítás ... nem tudom hogyan kéne a megoldást megtalálni a világ bajára... én is megkaptam a csatorna társaság felől a tájékoztatást, hogy aki nem akar csatornát kb 300.000 mindennel, hogy van nekik láncfűrészük :))) na itt tartunk, nem akarsz egy szolgáltatást igénybe venni és a házadra jelzálogot tesznek, ha van fürdőszobád, ha bilit tartasz... ezeket nem érdekli... aztán megüzentem, hogy nekem is van láncfűrészem, innentől egál van és innentől csak a korrupció jöhet szóba... na , ne már, hogy rám erőltessenek valamit, amiért majd havonta fizessek... majd én eldöntöm, hogy én mit akarok igénybe venni... sokkal több az erőszakos here ember, mint a dolgozó, mindenki a másik kizsigerlésén akar meggazdagodni.... itt tartunk... és mi a megoldás? mert a Líbiai elnököt is kivégezte amerika natója, és a bill ladent is az otthonában ölték meg az amerikai nato, meg a Husszeint is, aki elárasztotta Attila kincseit otthon ölte meg a natocska... na mi a megoldás? én csak imádkozni tudok a lelki békéjükért, mást nem tehetek, mert csak ennyi eszük van, valakinek volna jobb ötlete? az imádkozás a bátyámnál is bejött, ő pedig igazán nagy terrorista volt :)))

Ani

(Mónika, 2011.10.28 23:45)

Erről az októberről én úgy hallottam, hogy 26-án lesz vagyis volt valami nagy durr. Azt érzem, hogy ez az október nagyon jelentős, méghozzá magamon, de mégis úgy érzem, ezzel még nincs "vége" a folyamatnak.

...

(Mónika, 2011.10.28 23:13)

Ildi, igen fejlődtek és nagyon sokan pedig most utánuk fejlődünk és még jönnek utánunk is, egészen 2012-ig, majd még tovább. Most nagyon sok segítő van körülöttünk. Hálás vagyok nekik, hogy itt vannak, még akkor is, ha rejtetten működnek. Mert hogy én úgy gondolom, egy-két kivétellel a "nagyok" mind rejtve vannak.

okt 28

(Ani, 2011.10.28 20:55)

http://angyalforras.hu/Aktualis-energiak/2011--oktobereben-kiteljesednek-a-globalis-valtozasok

ma van a hullám csúcsa ?

okt. 28.

(Terami, 2011.10.28 19:25)

A Tündérkert mai írását szerettem volna megosztani veletek:
"Az immár egy éve tartó építkezés melynek eredményeképpen az Úttörők létrehoztak egy közös tudatszintet, ma Erőben aktiválásra kerül.

Ők megjárták az Utat, melynek tapasztalatával a következő hullámban érkezők már könnyebben és gyorsabban fognak csatlakozni a megemelkedett tudatszinthez.
http://www.tunderkert.eoldal.hu/
http://www.tunderkert.eoldal.hu/cikkek/uzenetek-egy-masik-vilagbol/ero...ma....html

Az Út módszertana és segítő technikái megfogalmazódnak és kikerülnek az emberek elé, mihelyst a mai nap megkoronázza eddigi munkájukat..
2011.október 28.
Nyilvánítsátok ki a mai nap Isten előtt, hogy mely Szolgálatot vállaljátok be, mellyel Alkotni fogtok az elkövetkezendő időszakban, világotokban.
Kérjetek Áldást e munkálkodásotokra. A felszentelő Áldás aktiválja bennetek tökéletesen a felismert és életre hívott erőt.
A nemtelen célokra, önző magamutogató erőkre nem érkezik sem Áldás, sem befogadás. Ezen erők visszafordulnak alkotójukra.
Erő...Ma...
2011.10.28
Minden erőnkkel azon voltunk, hogy feltárjuk bennetek saját lényegiségetek, hogy értsétek önmagatok és tisztítsátok meg rendszeretek a fertőző energiáktól, melyek fátylat vontak szemeitek elé. Nem mondhatjuk meg hogy mikor mit tegyetek, mert nektek kell az erőt felismerni magatokban, mellyel életre hívjátok saját jövőt alkotó, egységbe rendeződő erőtök.

Önmagatok belső világát nektek kell életre hívni, melybe minden tudásotok bele van írva. Ehhez minden segítséget megkaptatok, ha volt rá szemetek, és volt rá fületek. Aki bizalmatlan, és csak önmaga agyának zajongását hallja, és elhárítja a finom rezgések sugallatait, ők még mindig tanácstalanul tárogatják Alkotásra adott kezeiket.

Tedd, mi benned megnyilvánulna.

Szólj, mi belőled az Igazság Hangján szólna.

Alkoss, mit megteremtenél saját boldogságodból fakadóan.

Adj utat tiszta és nemes vágyaidnak.

Kértük, hogy a Hited acélozzad, és önértékelésed emeld a méltó helyére.

Tégy Rendet magadban Isten Rendje szerint. És ne kérdezzed, mi végre való ez a Rend, mert már ezer szó elhangzott miképpen szól ez a Rend.

Nem tudunk helyettetek cselekedni, de gondolatokat és lehetőségeket tudunk elétek tenni.

A tehetetlen vergődést hagyjátok el, mert erőtök ezt fogja felfokozni, ha ezt a döntést hagyjátok magatokban érvényesülni.

Senki nem ismerhet benneteket annyira, mint ti magatok. Így senki nem mondhatja meg, mit is kell ma megtennetek.

Ma vizsgáztok, magatok ismeretéből.

Ne az egó hangjait használjátok, hanem a természetes meglévő erőtökről adjatok Hírt Isten felé.

Oly egyszerű ez, ne gondolkodjátok túl. A Szeretet Hangjait használjátok, és megkapjátok, hogy milyen erőt birtokoltok.

Ha úgy érzitek, akkor énekeljetek, rajzoljatok, verseljetek, táncoljatok, szeressetek.

Ha úgy érzitek akkor a tudományok mélyebb értését bontsátok ki magatokban, vagy a Föld a természet, az emberi élet, a teremtés ismeretét.

Engedjétek lelketek szabadon. Kinek kinek sajátos rendszere szerint.

És ezáltal Áradjatok."

kalandoztam a Bibliában

(Ildikó, 2011.10.28 19:14)

Képzeljétek el, hogy Ádám 1056 éves volt, amikor Noé megszületett. Vagyis csak lett volna, de ő 930 évesen meghalt. Itt gyorsan elmondom, hogy Ádámnak nem csupán két fia volt, hanem nagyon sok, meg lánya is. 130 évesen nemzette Set nevű fiát, akinek a leszármazottja végülis Noé. Noé a 9.-ik genercióból való egyébként. 500 évesen nemzette azt a 3 fiát, akivel az özönvizet túlélték. Noé 600 esztendős volt amikor az özönvíz elárasztotta a földet. Az özönvíz 40 napon át esett, 150 napig tartotta elárasztva a földet, majd 10 hónapon át apadtak a vizek, mire az első hegyek látszani kezdtek. Közel 1 éven át tartott tehát az özönvíz, mire Noé kijöhetett a bárkából.

Ami érdekes, hogy "csupán" 1056 esztendő kellett ahhoz, hogy az ember olyan gonosszá váljon, akiktől az Úr inkább szabadulni próbált. Azóta meg etelt úgy 5000 év. Valamit csak fejlődtünk, nem? :))

köszi!

(Napsugi, 2011.10.27 18:08)

Köszi Mindenkinek! Nem, nem Balogh bélára gondoltam, Őt ismerem....Mindegy. Majd előjön, ha akar...Pussz!

Csak úgy!

(Magdi, 2011.10.27 15:30)

Egyszerűen arra támadt kedvem, hogy megnézzem a mai napi dátum összegét, látván az előző hsz-om időpontjánál az óra:perc azonosságot. Eredmény: 14!

Kikapcsolódás.

(Magdi, 2011.10.27 14:14)

Sétálj és gyönyörködj! :)))

http://photo.photojpl.com/tour/08automne/08automne.html

Naptemplom

(Mag, 2011.10.27 10:33)

Videok
http://www.naptemplom.eoldal.hu/cikkek/erdekessegek/

Jézus rejtett szavai

(Ani, 2011.10.27 09:53)

http://www.youtube.com/watch?v=h5NHv-T3lng&feature=youtu.be

ez kapcsolódik a Magyarok feladata filmhez (ha nem lesz kitörölve:)))

Tolle

(Adri, 2011.10.27 09:00)

Friss :)) video, hátha segít .
A fájdalomtest
http://www.youtube.com/watch?v=2x_GNtx3C7o

feladatunk

(Ildikó, 2011.10.27 08:48)

Egy pár perces videót hoztam, kicsit gyorsan kell ugyan olvasni, viszont meg is állítható ugyebár...lényeg az hogy arról szól, ami a magyarság mostani feladata, azaz hogy merj végre igaznak lenni, igazat mondani...stb. Íme:

http://www.youtube.com/watch?v=VxRDEJ1xcoQ

Sugi

(Anisha, 2011.10.27 08:13)

Közben eszembe jutott, hogy a tudatalatti 10 parancsolatában (Balogh Béla) az egyik strófa a lélektárs bevonzásáról szól

Adri!!!

(Ritus, 2011.10.27 06:49)

köszönöm :) ámbár ezekkel a dolgokkal én óvatosan bnok, nem nagyon bírom őket.
TEgnap bedugtam a fejem a "levesbe" nem lett sokkal jobb, de utána egy jót szundiztam :) Este rajzoltam egy majdalát és írtam verset is :D úgyhogy azért jó tett a gőzölés.

Puszi!

Suginak

(Ildikó, 2011.10.26 20:27)

Nem tudom erre gondoltál-e, nekem hirtelen ez az egy jutott eszembe, mégpedig Balogh Béla a Tudatalatti tízparancsolata c. könyvéből. Idemásoltam a szöveget, de tuti megvan a youtubon is valahol hang formátumban is:

IDEÁLIS TÁRS - Csak saját felelősségre!

Most becsületes, őszinte, lojális, hűséges, boldog és sikeres társat vonzok tapasztalataim körébe.

Ezek az értékes jellemvonások máris részemmé válnak, és a tudatalattimba merülnek.

Azt vonzom, amit tudat alatt igaznak hiszek. Ismerem a vonzás egyetemes törvényét, és a tudatalatti hitemnek megfelelő társat magamhoz vonzom.

Tudom, hogy ideális társam békéjét és boldogságát gyarapíthatom.

Szereti eszményeimet, és az övéit én is szeretni tudom.

Kapcsolatunkat kölcsönös szeretet, szabadság és nagyrabecsülés jellemzi. Az isteni szeretet olyan valakinek a személyiségén keresztül ragyog rám, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást.

Ideális társamat megérdemlem és elfogadom.

Érzem, és hiszem, hogy életét teljessé és hiánytalanná teszem.

Világomban minden rendben van.


...

(Anisha, 2011.10.26 20:10)

Ígértem, hogy mesélek, meg is tettem a gyere meséljben.

Sugi...sajna nem tudok segíteni....


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »