Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

SoS

(Terami, 2011.11.25 19:20)

http://vimeo.com/32190261
Original Text:
„Aki pénzben egész konkrétan Euróban, Dollárban tartja vagyonát arra bizony nagyon nagy meglepetések várnak a következő hónapokban, években.” Beszélgetés Vezér-Szörényi Lászlóval a kialakult gazdasági krízisről a nép, a kormány és a német fejlesztési bank tanácsadójának szemszögéből. További videók: vntv.hu/ujvideok.php

The LOVE is the answer

(Terami, 2011.11.25 17:13)

http://www.magyarmessias.hu/cikkek/magyarsag/a-magyarok-szovetsege.html

The LOVE is the answer
(Kerion, 2011.11.24 11:33)
A periódus-váltó átmeneti kor mindennapjainak viharában az illuzórikus ÉLET tulajdonképpen "sötét-oldali" provokációk halmaza. Kihívásaival nap mint nap meg kell küzdenünk - mégpedig POZITÍV módon - amennyiben tovább akarunk lépni. Persze eközben nota bene magunk is áldozatokká válhatunk - de ez ha egyébként JÓ ÚTON jártunk - nem befolyásolja "előmenetelünket". A lényeg az ÚT-VÁLASZTÁSON VAN.
A "sötét-oldali" provokációkhoz tartozik az életlehetőségek direkt lerontása, a bűnözés általi, valamint a fagy- és éhhalál kockázatának drasztikus megnövelése és magának az egyes bűntettnek a végrehajtása is. A kilakoltatások bármilyen jogcímen, az alapvető energia-szolgáltatások biztosításának NEM MEGOLDÁSA, a kilátástalan helyzetű emberek öngyilkosságba való "hajszolása" és a többi.
Ha a dolgok mögé tekintünk a cél eléggé egyértelmű és világos. Egyrészt a magyar népesség csökkentése nem DIREKT, hanem kissé álcázott módszerekkel, valamint annak elérése hogy a még épkézláb magyarok mindezt megelégeljék és "besokalljanak". Hogy úgymond spontán felkelés, forradalom, szabadságharc robbanjon ki - amit persze rögtön terrorista-neonáci-antiszemita jelzővel illetnének.
És a jó "hagyományokhoz" híven - 1697-1848-1956 - segítségül híva most a NÁTÓT és másokat, minden nehézség nélkül le is vernének. Az amúgy fegyvertelen, vészesen csökkenő létszámú magyarság esetében ez nem is kérdés. Ugyanis a "játék-szabályok" adottak. Nem muszáj elhinni, de aki fegyvert fog az - könnyen - fegyver által is vész el.
Tehát ha valaki egy kilátástalan önmegsemmisítő küzdelemre akarja rávenni a magyarokat, az ne cifrázzuk: maga az "ördög". Persze lehet hogy "ördög" mivoltában hősnek képzeli magát, vakon - minden "mágikus" tudás és képesség hiányában, és szembeszállna a jelenlegi világ-hatalommal. Személy szerint természetesen lehet "hősi halott" - de ne akarjon másokat is erre a szerepre kényszeríteni - éppen a FELTÁMADÁS előtt. Menten dörzsölnék a tenyerüket rosszakaróink. Na persze csak ideig-óráig, mert ebben az esetben meg jönne a globális tabula rasa. Utána pedig már hiába bánnák meg amit a magyarokkal tettek.
Egyedüli megoldás a szeretet, a megbocsátás, a belső szívbéli felemelkedés - a Jézusi Út. Ez az amivel egész egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Az az idő már elmúlt - hogy mint anno a római birodalomban a keresztényekkel tették - "szeretet-rezgő" magyarok tízezreit-százezreit, esetleg millióit feszítsék keresztre - csak úgy.
Akitől távol áll a szeretet az nem tud vele mit kezdeni. Mert fél, mert mindig azt várja hogy megtámadja valaki, vagy fellázadjon ellene valaki - és akkor bevetheti akár atomfegyvereit is - természetesen a "demokrácia" védelmében. Ha viszont nincs lázadás, nincs támadás, akkor a "sötét uralom" előbb-utóbb önmaga ellen fordul, meghasonlik önmagával. Erre már eddig is számos lokális példa volt - most jön a globális. Ebben a "képletben" a hatalom kénytelen-kelletlen a sajátjait terrorizálja - mert csak azok mondanak ellent neki a koncért való küzdelemben.
Így aztán megszűnik minden bázisa, elvész a támogatottsága teljesen. Magától felemésztődik és összeomlik - számára szerencsésebb esetben "felfényeződik" és békében beolvad a tömegbe. Ez ugyan nem máról holnapra történik, de hamarosan meg lesz. Mert a VÁLTOZÁSOK - az emberekben belül és odakinn a külvilágban - soha nem látott gyorsasággal ESZKALÁLÓDNAK.

Köszönöm Terami!

(Ildikó, 2011.11.25 07:13)

A következő napjaim nagyon zsúfoltak, így időm nem lesz a szerkesztésre, addig is itt olvashatjuk, ez is nagyszerű. Valamikor a jövő héten beszerkesztem a cikkek közé. Köszönöm hogy bemásoltad!

vége

(Terami, 2011.11.24 17:27)

A 2011. november. 8-án megjelent cikkemben leírtam néhány fontos eseményt, amely a külső világban együtt járt a korszakváltással. Arra is rámutattam, hogy a bolygói középvonalra, a keleti hosszúság 12-ik fokára kell figyelnünk, ha az események menetét akarjuk követni, mivel eredetileg e vonal mentén alakult ki a kettősség. (Ennek helytállóságát jelzi, hogy Berlusconi kevesebb, mint egy nap múlva bukott, miután én kijelentettem, hogy ez meg fog történni.) Érzésem szerint továbbra is ide kell összpontosítani, ha meg akarjuk figyelni a Kilencedik Hullám „kiőrlési” műveletének folytatását. Ekképpen, a Foglalj mozgalom Egyesült Államokbeli újraéledésén, a szíriai és egyiptomi népi forradalmakon túl, az Euro-válság mélyülése jellemzi a Kilencedik Hullám Nyolcadik Napjának kezdetét. Meggyőződésem, hogy az európai politikusok felismerték, hogy nincs módja, hogy a dél-európai országok sikeresen kilábaljanak az adósságválságukból. (2011. október. 28-ig még úgy gondolták, hogy meg tudják találni a helyzet megoldását.) Mivel az adós országok közé tartozik a kormányváltás ellenére Olaszország is, amely az EU harmadik legnagyobb gazdasága, mára a politikusok már azt is felismerték, hogy nem lehet megmenteni az Euro-t, és eszerint fognak cselekedni, bármit is mondanak a nyilvánosságnak. Tehát, továbbra is igaz marad, hogy a Kilencedik Hullám hordozza az egységtudatosságot, és egyértelműen a régi uralmi rendszer szétmállását fogja szolgálni. Nem akarok semmilyen időzített előrejelzést tenni a régi, uralmon alapuló világgazdasági rendszer széthullásával kapcsolatban, mivel ez már nem lehetséges. A lényeg, hogy felismerjük, a Kilencedik Hullám még mindig működésben van, és, különösen a Napjaiban, folytatódik a „kiőrlés”, az egységtudatosság létrejötte érdekében.
Carl Johan Calleman
Imix13.13.13.13.13.13.13.13.14.3 (A jelölés 1-el kezdődik, nem pedig 0-val))
2011. november. 18

folyt.

(Terami, 2011.11.24 17:27)

Ez a váltás éppúgy vonatkozik a Maya vallásosságra, mint az összes többire, és közvetlen kapcsolatban áll a tzolkin mai alkalmazhatóságával is. Az egyik cikkemben, még a váltás előtt, feltettem a kérdést, hogy a tzolkin érvényben marad-e a váltás után. Mára már rájöttem, hogy a kérdésfeltevés nem volt pontos. Szemmel látható, hogy a mai helyzetben a húsz rovásjel még mindig érvényes, és használható a húsz napos uinal egyes napjain fellépő energiák különbségeinek kifejezésére. (Végtére is, mind a kilenc hullám ma is működésben van és a köztük fennálló frekvencia-eltérések pont hússzorosak.) Viszont, már amennyire én a megmondhatója vagyok, a tizenhármas szám és a trecena energiája elvesztette a hatóerejét, mivel a világmindenség áttörte a 13 energiából álló korlátot (Most éppen a Kilencedik Hullám 15-ik Mennyében vagyunk) és a hullámok meghatározatlan ideig folytatódnak. Továbbra is számolhatjuk a nappalokat és éjszakákat, de a tizenhármas korlát megszűnt. A gyakorlatban ez azt is jelenti, hogy 13 x 20 = 260 napos tzolkin már nem érvényes, mint időmátrix, mivel csak a húsz nap-jelkép tartja meg az energetikai jelentését. Mondanom sem kell, hogy a Maya Naptár ezen megközelítése az igazság keresését célozza, és csak részben van összhangban a hagyománnyal. Az a célja, hogy találjunk egy olyan naptárt, amely a világmindenség jelenleg uralkodó ritmusainak fényében értelmes magyarázatot ad az események menetére. Tartsuk szem előtt, hogy a Maya Naptár nem statikus, hanem számos esetben hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt háromezer évben. Ennek egyszerű oka, hogy a világmindenség energetikai valósága is, hatalmas változásokon ment keresztül ebben az időszakban.
Remélem, néhányan már jobban felismerik, milyen jelentőséggel bírtak a korszakváltások. Ami most történt, azzal az összes világvallás, vagy legalábbis a világvallások teremtéstörténeteinek energetikai alapja eltűnt. A világmindenség valóságában 2011. október. 28-ig még létezett a 7 + 6 = 13 korlátja, és én is számos előadást alapoztam erre a tényre. Mivel mára már áttörtük a tizenhármas energetikai alapot, és a hullámok vég nélkül folytatódnak a tizenhármon túl is, a rajtunk kívül álló istenség eltűnt és teljes egészében belénk költözött. Nem választhatóan, hanem szükségszerűen. Túl messze vezetne, ha ennek minden ága-bogát ki akarnánk fejteni e cikkben, de, mielőtt befejezném, szeretnék néhány szót ejteni a világ politikai-gazdasági válságáról.

folyt

(Terami, 2011.11.24 17:24)

E pillanatban a legfontosabb, hogy a Kilencedik Hullám folytatódik! 2011. november. 16-tól, valami olyasmiben vagyunk, amit a Kilencedik hullám nyolcadik Napjának nevezhetünk. Ez is 18 napig fog tartani, majd egy éjszaka következik. A Kilencedik Hullám határozatlan ideig fog folytatódni, és, ha úgy tetszik, „kiőrli” az egységtudatosságot, de a Kilencedik Hullám nyitott végű /határtalan/, ezért ugyanez elmondható a jövőnkről is. /Ford. megj.: Hurtak professzor ezt már 1973-ban elmondta az Énok Kulcsok legelső, „101-103” Kulcsában, ekképpen: határtalan világegyetem részei vagyunk, ezért határtalan értelem részei vagyunk és ezért egy határtalan egyetemes képmás részei vagyunk – Kukuda (Iby Duba) fordítása alapján tömörítve./ Ésszerűen gondolkodva ugyanez igaz a többi hullámra is, amelyek 2011. október. 28-án ugyancsak éjszakába fordultak (Innen a nyugalom, amit sokan megéltek a váltás után). /Az Éjszakák- Nappalok váltakozásának rendje kiderül a cikksorozat korábbi darabjaiból és Calleman más írásaiból – ennek és a későbbieknek megértéséhez némi előzetes ismeretekre van szükség, nem lehet csak úgy belenézni, oszt otthagyni, mert „ez nekem kínai” – ford. megj. Sasának/ A többi hullámmal nem nagyon kell törődnünk, egészen 2012. október. 23-ig, amikor a Nyolcadik Hullám folyamata ismét Nap-ba fordul.
Az a tény, hogy a Kilenc Hullám, szemmel láthatólag a végtelenségig folytatódik – amit néhány messzi jövőbe mutató palenquei dátum is jelez – azt jelenti, hogy néhány hasonlat, amit a világunk leírására ez idáig használtunk mostantól már nem alkalmazható. Pl. nem lesz többé új világ „születése” amit én is használtam korábban, mert a születés valamiféle meghatározott időkeretben megy végbe. Ehelyett, ahogy korábban is kifejeztem, az új világ kiőrlődik a létbe, de úgy, hogy ennek nem lesz időben leírt forgatókönyve. A történések teljesen attól függnek, hogy az emberek milyen cselekvési menetet választanak. Ez azt is jelenti, hogy az a magvetéstől – gyümölcsözésig tartó folyamat, ami a világot 2011. október. 28 előtt jellemezte, már többé nincs működésben. Más szavakkal kifejezve, a 2011. október. 28-i korszak váltás után az emberiség maga mögött hagyja a 7 + 6 = 13 sémát, amely az ábrahámi teremtéstörténetek központjában volt, és a sok spirituális hagyományban ismert szent hetest is, valamint a Hinduizmus és Buddhizmus 108-as számát. Az isteni teremtési folyamat e számszerűségei nem voltak hamisak vagy mondvacsináltak. Valós jelentéssel bírtak 2011. október. 28-ig, de a váltás e napja után már nem alkalmazhatók. Ezekre tekintve, talán kezdjük megérteni, hogy mekkora nagyságrendű volt a váltás, még akkor is, ha időbe telik, mire ez eljut az emberek széles körének tudatáig. Ami történt, az nemcsak fogalmi vagy naptári változás, hanem életünk valóságának alapvető váltása, és ezeket a naptáraknak valahogy mégiscsak jelezni kéne. A vallási teremtéstörténetek és számszerűségeik alkalmasságának vége szembeszökően egybeesik egy olyan váltással, ami után az istenség (Isten vagy Istennő) teljessége magában az emberben keresendő.
folyt

A Kilencedik Hullám Folyatódik 2011. október. 28 után!

(Terami, 2011.11.24 17:19)

Megérintett, amit írtál Ildikó. Már azért is, mert a "dologidő" -ben akkor teszem azokat a bizonyos egységre mutató mozdulatokat hitelesen - azaz természetesen, ha TUDOM KI CSELEKSZIK, tudom, hogy ki is vagyok. Enélkül lehet egy szerep...
Érdekes írást kaptam. Lehet talán felforgató is annak, aki nem érzékeli az energiák változását úgy mint Calleman és társai. A lényeg, hogy beléptünk egy olyan szakaszba, ahol megszűnnek bizonyos eddig jól ismert periodicitásai (aranymetszés) a teremtésnek. Csakis az Egységre hangolódva tehetjük a "dolgunkat". Egyszerre kell feladni identitásainkat, hogy megélhessük az Egységben Önmagunkat...

Kaptam, és gondoltam, talán a maja naptár után közvetlenül be lehetne tenni, ha gondolod Ildikó, hogy mindig látszódjon:

A Kilencedik Hullám Folyatódik 2011. október. 28 után!
Korábbi cikkeimben megígértem, hogy visszatérek arra a kérdésre, hogyan folynak tovább az energiák és egyáltalán miféle Maya naptárt használjunk a „vége” után. A 2011. október 28-i „vége” azt jelenti, hogy a tizenhárom baktun-ból álló Hosszú Számlálás, és a másik nyolc, tizenhárom mennyből álló sorozat, e napra befejeződött. Ez a „vége” azt is jelenti, hogy a kilenc emeletes piramist immár megmásztuk és a világmindenség nem kezdeményezi, hogy az egységtudatosságnál magasabb szintre emelkedjünk. A világmindenség történetében először történt meg a Kilencedik Hullám Hetedik Napján, 2011. október 11-28 között, hogy mind a kilenc hullám egyszerre működött a fény állapotában. Ez által egyedülálló lehetőség nyílt meg, mivel az összes hullám energiája egy közös mezőben egyesült. 2011. október. 28-a, a tzolkin-ban Ahau 13, egy alapvető korszakváltást hozott, és most, egy ideig, ez az összetett energia fog kísérni bennünket mind az egyéni életünkben, mind a bolygónk történelmében. Nincs visszaút.
No és, milyen természetű energiákból adódik össze a bolygónk mai energiameze? Először is, világosan látszik, hogy e ponttól, már nem pillanatról-pillanatra élünk, hanem az eddigi időszak folytonosságát tapasztaljuk. Ez azt jelenti, hogy nem az összes hullám, vagy világmindenség-energiaciklus érte el a végét, hanem egyesek életben maradnak és a folytonosság érzetét keltik az életünkben. Felvetődik a kérdés, hogyan folytatódnak ezek a hullámok. Tanácskoztam néhány olyan emberrel, akik, mint magam is, valóban érzékelik a Maya Naptár energiáit, és megvizsgálva, hogyan mutatkoznak meg ezen energiák a világban, úgy érzem, hogy mostanra már világosan látom, milyen formában teremtik meg a világmindenség energiák a folytonosságot. E közleményben ezeket szeretném igen rövidre fogva közreadni. A korszakváltás következményeit később kell megvizsgálni, lehet, hogy egy könyv formájában. E következmények számos formája elszakad a múlt mára már érvényét vesztett hagyományaitól és belép valami egészen újba.
folyt.

Munkára fel! :))

(Magdi, 2011.11.24 10:48)

Talán még ennyi kiegészítés az Ildikó "dologidő" címszó alatt írt hozzászólásához:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7fH3b1jfBCE

A sok-sok elméletben szerzett tudás szememben akkor bír jelentőséggel igazán, ha azt a gyakorlatban meg is valósítom. Ha ezt a lépést nem teszem meg, a tudás nem teljes.
Egy teljesen hétköznapi példa: hiába olvasok én ki egy csomó szakácskönyvet mindenféle flancos recepttel teletűzdelve, ha nem is fogom a kezembe a fakanalat. :)))

"világomban minden rendben van"

(Ildikó, 2011.11.24 08:34)

Már kitettük párszor, de újra és újra meg kell hallgatni, hogy tudatosodjon.:)) Az ajánlott mennyiség 3 hónapon át napi 2x meghallgatni, hogy be is épüljön, ne csak átfusson rajtad!

Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata teljes hanganyaga itt:

http://www.youtube.com/watch?v=Drdnph9wcEw&feature=related

dologidő

(Ildikó, 2011.11.24 08:15)

Nem tudom más is ezt érzi-e, de nagyon mély csöndben érlelődöm, és megnyilvánulni a szavakban most is nehezemre esik. Belső nagy formálódáson esem át éppen, a gondolataim másfelé irányulnak. Egészen pontosan arról van szó, hogy az elmélet után hogyan tudnánk a gyakorlatra még nagyobb hangsúlyt fektetni, de főleg, hoygan tudnám másokban is felébreszteni azt, hogy dologidő van, "a tanítást váltsátok tettekre, ne csak hallgassátok". Azt a módot keresem, ami kiváltja az emberekben a valódi felébredést, nem csupán tudati szinten, hanem valóságosan is azt érezze mindenki, hogy : "Na innentől másképpen fogom csinálni! Holnap nem fordulok el az utcán a kellemetlen ismerőstől, hanem mosolyogva köszönök majd neki. Ma este én mosogatok a feleségem / anya helyett. Mától az utcán mosolyogva járok, kihúzott háttal, büszkén, és viszem a fényt a váróterembe, az ügyfélszolgálaton várakozóknak, a sorbanállóknak. Nem várom többé, hogy majd az a másik megoldja, megcsinálja, ÉN megyek elsőként! Egyszerűen elképzelem, hoyg én állok a pult túloldalán, és hogyan szeretném ha bánnának velem, és majd én is így teszek velük. Minden emberben a segítőmet fogom látni, nem az ellenségemet"...stb.

Jó lenne mostmár ide eljutni...már aki még mindig csak az elméletnél tart, és csak olvas és olvas, és nézi....de nem teszi meg mindazt amit már tud.
Azon gondolkodom, hogyan lehetne, mi módon lehetne úgy megszólalni, hogy az megint ne csak okoskodásnak tűnjön, hanem kiváltsa az olvasóból a tenni akarás érzését.

Zúzmarás, de melegszívű szép napot mindenkinek!:))

Az előzőhöz

(Mag, 2011.11.20 14:31)

Az előadásban emlegetett perui Markawasi. Rengeteg fotóval lehet lapozni a képek alatt. Gyönyörű "beszélő" kövek..
http://www.alanmatthew.com/#/marcahuasi--markawasi-plateau/0S8X3088

A KOD

(Mag, 2011.11.20 14:00)

http://www.khufu.hu/eloadasok.php

A második video előadás fölött keressétek a feliratot" A KOD más nyelven".
Lassan tölt be, olvassátok el !! érdemes minden mondatnak jelentősége van és utána az alatta lévő előadást nézzétek meg.

nov. 19.

(Terami, 2011.11.18 07:03)

https://leleklanc.eoldal.hu/cikkek/eg-es-fold---naponta-egyuttrezgunk/csillagok.html#block-comments
Érdekes látomása van Orsinak a holnapi nap bennünk, auránkban alakuló mintázataira. Az újonnan összeálló kristályrács szerű energiahálóból, a körülöttünk kiterjedő fénypiramisból vajon mennyit érzünk, és egyáltalán hogyan tehet "jobbá" minket? Talán mindenképp egy esély, ha esetleg jobban rá tudunk hangolódni az újabb megnyílásokra, felismerésekre.

hááát...

(Ani, 2011.11.17 20:46)

mindíg elakadok ott, hogy elfogadom a licensz szerződést... mert mit is kell elfogadnom? és inkább nem nézem meg ezeket a filmeket, nehogy egy számlát küldjenek majd :)))

Gnosztikusok... Jézus tanítása

(Mag, 2011.11.17 18:31)

Főleg a közepétől a 18 perc után érdekes infok ami részletesebb Avatara előadásánál ill. illeszkedik
http://www.fixhd.tv/video.php?id=506

és egy új cikk itt

(Ildikó, 2011.11.16 23:12)

Elkészültem , remélem még időben , egy olyan öszeállítással, amit miden háziasszonynak, vagy Karácsonyra aktívan készülőnek nagyon ajánlok. Ez egy lassú tervezés, hogy minden időben elkészüljön, 5 hétre lebontva a teendőket. Így lesz kényelmes, nyugodlamas az ünnep!Ha kihagytam volna valamit, vagy van még ötleteletek, a hozzászólásoknál lehet jelezni.
A cikk elérhető a főoldalról vagy itt:

https://leleklanc.eoldal.hu/cikkek/pozitiv-gondolkodas/lassu-tervezes-karacsonyig.html

Ha valaki nyomtatni szeretné, tekerjen a lap legalájára, a zöld sávban találtok egy nyomtatás feliratot. Ki kel próbálni, hogy működik-e...én nem tudom, de ott van a lehetőség.:))

új történet az Erőmerítő oldalon

(Ildikó, 2011.11.16 19:27)

Emailen kaptam, megható és szép, érdemes elolvasni így Karácsony előtt:

http://www.eromerito.eoldal.hu/cikkek/igaz-tortenetek/karacsonyi-baba.html

Levelek...

(Mag, 2011.11.16 17:26)

http://www.magvallas.hu/magonc/node/80

Jó a főoldal és üzenetek rész is.

Köszönöm!! :-)

(Napsugi, 2011.11.15 18:17)

Igen, így együtt, egymás után, folyamatában érthető...

Suginak

(Ildikó, 2011.11.15 08:11)

Én nem érzek ellentmondás, legfeljebb időbeli eltérést. Próbáld összerakni a kettőt, egymás után olvasva, és kiderül, hogy tőlem kaptál egy helyzetelemzést a miértekre a jelneről és múltról, Arától pedig egy jövőképet.
De az lesz az igaz, amit Te érzel a szívedben erről. Ha esetleg van kedved ezt majd megosztani, arra én is kíváncsi vagyok.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »