Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Aninak

(Ildikó, 2011.10.31 19:50)

Sok igazság van abban amit a hitről írsz, ámde had emlékeztesselek arra, hogy Jézus maga választotta a kereszthalált. Tudta hogy ez vár rá, és nem akarta kikerülni. Amit Terami belinkelt (Jézus levelezése Abgarus királlyal) annak a végén éppen erről is beszélgetnek. Abgarus tudatja Jézussal, hogy meg akarják őt ölni, és szívesen a segítségére lenne, de Jézus hárítja, akárcsak Pétert annak idején :"Távozz tőlem Sátán, mert nem az Isten szerint gondolkozol, hanem az emberek fejével. "
Kedves Ani, amikor az Isteni terv az, hogy Jézusnak meg kell halnia, akkor szó sincs arról, hogy ne tudta volna magát megmenteni. Egészen egyszerűen nem akarta. Meg kellett halnia, ahogyan egy búzaszemnek is a föld alatt, hogy újraéledve (feltámadva) egy egész kalásznyi termést hozzon, azaz megsokszorozhassa önmagát. Ez egy csodálatosan kitalált, megkomponált Isteni terv volt. Ez volt a nyitánya annak, hogy Jézus tanításai azután az egész világon elterjedhessenek.
De föltennék egy kérdést: a föltámadása az mi volt? Ha ő valóban meghalt, megszűnt létezni, akkor ki támadt fel? És kinek az erejéből? Jézus föltámadása sokkal nagyobb csoda, mintha egyzserűen eltűnik a keresztről. És had emlékeztesselek még arra, hogy egyébként ilyen eltűnést is produkált egy alkalommal Jézus, amikor olyan szorongattatott helyzetben volt, hoyg majdnem megölték - idő előtt - és egészen egyzserűen úgy lelépett az üldözőik szeme láttára, mintha kámforrá vált volna. Tehát képességei szerint bizony hogy meg tudta volna tenni, hogy a keresztről leszáll, vagy elszáll, vagy amit akarsz. De az Isteni terv nem ez volt, a küldetése nem ez volt.

Ez tehát nagyon nem ideillő magyarázat, hogy miért is nem kéne nekünk a kivülről jövő csodákra várni. Miközben azzal egyetértek, hogy naná hogy nem szabad erre várni. Mindenki önmagát tudja megmenteni azzal, hogy levetkőzi az ego-ját, átenegedi az iránytást Istennek, és persze közben mindent megtesz, dogozik a sikerért maga is. "Imádkozzál és dolgozzál!" illetve: "Legyen meg a Te akaratod!"

szíriusziak

(Mónika, 2011.10.31 19:32)

Nekem azt mondta egyszer valaki, hogy barátom a Szíriuszról jött. :-)) Tényleg ezt mondták. Azt hiszem megkérem, hogy javítson meg, mert hőemelkedésem van. Hát ez biztosan nem a sok olvasástól alakult ki, előbb az erős kritikától, amit tegnap kaptam. Nem értem, miért jön ki ilyen hamar.

Maya

(Ani, 2011.10.31 17:55)

Adamus azt tanította, hogy csak ez az egy létezési felület van, nekem hihető és akkor itt vannak a Szíriusziak is, csak egy másik rezgésszinten, tehát olyan, mint távolság, az nincs... igaz, hogy a teremtett világban egy kvantumnyi testbe van zárza a lelkünk, de itt van minden... amikor gyógyítottam és gyógyszert kértem, azt is a Szíriusziaktól kértem... ők jutottak az eszembe :)))

könyv olvasásáról az volt a saját megtapasztalásom is, ha éreztem, hogy sok már a jóbol, akkor szünetet tartottam.... én, különösen nagyon vigyáztam arra, hogy el ne szálljak, hiszen anyukámat 26 évig hordtam a pszichiátriára, nem akartam volna oda kerülni semmiképpen (a változókor után néha szókimondóbb lett mint kellett volna, de nem volt beteg, tudta mindíg, hogy mit csinál) szóval ügyeltem nagyon az egyensúly megtartására... ezt mindenki maga érzi, hogy mennyi a tűrési határ... az ARVISURÁt viszont egyfolytában másfél hónapig olvastam, azt nem tudtam letenni... abba a könyvben olyan kódok vannak, hogy csodálatos :)))

(Mónika, 2011.10.31 15:02)

Mag. :-) A 348.Arvisurát kézbe kaptam, jó vastag könyv. :-) Nagyon tetszik. Mostanában ragadnak hozzám a könyvek. Néha szó szerint. :-) Nehéz nem olvasni őket. :-) LILGI

"Túlolvasás"

(Mag, 2011.10.31 14:21)

Mónika oda se neki. Én is vagyok így, hagyd, hagy üllepedjen, mindennek van haszna, csak még nem látjuk.Úgy érezzük kevés az idő és mint a szivacs begyűjtünk mindent magunkba?
Két hét leforgása alatt olvastam el Az Aranyasszonyt, Az Aranykaput, és A hetedik pecsétet szinte egyszuszra. Mit mondjak sokkoló volt és mégis minden kerekebb lett. Estleg ha valaki látta "A nemzet aranya" címü film II. részét a végén látható jelenetet, szinte Az Aranykapu barlangrendszerére emlékeztetett.
A hetedik pecsétből:
A Bajkál tó (bujkál-tó ? ) és az ott található sámánsziget Olhon ( ez mire hasonlít? ) a Sámán sziklával.
Mintha egy hátán fekvő ember felhúzott lábakkal, hosszú haja a vízbe lóg (révület ?).Nagy tiszteletben tartják ott, mint nálunk a Pilist:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Olhon

Nagyítva
http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Olchon1.jpg&filetimestamp=20050720225816

Agonizáció

(Mónika, 2011.10.31 13:20)

Igen ez is jó szó lehet rá, de a túlgondolkodás, burjánzó, végeláthatatlan agyalás, ami kikészített mindenkit. Köztük engem is. Hű. Nem szabad gondolkodni ilyen sokat.

agonizáció

(Mónika, 2011.10.31 13:14)

Én meg tegnap túlagonizáltam magam. Belezavarodtam a gondolataim hálójába, amivel kikészítettem a környezetemet. Azt ajánlották a "reális gondolkodók", hogy ne olvassak több könyvet. És igazuk van. Azt ajánlották végezzek házimunkát, foglalkozzam földi dolgokkal és igazuk van. Megyek takarítani és nem olvasok "szent könyveket". :-)) Nem mondom némiképp rosszul esett, de sajnos igazuk van. Talán majd egy hét múlva újra olvashatok. Néha a materialistáknak van igazuk.És néha túl sokat olvasok. Most az Arvisurát kezdtem el, többek között, de még olvasok két másikat is mellette. Úgy érzem olyan kevés az idő, hogy mindent el akarok olvasni. Lehet nem kéne ilyen hevesen. :-)

Aninak

(Maya, 2011.10.31 12:30)

Kicsit sokba került a sziriusziaknak ez a hütőszerelés :-)))

Legközelebb válasz egy közelebbi rendszert, vagy a helyi anyahajót a Tejút rendszer belső peremén, olcsóbb :-)))

hittem és megteremtettem ?

(Ani, 2011.10.31 10:55)

képzeljétek el, hogy megtapasztaltam, hogy én vagyok a minden... és most vettem egy új hűtőszekrényt, ami viszont úgy tünt, hogy akadozik az automata állítója... mit ettem én?... hát hittem, hogy hívom a Szíriuszról a szerelőket, akik megszerelik nekem a hűtőmet, hogy jól üzemeljen, mert ugye nagyon ciki lenne már egy vadonat új hűtőhöz szerelőt hívni az első napon és a benne lévő portékának sem tett volna jót ha leolvad.. szóval hittem valamiben, hogy képes vagyok a hitem által is megjavítattni és már rendben működik... nagy ajándék nekem ez a hűtő, mert a régi nagyon sok villanyt fogyasztott és a múlt évi végelszámolásnál 36.000 ft-al többet fizettem villanyt... így a két évi különbözetből lett egy új hűtő.... szóval ennyit akartam a hitről, de van egy másik történetem is..
nagy széllökések szoktak lenni felénk, a széllel már nem hadakozom, ahhoz nagyon sok energia kellene azt lecsillapítani, így úgy döntöttem, hogy a házam előtt lévő fűzfát inkább kivágatom, minthogy egy széllökés a háztetőre borítsa és kb. 800.000 Ft a tető csináltatása.... mivel annyi pénz a világon sincs így a fát elkezdték vágni... na mit gondoltok merre dőlt ?... na mit gondoltok ?... hát persze hogy a ház-tető felé dőlt a fa... nagyon megijjedtem és egyből hívtam az angyalokat, hogy MOST SEGÍTSENEK megtartani a fát addig, míg megtámasztjuk és a jó irányba fog dőlni... nagyon meg voltam ijjedve és szaladtam támasztékért, közben csak hívtam és kértem az angyalokat és HITTEM benne, hogy hallják a kérésem, HITTEM benne, hogy MOST megsegítenek és úgy is történt... addíg amíg elszaladtam támasztékért és a fát megtámasztottuk, az ANGYALOK TARTOTTÁK meg addig a fát... ez is HIT kérdése és én nagyon hittem benne, majd jó irányba, minden baj nélkül kidőlt a fa és feldolgoztuk...
volt még egy esetem, amikor egy nagy Ikarusz buszt húztak ki az udvaromból sok évvel ezelőtt, az meg a villanyoszlopot akarta elütni... akkor is hangosan ÁLLJT kiáltottam... és a busz megállt... mert HITTEM, hogy a szavamnak TEREMTŐ ereje van :))) na ennyit akartam mondani, az Isten én vagyok és az IGE az én számat hagyja el, magamban kell hinni, a saját TEREMTŐ képességemben, és nem kell arra várni, hogy majd más megcsinál helyettünk bármit is, mert nem csinált még helyettem meg, senki semmit ebben az életben.... Jézus megmutatta, hogy mire képes az ember és a tanítások szerint kivégezték, ... akkor ha önmagát nem tudta megmenteni, akkor hogyan lehet várni arra, hogy majd leszáll a keresztről és megcsinál bármit helyettünk... Jézus azt tanította: aki engem lát, az Atyát látja, bizony mondom, mindannyian Istenek vagyok, aki hisz énbennem, megcselekszi ugyan azokat a dolgokat amiket én, sőt még nagyobbakat is énnálam, mert az én Atyám mindíg munkálkodik, én is azt teszem....
tehát példát mutatot, amit ,ha hitünk van, utánozhatunk... én megéltem az egy állapotát és végtelen egyedül voltam benne, akkor ajánlotta fel Anisha, hogy eljönne hozzám, amiért végtelen hálát érzek, ma is és nem tudom elfelejteni neki a jóságát.... értitek? minden bennetek zajlik le, azért vannak a barátok ismerősök, hogy megismerjétek önmagatok nagyságát és csodálatos lényeteket ebben a megnyilvánult világban, mert ti is az EGY vagytok, amit így ír a Biblia: kezdetben vala az Ige, és az Ige Istennél vala, mert Isten vala az Ige :)))
Te vagy az Isten és a szádat elhagyó Ige által TEREMTESZ: megcsináltatod a hűtőd, megállítod a zuhanó fát, és megállítod a meglódult buszt is, csupán HINNI kell abban, hogy TE szádat elhagyó Ige teremt....a Biblia ezt úgy írja: ha egy mustármagnyi hitetek lenne, hegyeket tudnátok elmozdítani vele... (persze én sem egy nap alatt jöttem erre rá, hanem életek sorozata alatt, és senkit nem sürgetek arra, hogy megértsen... :)de elmesélem, hátha valamit megértesz a példámból... szeretettel...

Terami - Jézus levelezése

(Ildikó, 2011.10.31 08:29)

Húú Teri, nagyon köszönöm, ezt fantasztikus volt olvasni! Csodásan tiszta! Nyilvánvaló, hogy miért tették ezt az apokrif iratok közé...mert leleplezi a zsidókat.
Egyébként én sem hallottam róla, de ami apokrif, arról ki tud? csak nagyon kevesen.
Megpróbálom kitenni önállóan is, ha sikerül kimenteni a lapokat!

Ki miben hisz -

(Terami, 2011.10.31 05:35)

- inkább így fogalmaznám, mivel "rezeg" együtt. Biztos van egy eredendő döntése "odafentről" mit szeretne megtapasztalni. De ugyanakkor az a bizonyos Kapu nyitva áll, ha az ember le tud mondani önmagáról, és meglátja azt.
Innentől nem döntés a hit, hanem azonosulás, aminek lehetnek fura formái mások szemében esetleg, de azok a hitnek már másodlagos vonalában vannak. Én ilyennek tekintem a "formális" vallásokat is, amikben való hit mögött egy sokkal mélyebb Ón-Tudat áll, ami talán több a hitnél...ahogy hétköznapi értelemben értjük

jezus-levelezese-abgarus-ukkama-edessai-kirallyal

(Terami, 2011.10.31 05:26)

http://tudatbazis.hu/jezus-levelezese-abgarus-ukkama-edessai-kirallyal

kutakodtam...
Ti tudtatok ilyesmiről?

jó a kérdés..ki miben hisz, és miért?

(Ildikó, 2011.10.30 22:56)

Nos, nagyon sok mindent összeolvastam az elmúlt évek alatt. Ezek között sok olyan volt, amit tukmálásnak éreztem, aztán sok olyan volt ami érezhetően manipuláció volt és félrevezetés, persze az igazság látszata mögött.
Amiért én a Bibliában hiszek, és nem mondom, hogy másban meg nem, de minden mást erős fenntartásokkal fogadok a sok félrebeszélés és magyarázás után...szóval a Bibliai próféciák több ezer éve minden tekintetben beteljesedtek. Ha pedig az első 3000 oldal beteljesedett, akkor milyen jogon hihetném el, hogy épp az utolsó 40 oldal a hülyeség belőle? A beteljesedési pontosság eddig 100%-os, nem úgy mint mondjuk Nostradamusé, akinek a jóslatai közül alig 11%-a vált be úgy ahogyan jósolta. Ez csak egy példa volt persze. De egészen egyszerűen nincs okom amiért ne hihetném el a Bibliai próféciákat. Hatalmas koponyák kutatják hosszú évtizedek óta ami benne áll, és minden kutató meggyőződve állítja hogy hiteles forrása múltunknak, jelenünknek, és megbízhatunk benne a jövőt illetően is.

Az viszont más kérdés, hoyg mindaz amiről Ani ír, a bolygó felemelkedése...stb... az egy picit sem áll ellentétben a Bibliai jóslatokkkal. A megfogalmazás persze más, a Biblia jóval szimbolikusabb, nem konkretizálja azt, amit emberi ésszel föl sem tudunk fogni. De nincs is erre szükség. Egy dologra van szükség: a HIT-re Istenben. Egyetlen nagyon fontos dolga lenne mindenkinek, mégpedig az, hogy visszataláljon a benne élő és szüntelenül kopogtató Istenre, és hogy igaz szívvel, teljes átéléssel tudja elimádkozni mondjuk a Miatyánkot. Aki ezt az imádságot megérti, az szinte mindent tud amire szüksége van ahhoz a bizonyos felemelkedéshez, azaz a Jézussal való találkozáshoz.

Nyugodtan fölteheti bárki a kérdést magának: el tudnám-e viselni, ha ebben a pillnataban meglátnám az ajtómban Jézust? Összerogynék a rémülettől, az erejétől, a kisugárzásától, tisztaságától, vagy meg tudnék állni előtte örömmel és boldogan, minden szégyenérzés, röstellkedés, félelem nélkül? Nos? Van előtte takargatnivalónk, vagy nincs? Hiszen Ő úgy lát minket, ahogyan vagyunk. Nincs titok ami ki ne tudódna...főleg előtte nincs. Mennyire vagyunk fölkészülve arra, hogy talákozzunk vele? - De persze nem az ajtónkon fog belépni majd azon a bizonyos napon, hanem ugyanúgy, ahogyan távozott a földről, ugyanúgy fog eljönni a szemünk láttára ismét hatalamas angyali kísérettel. Mindenki látni fogja, nem lesz elrejtve. Az élet épenúgy zajlik majd mint most, "az emberek esznek, isznak, házasodnak, mint Noé idejében" (Mt 24, 37) Noénak sem hittek, most sem akarják sokan elhinni, hogy mindez bekövetkezik. Pedig így lesz. És egyre közelebb vagyunk mindehhez. Sok minden van még hátra azokból, amiknek előbb meg kell majd történniük, de kit tudja, akár a mi életünkben is megeshetnek már. És a Bilia sajnos arról is ír, hogy az emberek a nyilvánvaló jelek ellenére sem térnek meg, azaz nem látják be tévedéseiket, és nem térnek jó útra, ugyanúgy folytatják gonoszságaikat. Nos ezek miatt a hitetlenek miatt kell majd szétválasztani az ocsút a búzától, ez lesz a jutalma a jóknak, ez lesz amegszbaadulásuk órája a gonosztól, és ha hietünk a próféciáknak egy Új Földön fogjuk folytatni az életünket. A többiek meg, - az ocsú - nos...siralom ami rájuk vár. Ez a helyzet, nem más.- Ez nem fenyegetés, hanem mindaz ami le van írva a végidőkkel kapcsolatban a Bibliában. Utána lehet nézni Máté 24. fejezetében, és a Jelenések könyvében is.

igazság

(Mónika, 2011.10.30 19:17)

Az az igazság, hogy senkit és semmit nem lefikázni akarok, csak kérem, hogy mindenkiben legyen azért meg egy egészséges szkepticizmus. Ne higgyünk már el mindent vakon. Én pl egyetlen tanításból sem tudok mindent kivétel nélkül elfogadni és használni.Vannak biz. dolgok, amiket hasznosnak találok, vannak olyanok amiket egyenesen ártalmasnak. Mivel mindannyian egyediek vagyunk, mindenki számára más a jó, nem lehet általánosítani,pont ezért nem vagyok hajlandó bebiflázni semmit egy, az egyben, mégis érzem és elismerem, ha valamit némiképp igaznak tartok.

egyáltalán

(Mónika, 2011.10.30 18:57)

kik azok a plejádok? (Persze tudom mit írnak róluk, de én nem erre értem)
És miért írnak a spirik összevissza a felemelkedésről? Már mindenkibe beleültetik 2012. 12.21-et (amiről tudjuk hogy senki nem tudhatja az időpontot, tehát már valószínű, hogy nem igaz), aztán jönnek okt. 28cal, hogy jól hangozzon, most akkor melyikkel is próbálnak átverni minket? SRVZ7

...

(Mónika, 2011.10.30 18:53)

Egyébként miért hiszünk a "plejádoknak"? Persze felmerül a kérdés, miért hiszünk akkor a Bibliának. Egyáltalán miért hiszünk bárkinek is? Miért nem magunknak hiszünk? Bocs, kis eszmefuttatás jött most belőlem.

Plejádok tanítása

(Ani, 2011.10.30 18:05)

A Föld lehet az első bolygó, amely eleddig soha nem látott méretű kvantumugrást tehet a szellemi fejlődés terén. Ahhoz, hogy ekkora előrelépésnek egyáltalán meglegyen az esélye, mostantól 2013-ig legalább 144.000 embernek el kell érnie a megvilágosodást, és meg kell valósítania a Krisztus-tudatot. (nem rossz...) Ha a felébredettek száma eléri a kritikus tömeget, azzal tulajdonképpen Krisztus tömeges szintű második eljövetele valósul meg.

Bekövetkezik a „századik majom" effektus: egy, a megvilágosodás rezgésszintjének megfelelő energiahullám fog végigsöpörni az egész bolygón és annak lakosságán, amely megsemmisíti az összes alacsonyabb szintű asztrális gondolatformát és birodalmat, és széjjeltépi azt a fátylat, amely jelenleg elválasztja az embereket saját isteni lényegük és az igazság belső megtapasztalásától. A Föld minden népe megérzi majd, ahogy a megvilágosodás hulláma minden létezőn keresztülrezeg, és abban a pillanatban bekövetkezik a bolygószintű megvilágosodás...

Ha sikerülne elérni a 144.000 fős kritikus tömeget, ezeknek az énjüket átkrisztusított lényeknek akkora hatásuk lenne a népesség maradékára, hogy egyenként további 144.000embert tudnának magukkal rántani a tudatosság magasabb fokaira. Más szóval, 144.000 megvilágosodott, Krisztus-tudatú egyén 20.736.000.000 ember számára tenné lehetővé a szellemi kvantumugrást. A sötét fátyol vagy más néven „térháló", amely jelenleg körbeveszi a Föld külső légkörét, szertefoszlana, így a Napról áradó teljes galaktikus kódskála elérné és áthatná a Földet. Ennek következtében egyetlen negatív töltésű asztrálsík sem maradna fenn, és minden ember megtapasztalná a „fehér fény", vagyis a saktiput élményét.

Ezután valamennyien egy új, a hátrahagyottnál sokkal szebb és tisztább Földön találnák magukat - ez is a Föld lenne, csakhogy a negyedik dimenzióban.
http://onmegvalositas.hu/blog/hajni840203/amorah_qan_yin_plejadok_fenykuldottei_avagy_2012_vilagvege

én, ennek az írásnak hiszek és ezt mérem, hogy mennyien vagyunk már benna :))) és tudom, hogy "szent" vagyok :))) már mondták nekem :))) vicceltem ...

Köszi Ildi

(Mónika, 2011.10.30 17:35)

a pontosítást! Jó, hogy van aki részletesebben is foglalkozik a Bibliával.
Én azt vettem észre manapság már nem csak, hogy ciki kereszténynek lenni de üldözik is a keresztényeket. Ebből is látszik, milyen közel a "vég". Mellesleg sokan igen könnyen Istent is mellőzik a "dolgokból". Ami elég gáz.

144000

(Ildikó, 2011.10.30 16:56)

Ani, engedj meg egy pontosítást! A 144.000 ember a Jleneések könyvében igen jól definiált, és szó sincs arról, hoyg ezek holni halandó, közönséges emebrek volnának, akik egyszerűen cska felébredtek. Így szól a Biblia (Jel 14,4-5) " ..mint az a száznegyvennégyezer, akik meg vannak váltva a földről. Ezek azok, akik nem szennyezték be magukat asszonyokkal, mert szüzek. Követik a Bárányt, amerre csak megy, ők megváltást nyertek az emberek közül, zsengéül Istennek és a Báránynak, és a szájukban nem találtatott hazugság, mert szeplőtelenek."

Magyarul testben és lélekben is tiszták, érintetlenek ők. Nem megtisztultak, nem megvilágosodottak, hanem szentek. Ilyen tényleg kevés van a földön. De szó sincs arról, hogy csak ők üdvözülnek, csupán arról, hyog ők lesznek egy kitüntetett helyen, az elsők között. Őket még sokan fogják követni a kevésbé tiszták közül és az utolsó pillanatban megtértek közül is. Ez csupán egy sorrendiség, nem több.

28-a

(Ildikó, 2011.10.30 16:41)

Igen sokat cikkeztek erről a 28-i "energia csúcsról", és én is inkább csak azt érzem, hogy ez nem betetőzése volt valaminek, hanem inkább elindítója, egy jó nagy fenékberúgása azoknak akiknek erre még szüksége lehetett. Olyasmi mint amikor jól felpörgetett motorral hirtelen elindulunk. Nem lehet kitérni a kényszerítő erők hatása alól, lépni kell...akinek kell, és ahol és amiben kell. Az út most kezdődik ezzel a jól beizzított motorral.

Ign a különféle természeti katasztrófák is jelzik, hogy a baj igen nagyra duzzadt. De gondolom, ahogyan a BIblia is írja - sokan még így sem ébrednek fel. Könnyebb lesz Istent szidni, mint önmagukba nézni. Még mindig sokan nem fogják megérteni, hogy a bajok nem Istentől, hanem az embertől származnak, és hogy mindennek következménye van, és ezek a következmények most sokakat érnek utol.- Isten végtelenül türelmes, úgyhogy lehetőségeket fog adni a felébredéshez éppen eleget.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »