Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ildikó

(Anisha, 2011.12.02 19:37)

Az univerzum törvényeiről volt szó, és innen linkelte be nekem egy csevegés közben. Tehát ismeri az oldalt.
Hát most már biztos jobban, mert én meg neki ajánlottam az oldalt...:o)

Mag-nak ?

(Ani :))), 2011.12.02 17:51)

http://www.youtube.com/watch?v=1YRhVhZln68&feature=share
itt a szellemi harcosok gyülekeznek munkára és keresik a megoldást a jobb és szebb ÉLET reményében :)))
én például arra jöttem rá, hogy ha a terünket átrezegtetjük a mantrázásunkkal és az éneklésünkkel, akkor a viharok is elkerülik a településünket, AMI VÉDVE VAN, de ha az egész Országban vannak akik mantráznak és TEREMTIK a magasabb vibrációt, akkor védjük a NIBIRUTÓL a terünket, ahol élünk... és miért lenne máshol jobb, ha itt sem tudjuk megteremteni magunknak a terét ? bele kellene ülni mások energia-terébe ? vannak akik azt mondják, hogy összecsukolhat a föld-mátrixa is, a túl sok negatív erőtől, és vannak akik készülnek a földlakók evakuálására... de ha ezt NEM BECSÜLJÜK MEG és nem ÉPÍTJÜK az IMÁINKKAL, a JÓ VIBRÁCIÓ teremtésével,.... akkor megérdemeljük, hogy másik bolygóra elvigyenek bennünket ?
na , csak azért , hogy gondolkozzon el mindenki , hogy MINEK ADSZ ENERGIÁT ? síránkozol még ? vagy képes vagy felfogni , hogy TE teremted a saját valóságodat ? ez , az én magyarázatom, AVATARA, Bácsfi Diana pedig elmondja fent, az ő magyarázatát ... szeretettel

Magyarázatok?

(Mag, 2011.12.02 12:32)

Okok ki mért megy el...
http://hataratkelo.postr.hu/oldal/20

Tényleg

(Terami, 2011.12.02 07:52)

nagyon Mikulásváró a fejléc - nemcsak téli, meg eredeti :)!

Jaj Anishaaaaa:))))

(Ildikó, 2011.12.01 08:20)

Má hogy lenne szégyen?? :))) Nagyon örülök, hogy mások ajánlják Neked az oldalt, de most aztán már nagyon kíváncsi lettem - vagyis az egomat hízlalná rendesen ha tudnám - hogy vajon mit ajánlottak? :))) Mi tetszett annyira annak a valakinek? Elárulod?

:o)

(Anisha, 2011.11.30 20:07)

Szééééégyenben maradtam! nem én vettem észre, hogy megújult féjléc...hanem egy lány ajánlott valamit az oldalról, akkor láttam...no...de hát ajánlották! az meg jóóóó, nemde?

Az élet titka

(Mag, 2011.11.30 18:40)

Beszélgetés. Grandpierre Attila
http://www.youtube.com/watch?v=0w83xVgBGpA&feature=player_embedded

fejléckép

(Ildikó, 2011.11.30 15:08)

Az évszakokkal együtt, mint tudjátok, szívesen váltok fejlécképet is. Nézzétek el nekem ezt a hóbortot. Mivel szívesen fotózok, ezért mindig van valami aktuális természetképem, amit ily módon is szeretek közzétenni. Most egy sóskaborbolyaágat láttok deresen, - két hete készült a kép. - Tavasszal aztán jöhetnek megint a tulipánok!:))

IMA

(Ani, 2011.11.29 19:59)

a katolikusok este 7-kor mondják a rózsafűzért,
a Földért meditálók 21,10-től 10 percet

én azért 21.00 órát ajánlok 20 perc időtartamra, mert Ashtar Seranék oldalán a 21.00 órát adták meg a Fény küldöttei,

sajnos az 5 éve esti 8 órás időpontról most olvastam először... most gondoljátok el, ha azonos időpontban IMÁDKOZNA egész MAGYARORSZÁG, milyen TEREMTÉSre lennénk képesek? még olajat is tudnánk teremteni a föld mélyébe... stb... mi vagyunk a teremtők, mert nem Istenen kívül vagyunk, hanem Isten képe és mása... vagyis akkor Isten vagyok ???... :))) (én már megtapasztaltam, nem is volt egy leányálom:))) az biztos, hogy nem Darwin elméletét élem :)))

http://www.terhirado5.eoldal.hu/

(Ani, 2011.11.29 19:53)

Visszatérve: A magasabb dimenziójú térszerkezet védelem*, s ez lehetett amivel az erdélyi fejedelmek feljebb álltak a támadóinál. Ugyanez a tudás lehetett a templomosok aduja is Rómával szemben, hiszen kétszáz évig azt csináltak amit akartak és úgy teremtettek mint senki más. Erdélynek is volt kétszáz éve. És az Árpád-háznak is! (I. István halálától a tatárjárásig**) Tehát ők tudtak valamit, többet mint a nyugat együttvéve. És ez a tudás itt van ma is. Csak működtetni kell.* Ehhez kellett a nemesség, ehhez voltak a rangemelések, nemes, báró, gróf, herceg, legalábbis tiszta értelmében ez volt a lényege: Tartani a magasabb struktúrájú tudatmezőt. Ez a nemesség feladata egy néplélek szolgálatában.
** Vajkot nem számolom bele, mert ő több volt mindannál amit ma gondolunk róla.

szóval ez Tamás írása volt ma, amit Napsugi betett a Facebookra és ebben is a TEREMTÉSről van szó, ahogy Dr. Kovács judit imalánca is a közös TEREMTÉSRŐL szól...

én már tudom a módját, hogy mivel tudunk TEREMTENI, a szavainkkal, a gonlatainkkal, mert ahogy a Margitszigeten összejöttünk és a kiküldött gondolatunk valósággá vált a mexikói öbölben, így működik ez minden egyes gondolatunkkal... úgy, hogy ügyeljetek arra, hogy minek adtok energiát... mert jó a csapat :)))

Galgafarm és ökofalu bemutató december 4.

(Terami, 2011.11.29 13:57)

Ha érdekel és időtök van - azt hiszem jó alkalom megismerkedni tapsztalni, utakat látni, választani
:)
Galgafarm és ökofalu bemutató december 4.
2011. november 28. hétfő, 07:27
2011. december 4-én ahogy eddig mindig, ha esik, ha fúj, ha hét ágra süt a nap a hónap első vasárnapján NYÍLT NAPOT TARTANAK Galgahévízen a Gaia Alapítvány szervezésében!
Ezúttal az adventi készülődés jegyében anyílt napi ökopraktikák sora folytatódik mézes kalács díszítéssel, de lesznek karácsonyi szappanok, karácsonyi sütemények, kézműves foglalkozások valamint a Galgafarm Szövetkezet és azÖkofalu bemutatása "idegenvezetéssel”, állatsimogatás, biotermék kóstolás…
Ismét lesz mini termelői piac! Méz és zöldség termelők részvételével a környező településekről.
Gyülekező 10 órától a GAIA Hotel (Galgahévíz, Fő út 83.) éttermében.
Programok:
11:00 – 13:00 Farmlátogatás, biotermék kóstoló és vásár, termelői piac
13:30 - 15:00 Ökofalusi séta
13:30 - Foglalkozások az ökofaluban: mézeskalács díszítés, karácsonyi szappanvásár, természetes kozmetikum készítés, karácsonyfadísz készítés
Egész nap
Állatsimogató, biotermék kóstoló és vásár, termelői piac, textilmúzeum…
A SZERVEZŐK MINDENKIT SZERETETTEL VÁRNAK!
http://www.tudatoslet.hu/index.php/koernyezetuenk-hirei/hazai-hirek/806-toekoes-nyilt-nap-galgahevizen-az-oekofaluban

Ildikónak - is

(Terami, 2011.11.29 10:05)

Egy 5 éve működő lehetőség a magyar létezés emelésére - nem tudom ismeritek-e
Ima-Lánc a magyarságért
Legyen mindennap egy ima a népünkért!
Legyen mindennap egy kérés a népért!
És legyen mindennap valami apró, másokat segítő felajánlás vagy tett!
Ima-Láncunk célja, hogy minél többen imádkozzunk együtt e nép felemelkedéséért és öntudatra ébredéséért, és azért, hogy lelki és szellemi egységét megvalósítva képessé váljon az előtte álló feladatok békés, és mindenki számára legelőnyösebb megoldására.
.....
Ima-Láncunk lényege az, hogy minden áldott este 8 órakor elmondunk egy imát, megfogalmazunk egy kérést, amivel népünk, nemzetünk felemelkedését kérjük. Megfogalmazzuk, hogy miben kérjük az Ég segítségét, és kérjük a megvalósításhoz szükséges erőt és bölcsességet, alázatot és szeretetet. BoldogAsszony Anyánk, illetve a Szűzanya segítségét és oltalmát, Jézus és a Mennyei Seregek segítő támogatását kérjük az előttünk álló feladatok megvalósításában. Akinek a hagyományos imák állnak közel a szívéhez, az azokkal imádkozzon, aki pedig kéréseit a saját szavaival fogalmazza meg szívesebben, az egyéni imáival kapcsolódjon hozzánk.
......
„Kérem, hogy minden Fény-erő lépjen ma a színre, lépjen ki a Fénybe, és tegye, mit a szív mond.
Kérem, hogy minden Fény-erő Egy Erővé, Egy Akarattá és Egy Szívvé váljon, és Egy Szívvel kérje: Legyen meg a Legfelsőbb Akarat!
Kérem, hogy minden szív és minden erő láncot alkotva TEREMTSEN Erőt és Fényt, És Erővé, Teremtő Szent Erővé válva KEZDJE MEG LÉTÉT, mi a Legfelsőbb Akarat.
Minden Erő és Minden Lét készen van, készen Benne, és készen bennetek!
Tegyétek, amit a szív mond! Tegyétek, mert ITT AZ IDŐ!

Tegyétek dolgotok,
Mert az idő érett!
Tegyétek dolgotok!

Múltnak, jövendőnek
Nincs helye a mában!
Csak a Fény létezik
Örök RAgyogásban.

Ami múltból még él,
Az bennetek éljen,
Tanulságaival
Titeket segéljen!

Jövendőnek képe
Szívetekben éljen,
Benned formálódva
Jelenné éledjen!

Éljetek a Mában
A Ma Erejével!
S Teremtsünk Ma Együtt
Égnek Szent Fényében!

Éljetek legszebb vágyaitok, legfényesebb létetek szerint, és teremtsétek újjá e népet, ezt a Szent Küldetést hordozó és térdre rogyott, Létben maradt népet!””

http://omah.extra.hu/index.php?id=4&

Teraminak

(Ildikó, 2011.11.29 07:27)

Igen, szerintem mindenkit érdekel bizonyos mértékben a pénzvilág, hiszen mégiscsak abból élünk egyelőre. Tetszett a Keriontól beidézett rész is, és a Te vélményed is, nagyon egyetértek. Amivel kiegészíteném, hogy már csak azért sincs értelme semmiféle "hadakozásnak", mert aki ellen "harcolnunk" kellene, az egy pénzügyi világszerrvezet, és nem egyetlen ember, vagy kormány. Így Anisha sokat szavalt verse még sokkal aktuálisabb: "Nincs ki ellen". Mert nicns értleme....mert öngyilkosság. - Tudom ezek egy kicsit durván hangzanak itt, de akkor is ez van. Az egymásban erősített hit, az egymás iránti szolidaritás, adakozások ideje jött el. Nagyon remélem, hogy a magyar kormányt sem tántorítja el semmi és senki, és a pénzügyi, gazdasági függetlenségünk felé veszik az irányt továbbra is. Nem szertek itt politizálni, de talán soha nem volt annyira aktuális, hogy imádkozzunk a vezetőinkért, az ő hitükért is, minimum az országba vetett hitükért, mint mostanság - ámbár én bízom abban, hogy valódi keresztények is ülnek a Parlamentben. Jó emberek ugyanis mindenütt vannak, és lesznek. Oda vannak állítva, ott van dolguk...ÉRTÜNK. De nem biztos, hogy ők most a leghangosabbak.

A sárga csekk mozgalom nem tudom mire jó....el lehet-e érni vele bármit is. Megismerni egymást? Hiszen mindenki ismeri a szomszédját, a a családját, és bárhova meygünk mindenütt TUDÓ emebrekkle találkozunk. Az én unkám legalábis ilyen. Sokféle emberrel találkozom nap mint nap. És el kell mondanom, senki sem hülye, a legutolsó Mari néni is tisztán látja mi folyik itt a fejünk felett. Ez nem túlzás, nagyon komolyan mondom...
Legyetek jók!

Sárga Csekk Mozgalom

(lajstrom, 2011.11.28 18:16)


Te is kapod?
Győzöd még fizetni?
Meddig?
Tudsz még élelmiszert vásárolni?
Nem fázol még?
Tudd meg, nem vagy egyedül!
Találkozzunk a posta hivatalok előtt minden héten pénteken 17 órakor!
Legyen a kezedben egy sárga csekk , hogy tudjuk , közülünk való vagy!
Ismerkedjünk meg egymással, beszéljük ki gondjainkat, hogy tudjuk több millióan vagyunk!
4 millió adófizetővel és 3 milló nyugdíjassal áll szemben a hatalmi agresszió, és a 380 parlamenti képviselő!

Célunk: mindenféle pártoktól, mozgalmaktól, szövetségektől mentes össznemzeti egység kialakítása, a saját jövőjükért elszántan tenni akaró magánemberek hatalmas, kikerülhetelen tömeggé szerveződése.
Vegyük kezünkbe sorsunkat!
Ha mégis tagja vagy valamilyen szövetségnek, vagy mozgalomnak, ne várj a vezetőség utasítására, hanem végre cselekedj, magánemberként hallgass a lelkiismereted parancsára!
Ne dőljünk be többet semmilyen pártpolitikus ígéretének, ne hagyjuk, hogy újra és újra becsapjanak bennünket, a nem létező demokrácia mögé bújva!
TUDJUK SOK MILLIÓAN VAGYUNK, HATALMAS ERŐT KÉPVISELÜNK, MÉG ARRA IS KÉPESEK VAGYUNK, HOGY
DECEMBER 21.-ÉN, - AZ ÉV LEGSÖTÉTEBB NAPJÁN- GYERTYÁT GYÚJTSUNK NAPLEMENTE UTÁN ANNAK A BIZONYOS NAGYVÁROSNAK ANNAK A BIZONYOS TERÉN!
Ne bízzatok meg azokban az emberekben, akik kérés nélkül szervezkedni kezdenek, tanácsokat próbálnak osztani, másokat kioktatni, illetve bármely párt propagandáját hirdetik.
Jegyezzétek meg, egyetlen párt sem fog az oldalatokra állni, mint ahogy eddig sem a mi érdekünket védték az elmúlt 20 év alatt, és ahogy napjainkban sem teszik.
Az általunk ismert rendőröknek, nyomzóknak, gazdag vállalkozóknak szintén nem érdekük az emberközpontú társadalmi rendszer!
Azon a bizonyos téren december 21.-én senki nincs felkérve arra, hogy beszédet mondjon, hogy megmondja mit gondoljatok, mikor és mit csináljatok!
Aki ezzel próbálkozik, az provokátor. Őt azonnal el kell hallgattatni!
Ne hozzunk se zászlót, se táblát, se transzparenst, se semmilyen fegyvernek alkalmas tárgyat!
Kiabálni, politikusokról gúnyverseket skandálni sem lehet, mert a magyarországi gyülekezési törvény alapján a rendőrség azonnal feloszlathatja a tömeget.
EZ NEM TÜNTETÉS, NEM DEMONSTRÁCIÓ, NEM POLITIKAI RENDEZVÉNY!
Gyújtsunk fényt Magyarországért, és gyermekeink jövőjéért!

teremtés

(Anisha, 2011.11.28 17:48)

Már egy ideje a nyelvünkkel foglalkozom, ami a teremtés nyelvének örökösének bizonyult. Így a teremtés kérdését is így próbálom megközelíteni. Megvizsgáltam, hogy a szóösszetételeinkben hogy használjuk ezt a szót. Azt találtam, hogy ha emberre vonatkoztatjuk, akkor nagyon idegenül hangzik, ha azt mondom: teremtettem egy ebédet, egy verset, egy terítőt, egy gyereket, vagy bármi mást. A nyelvünk tehát NEM használja ezt a szót emberi viszonylatban túl sűrűn. Egy valamit teremt az ember. Lehetőséget. Ez jól hangzik: megteremtetem a lehetőségét ennek, vagy annak, BÁRMINEK.

Ki , mit TEREMT ???

(Ani, 2011.11.27 09:58)

http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1146927

a fenti linken többen rámeditáltunk a mexikói öbölben lévő olaj-lyukra, hogy betömjük és evvel a Golf áramlást a természet rendjében megtartsuk... sikeresen másnapra már azt írták az újságok, hogy olajevő planktonok jelentek meg a mexikói öbölben...

na akkor, hogyan működik a TEREMTÉS ??? Ki, mit TEREMT ??? aki háborút akar teremteni, az annak ad energiát, az a háborúra gondol ??? és aki a BÉKÉT akarja TEREMTENI, az a BÉKÉRE és a SZERETETRE és Biztonságos ÉLETRE gondol ??? hogyan működik a TEREMTÉS ???

ilyen egyszerű módon történik, hogy rá gondoltunk páran a mexikói öbölre JÓ SZÁNDÉKKAL és az valósággá vált, amire a figyelmünket és a gondolatainkat küldtük ???

tehát, ki hogyan éli meg ? mindenki úgy, hogy milyen információnak ad energiát... nem győzöm szervezni a meditálókat esténként... aki szeretne besegíteni, az tegye meg... hogy az ÉLET győzedelmeskedjen... mert óriási a sötétség.... de nincs sötétség FÉNY nélkül (mert akkor nem lehet árnyék)

zsian fóruma lefagyott ? ...

(Ani, 2011.11.27 09:45)

http://vimeo.com/19596676

a mellette levő előadások is nagyon tartalmasak :)))

én és még nagyon sokan úgy védekezünk a külső hatásoktól, hogy énekelek esténként és az átrezegteti a sejtjeimet és nyugodtabb vagyok mint a párom is, aki állandóan a TV idegesítő programján lóg :)))

tehát, akinek van kedve , minden este 21.00 órától kapcsolódhat 20 perc időtartamra a több ezer lélek JÓ és SZÉP gondolat TEREMTŐ erejéhez... :)))

Valós hírek portáljai

(lajstrom, 2011.11.26 16:20)

Figyeljétek ezeket az oldalakat!!!
A nagyszámú kisebb portálok tájékoztatnak a valós helyzetről:

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=184#comments

http://www.postaimreblog.com/

http://jovonk.info/

Ha esetleg érdekel benneteket

(Terami, 2011.11.26 07:35)

a pénzügyi világ hírei...
Kevés vagyok hozzá, inkább csak döbbenek, hát itt van?
Egy kicsit más szempontból...különösen a videóval amit feltettem
http://mno.hu/gazdasag/hiba-lenne-masokra-fogni-de-1034011
"A Moody’s az elmúlt hetekben „megtámadta” Európát, s Magyarországnak is bevitte az első döfését. Warren Buffett befektetői cége szép csendben, de gyarapszik… Többek között ugyanez a cég tulajdonolja az említett amerikai hitelminősítő intézetet. Az Európai Unió egyelőre kevésnek bizonyult, hogy fellépjen a minősítők „meggondolatlan” ténykedései ellen."
És élesbe jött a feladat
Mekkora SZERETET kell ahhoz, hogy nyugodtan üljön az ember a babérjain és egy nagyobb áramra rajzolja át a "térképét"...!
Egyszerre aktívnak lenni a SZERETETBEN, HITBEN való cselekvésben - összefogó elmélyülésekben és passzívnak, nem mozdulónak lenni a tömegtudat kihívásai között. az éjjel kikötöttem a horgonyom a háborgó tengeren...
Ti hogy élitek meg a feltámadt szelet?

Tv hír

(Mag , 2011.11.25 19:59)

Idegen szférák Ororszországban
http://www.youtube.com/watch?v=_4EW5fzs4fk


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »