Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nov. 5.-n távgyógyítás mindenkinek

(Terami, 2011.11.03 21:18)

Kaptam, küldöm:

http://qigongenergyhealing.blogspot.com/

2011. november 4-én Los Angelesi idő szerint este 7 és 8 óra között (a mi időnk szerint hajnali 3 és 4 között) kezdődően Michael Mohoric egyhetes ingyenes energia gyógyítást tart, amin bárki részt vehet.

Nem szükséges jelentkezned, vagy interneten kapcsolódni, elegendő a szándékodat kinyilvánítani.
(Például úgy, hogy veszel egy papírt, felírod a tetejére: Energiagyógyítás, és aláírod a nevedet, a kiskorú gyermekeid nevét, -akár a kedves állataid nevét is - és azon nagykorú családtagjaid nevét, akik ebbe beleegyeznek).

Jó, ha elpihent állapotban vagy, az sem baj, ha alszol a közvetítés idején. (Ha ébren vagy, figyelj befelé, mit érzel. Az sem baj, ha tevékenykedsz közben, de próbálj nyugalomban lenni abban az időben.) Utólag megírhatod Michaelnek a tapasztalataidat.

A november 4-i (5-i) első egyórás összekapcsolódás után naponta részesülsz a gyógyító energiából, - előre meg nem szabott időben. Ha ezután valamikor a jövőben valamilyen szerencsétlenség történne ott, ahol élsz, akkor is kaphatsz ezen az összeköttetésen át gyógyító segítséget.

Sokan már akkor érzékelik az energiát, amikor elhatározzák, hogy részt vesznek, és elolvassák a Michael levelét vagy blogját.

Michael 25 éve a Nemzetközi Tibeti Qigong Egyesület titkára, gyógyító erőt közvetítő képességeire egy gerincproblémája kapcsán derült fény. Nem orvos, a spirituális gyógyító erő közvetítője - a gyógyításán való részvétel nem helyettesíti az orvosi kezelést, és nem vállal garanciát az eredményekért.

A tibeti qigong tanítása szerint, ha az ember energiarendszerében megszűnnek az elzáródások, az öngyógyító rendszer helyreállítja az egészséget. Ez az energia mindenkivel a saját szükségletei szerint dolgozik. Kiegyensúlyozza a meridiánokat és a csakrákat.

Ez az energetikai összekapcsolódás a "pillangó hatás" révén az egész bolygó gyógyulását is kiválthatja.
Ha segítsz másokon, akkor saját magadon segítesz, ahogy másokhoz eljuttatod a hírt, és egyre többen kapcsolódunk össze, akár látványos változások is bekövetkezhetnek. Havonta vannak ilyen alkalmak, melyekről a blogból értesülhetsz. http://qigongenergyhealing.blogspot.com/ (Nálunk 8 órával későbbre esik az időpont, mint Los Angelesben)

Szeretettel:
Zsuzsi

szép az új

(Ritus, 2011.11.03 17:30)

profilja az oldalnak...ugye Te fotóztad Ildikó?

plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.

(Terami, 2011.11.02 19:46)

Bocs- egy teljesen más, nem semmi ennek az írásnak ereje!

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.html

plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.

(Terami, 2011.11.02 19:45)

Bocs- egy teljesen más, nem semmi ennek az írásnak ereje!

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.html

Személyiségtípus

(Magdi, 2011.11.02 15:05)

Nem igazán szeretem, ha rám húzzák a vizes lepedőt és besorolnak egy bizonyos személyiségtípusba, de azért érdekes volt az információ ebben az összeszedett formában. :)

az előzőhöz

(Ildikó, 2011.11.02 14:20)

itt a 2.rész linkje is:

http://www.felsofokon.hu/szemelyisegepites/2011/11/02/ismerd-meg-szemelyiseged-energetikai-tipusok-2resz

energia- személyiségtípusok

(Ildikó, 2011.11.02 14:18)

Egy érdekes cikket találtam arról ,hogy ki miből, v. kiből merít enregiát. Ennek megfelelően többféle személyiségtípus létezik, olvassátok el, nagyon hasznos lehet az információ önmagunk megismeréséhez, és mindenféle egyéb felismeréshez is:

http://www.felsofokon.hu/szemelyisegepites/2011/10/26/ismerd-meg-szemelyiseged-energetikai-tipusok-1reszKryon a Magyaroknak 2011 előadásából

(Ani, 2011.11.02 09:44)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g05yjZGd6_A

erre gondoltam :))) nekem ez AZ üzenet :)))

Film keresés

(Mag, 2011.11.01 20:04)

nemzet aranya letöltés beírni (így kisbetűvel ) a google-ba vagy valamilyen keresőbe.
I. és II. rész is létezik belőle.

Anisha

(Ani, 2011.11.01 18:17)

nem, nem jól értetted.... Kryontól a szombati 3. hanganyagot tartom a magam számára figyelemreméltónak...
a többi a saját véleményem vol, nem Kryoné...

Kryon és halovin

(Anisha, 2011.11.01 15:31)

A jómultkor espavo oldalon, amikor próbáltam ráébreszteni a nagyérdeműt a magyarság feladatára, betettek nekem egy idézetet Lee Carol magyarországi Kryon közvetítéséből, még a múltkoriból. Megdöbbenve olvastam azokat a "nekünk szóló tanításokat", amiket a Habsburgok kezdtek el nekünk adagolni, hogy elfedjük kik is vagyunk valójában. Most "Kryon" folytatta az agymosást. Ott, akkor tételesen kielemeztem mi, miért képtelenség. Most, hogy azt olvasom Anitól, hogy "Kryon" azt állítja, hogy Jézust meg se feszítették - jól értem Ani??? tényleg ez van benne??? - csak sajnálni tudom Lee-t. Úgy látszik nagyon kell a pénz neki.

A halooween szót épp most értelmeztük MAGyarázó csoportban a facebookon. (mint tudjuk, Kardhágótól Koppányhágóig mindenhol magyarul beszélnek)
Íme:

Halooween....halo ViN....haló FéNy....most halódik a fény. És tényleg most!

nimcu

Egészség

(Mónika, 2011.11.01 12:10)

Tegnap reikiztem magam és mára meggyógyultam. Könnyen jött,könnyen ment betegség. :-) Köszönöm Isten! :-) Mellesleg csináltam egy jó kis tojásos lecsót is. :-) Nem nagy cucc, de amennyit én főzök...keveset, most tök jó és amit főzök, az mind jól sikerül. Fincsó lett. Muszáj mindent megtanulnom egy-kettőre. :-D Jó étvágyat nektek is.

Halooween a természet tisztelete ünnepről

(Ani, 2011.11.01 10:21)


A kereszténység terjesztésekor a hittérítők azt a feladatot kapták, hogy leh...etőség szerint a keresztény szokásokat a pogány ünnepekhez igazítsák azok betiltása helyett. Így ez a pogány ünnep a keresztény mindenszentek ünnepe lett
Csodás estét mindenkinek♥

Halloween ¨`*â606
A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, bár mára már az egész világon elterjedt. A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, melyben összemosódott a római Pomona-nap, a kelta samhain ünnep és a keresztény halottak napja. Október 31-én tartják. A kereszténység terjesztésekor a hittérítők azt a feladatot kapták, hogy leh...etőség szerint a keresztény szokásokat a pogány ünnepekhez igazítsák azok betiltása helyett. Így ez a pogány ünnep a keresztény mindenszentek ünnepe lett (omnium sanctorum). III. György pápa a 800-as években a korábban május 13-án ünnepelt Szűz Mária és a mártírok emléknapját október 31-re helyezte át. Írországban ez az éjszaka All Hallow's Eve, „mindenszentek éjszakája” nevet kapta. November első napja volt az ünnepnap, All Saints' Day (All Hallow's Day, „szentek napja”). A halloween eredete a római időkre nyúlik vissza, amikor a rómaiak elfoglalták Angliát. A kelta hagyományok közt szerepelt a samhain, amit a kelta napisten tiszteletére rendeztek. Ekkor a mai Nagy-Britannia és észak-Franciaország területén élő kelták megünnepelték a kelta újévet, amely november 1-jére esett és megköszönték a napistennek, hogy a földet és a termést gazdaggá tette. Ezen az éjszakán, úgy hitték, hogy az elmúlt évben meghaltak lelkei összezavarhatják az élők életét, mivel a lelkek ezen az éjjel vándorolnak a holtak birodalmába. Az emberek a szellemeknek ételt és állatot áldoztak, hogy megkönnyítsék a vándorlásukat. Ez a nap jelentette a sötétség kezdetét, mert a kelták azt hitték, hogy a napisten Samhain a halál és a sötétség istenének fogságába került. Október 31-én az újév előestéjén Samhain összehívta a halottakat, amelyek különböző formákban jelentek meg, ezek rossz lelkek, gonosz állatok figuráit öltötték magukra. A kelta papok egy hegytetőn a szent tölgy alatt gyülekeztek, tüzet gyújtottak és termény és állatáldozatokat mutattak be, majd a tűz körül táncoltak. Reggel a papok minden családnak adtak ebből a parázsból, hogy új tüzeket gyújthassanak velük, melyek elűzik a gonosz szellemeket és melegen tartják az otthonokat. Ezen a napon, vagyis november elsején az emberek állatbőröket vettek magukra és Samhain tiszteletére 3 napos ünnepet tartottak. Ez volt az első halloween fesztivál, melynek pogány szokásai keveredtek aztán más ünnepekkel. Amikor a rómaiak elfoglalták a kelta területeket, ők is megtartották a saját szokásaikat. Két rokon római ünnep is elvegyült a halloweennel, úgyhogy mai állapotában ez az autentikusnak ismert kelta ünnep komoly mediterrán elemeket tartalmaz. Az első a római feralia, a holtak emléknapja (innen a holtakról való emlékezés rituáléja), a másik pedig Pomonának, a gyümölcstermésért felelős númennek a napja (az ő szimbóluma volt a mai halloweeneken fontos szerepet játszó sok alma), ez az ünnep szintén november 1-jére esett. http://hu.wikipedia.org/wiki/HalloweenBővebben
Készítette: Természet Varázs Közösség

Veres Mónika asztrológus és a Föld tisztelete ünnepről

(Ani, 2011.11.01 10:20)

http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.html

esélye a Magyar Nemzetnek adott, de dolgoznunk kell érte, mert mi magunk TEREMTJÜK meg a valóságunk.... én úgy dolgozom, hogy már 2,5 éve minden nap meditálok és küldöm ki a jó gondolatokat a morfogenetikus-mezőbe... esténként 21.00 órától énekelni szoktam 20 percen keresztül.. azért 21.00-től mert a Fény-angyali ezt az időpontot adták meg és Kiara 21,12-től a Föld meditációban már 4,400 körüli embert tart nyilván, úgy hogy az azonos időpontban történő TEREMTÉS sokszorosára emelkedik :))) tehát a lehetőségünk adott, hogy kimozduljunk a mélypontból, és akkor érdemes is tenni érte :)))

mostanában a következő dalokat éneklem...:)
http://www.youtube.com/watch?v=V_cHQ2AbNkY ......fényt hozok
http://www.youtube.com/watch?v=4ifs0Cf_ShU&feature=related .....áldás dal
http://www.youtube.com/watch?v=a8gu_rKx1wc&feature=related .... áramlik a nyugalom hozzám
http://www.youtube.com/watch?v=y02IKGPB73M&feature=related ....halleluja

és higgyétek el, hogy mink teremtjük ezekkel a jó gondolatokkal a világunkat és egyedül mi tudjuk megfordítani jó irányba az ÉLETET, ha az ÉLETBEN hiszünk és nem az ellenkezőjében, amit a negatív emberek akarnak elhitetni velünk, akik a pogány szokásainkra és ünnepeinkre rátelepedtek

minden ember egy világ

(Ani, 2011.11.01 09:31)

http://www.firstkryon.hu/

ezt tegnap kaptam ajándékba, az este ezt az előadást hallgattam, ebben a szombati 3. hanganyag a lényeges üzenet az én részemre...
persze másnak lehet más... van benne szó arról, hogy nincs is egó...
és én azt tartom hihetőnek, hogy Jézussal meg sem történtek ezek a kereszterfeszített történet, hanem csak egy bevetítés volt a kinti világból... nekem, az én világomnak ez a hihető és a kedvesebb...
az ISTEN azért osztotta szét önmaga testét különbőző részekre, mert egyedül nagyon magányos volt... Isten nem mazohista, hogy egyik részével megölesse az önmaga másik részét.... ezt a lélekben meggyengültek találták ki, az olyanok, akik megölik a Libiai vezetőt, akik megölik és hazugsággal rágalmazták Husszeint és a honvédőt, Bill ladent, akit szintén az otthonában öltek meg... Isten nem ilyen játékra osztotta szét önmaga testét, hogy gyilkolja egyik része a másikat.... Isten gyönyörködni akar az Ő részeiben, hogy melyik része milyen kreavitivásra képes... hogy miket tudnak teremteni avval a szabad akarattal, amivel minden egyes részét felruházta... Isten maga az ÉLET... én nem hiszek már a keresztrefeszítés történetében (de attól más még hihet benne ) én nem vagyok jobb attól, hogy látom nap mint nap, hogy mindíg megjelennek újabb paraziták, akik keresztre akarják feszíteni a másik embert.... jelen esetben a kötelező csatornáztatással, potom 300.000 Ft és utána havonta fizethetsz a hiénáknak....
szóval mindannyian egy világ vagyunk és más a tudásunk, más a meglátásunk, más a személyes IGAZSÁGUNK... de egy biztos, hogy ISTEN az EGY az ÉLET maga... :))) és jó embernek lenni itt a Földön, erre kell vigyázni, ezt kell megbecsülnünk, mert ha itt nem vigyázzuk az ÉLETET, akkor ugyan miért evakuálnának más bolygóra bennünket, ha még ezt sem vagyunk képesek megbecsülni... ugyan miért vinnének el bennünket máshova, hogy majd az ő életterüket is tönretegyük?... itt kell az ÉLETET támogatnunk... minden eszközzel, még az is jó, ha már beszélgetünk róla, hogy ki hogyan gondolkodik felőle... nem baj, ha nem egyformák a meglátásaink, de közelítünk egymáshoz... a sok információ, az mind rezgés, mint az ARVISURA kódjai is, és egyszer mindenki eléri a maximumot és megtapasztalja amin már én átestem... kívánom, hogy így legyen (na nem volt egy leányálom, mert majdnem berosáltam, de túl vagyok rajta és örülök, hogy vagytok, hogy a megtapasztalásom leírhatom)

szeretném ha terjesztenétek, hogy a 11 11 11 alkalmával gondoljunk 11 percen keresztül a BÉKÉRE és arra, hogy a pénz újból visszanyerje a reális csereeszköz értékét, hiszen minden baj forrása az értékfedezet nélküli pénz miatt van, köszönöm ha ebben segítetek... szép napot :)))

Anikám

(Anisha, 2011.11.01 08:06)

nagyon jók a történeteid! És örülök, hogy a hűtőd is ilyen hamar megjavult, bár most még garanciális, tehát az az út is valóban járható lett volna. De...így ...azért jobb. Annak meg külön örülök, hogy jövőre nem lesz olyan magas a villany költséged.

Kérés

(Anisha, 2011.11.01 08:00)

Tisztulok. Vagyis folyik az orrom! Segítsetek, hogy hamar túl legyek rajta, küldjetek fényt! Köszi előre is!

Arvisura

(Anisha, 2011.11.01 07:56)

Mónika az arvisura kódolt szöveg. Nagyon fárasztó olvasni...még ha tán nem is érzed annak, lehet, ettől kezdtél agonizálni. És akkor tényleg igazuk van azoknak, akik azt mondják pihenj kicsit...még ha az okuk más is rá. Arvisurát elég pár oldalanként olvasni.

Most

(Mónika, 2011.10.31 20:10)

már én is rájöttem, ez az a helyzet, amikor nem kell elfogadni a kritikát és olvasni kell :-PPP Valószínűleg azért vagyok beteg, mert ma még egy árva szót nem olvastam. :-/

Móninak , Magnak

(Ildikó, 2011.10.31 19:57)

:)) Alig egy hónapja nekem is volt egy ilyen könyvfalási időszakom. 4 könyvet olvastam el pár hét leforgása alatt...faltam a betűket. Csak olvassgass nyugodtan, majd eljön az ideje a megpihenésnek is, amikor szépen beintegrálod az olvasottakat, feldolgozod önmagadban az információkat. Közben persze jó, ha földelésképpen fizikai tevékenységet is folytatsz, mégha nem is esik olyan jól...de kiegyensúlyoz átmenetileg. Fő az egyensúly.:)) Jó töltődést a könyvekhez!

Mag-tól kérdezem: a "Nemzet aranya" miről szól, és hol lehet hozzáférni?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »