Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gondolatok

(Ildikó, 2013.09.18 09:42)

Ma reggel saját bőrömön is átérezhettem azt, amiről a pszichológusok is oly sokat írnak: a kimondott szó felerősíti a gondolat hatását. - Történt ugyanis, hogy napi rutinmunkám során egy olyan ügybe botlottam, amiről nem volt jó véleményem. Ilyen gyakran megesik, de ha ilyenkor nincs kivel megosztanom azonnal ezt a negatív véleményemet, akkor valahogyan szépen magamban elrendezem a dolgot egy ajakbiggyesztéssel, elvégzem a feladatot, és már el is felejtem az egészet, megyek tovább. Ma azonban még éppen itt matatott a lányom körülöttem, és nem tudom miért, de azonnal el akartam mondani neki a méltatlankodásomat. Térültem-fordultam, szinte keresve az alkalmat, hogy kibeszéljem magamból a méltatlan helyzetet. Mihelyt megtörtént, azt vettem észre, hogy ami máskor oly pitiáner dolognak tűnt, most egészen felerősödött bennem, a gyomrom is összerándult, és nem hogy megnyugodtam volna tőle, de még rosszabb is lett a kedvem. Sokkal jobban felhúztam magam, mint amikor nincs kinek elmondani az ilyesmit. Amint erre ráeszméltem, rájöttem, hogy mi is történik: a kimondott szó felerősíti a gondolatot. - Így van ez a jó dolgokkal is persze.:))
Tanulság: ha nem muszáj, ne panaszkodj, önmagad védelmében sem, másokat meg szintén nem érdemes ilyesmivel terhelni. Amennyiben viszont valami jó gondolatod támad, azonnal mond ki, erősítsd meg magadban, hiszen ez többlet erőként fog arra sarkallni, hogy megtegyél valamit, ami hasznodra vagy mások hasznára válik. A jó dolgokról sokkal de sokkal többet kellene beszélni!!! Az ima is hangosan igazán erős hatású ugyanezért, és ha van egy célod, amit nagyon szeretnél elérni, azt is mondd ki hangosan, akár többször is, hogy megerősítsd benne magad. Ez tettekre fog késztetni. A kimondott szó ezerszer nagyobb hatású, mint a puszta gondolat. Mert jobban, mélyebben elhiszed, amit magadtól hallasz, mint amit mások mondanak neked, vagy amit pl. csendben olvasol. ( A hangos olvasásnak vagy a lecke felmondásának a tanulásban van nagy haszna ugyanilyen okokból.)

Ugyanitt ezennel megcáfolnám azt a szólásunkat, hogy "megosztott bánat fele bánat, megosztott öröm dupla öröm." Legalábbis az első felét. A panasz, az önsajnálat megosztása megduplázza annak negatív hatását. Vigyázat! Megosztott bánat is dupla bánat!!!

Re: gondolatok

(Mag, 2013.09.19 11:51)

Jók a meglátásaid :-) Ezt én is tapasztaltam, sőt ha valaki panaszkodni akar, elterelem a szót egy egészen más gondolat felvetésével, ami gyökeresen ledöbbenti ( hogy jön ez most ide.. nem is erről beszéltem... ) és elhalgatásra készteti a beszélgető partnert és egy kis hallgatás után már "vidáman" cseverészünk csupa jó dolgokról... Tehát tudatosan kell kizökkenteni magunkat és másokat is ebből a gödörből.

Re: gondolatok

(Monchi (Mónika), 2013.09.20 20:52)

Én is egyetértek ezzel. Ma panaszkodott egy néni a buszon nekem és annyira lepergett rólam, hogy még ajkat se nagyon biggyesztettem. Ma igencsak más dimenziókban járkáltam. De ha elkezdtem volna helyeselni, hogy igen, milyen balgák is az emberek, hogy tömeg van elöl a buszon, hátul meg hely, mégsem mennek hátra - akkor tuti felhúztam volna magam. De most messze jártam, messze a rosszindulatú megjegyzésektől, az ártás legparányibb szándékától, a dohogás legapróbb késztetésétől is. Igen sebezhetetlen állapot volt ez. Annyit hozzátennék, hogy az viszont nem mindegy, hogy az örömünket kinek mondjuk el. Vagyis, ha valaki befolyásolható, azt mások lehúzhatják, ha megingatják egy beszólásukkal örömében vagy pozitív terveiben. Ezért fontos, hogy azt is megnézzük, mikor-kinek beszélünk az örömünkről is.

FONTOS !! TERJESZTENI !!

(NEWS, 2013.06.29 23:53)

Ez az "útmutató" nagyon fontos, életet és életteret menthet, ne legyünk szűkmarkúak, lusták vagy kicsinyesek és juttassuk el mindenkinek, aki nehéz helyzetbe került. Sok múlik azon, hogy minél többen lehetőséget kapjanak kikerülni a bankok és a velük együttműködő volt és jelenlegi "kormányok" valamint a bankokat támogató "igazságszolgáltatási rendszer" piszkos karmai közül.

A Magyarok Istene Áldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekvési útmutató az ország kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=361#comments

Re: FONTOS !! TERJESZTENI !!

(Ani, 2013.09.03 19:11)

az Apostoli Magyar Királyság tagjai ingyen tartanak igényt azokra a lakóparki lakásokra, amiket a deviza hitelesekkel akarnak kifizettetni...

Borbély megtiltja az emberek önvédelmét, hogy az utcán is hangot adjanak az 5 éve Bíróságokon sikertelen jogérvényesítésüknek... Kormányzónak tartja magát... de ha én az Isten elé kerülök, az nem fogja megkérdezni, hogy én kire hallgattam, hanem azt fogja kérdezni ISTEN, hogy megtettem-e minden tőlem telhetőt, az érdekeim érvényesítése érdekében ???

ezért borbély is a farkát kormányozza csak, hogy le ne vizelje a nadrágját és otthon legyen vezérlő fő fejedelem, de ne az én terhemre... 3 hitelünk van, segíteni nem segített csatornázás témában sem a vegyi permetezés leállításában, TULOK rossz oldalon áll, ezek ingyen akarnak mindent a MÉH kaptárban, vagyis a HERE túl sok és a DOLGOZÓK számát kell inkább növelni, hogy újra virágzó legyen MAGYARORSZÁG :)))

fenyegetés a banki alkalmazottaknak szól már

(Ani, 2013.09.03 19:05)

http://szabadriport.wordpress.com/2013/09/03/hatalmas-mediaerdeklodes-kozepette-kezdodott-az-ehezes-a-miniszterelnoki-rezidencia-elott/

élet - halál harc van... annak tettem ide, akit megérint

a nap gondolata

(Ildikó, 2013.09.02 08:02)

Köszönöm, hogy lebeszéltetek és minden ötletemben csak az akadályokat láttátok - mert így széllel szemben kellett haladnom és ettől ERŐSEBB lettem.

Köszönöm, hogy nem segítettetek - mert így magamnak kellett csinálnom, beletanultam minden lépésébe és OKOSABB lettem.

Köszönöm, hogy akadályok gördültek elém, mert így megtanultam megoldani őket és ezáltal TAPASZTALTABB lettem.

Azok, akik lebeszélnek, nem segítenek, nem hisznek benned, nem lettek ettől se erősebbek, se okosabbak, se tapasztaltabbak - te viszont jobbá válsz attól, hogy nem hallgatsz azokra, akik visszafognak csak azért, mert ők túl gyávák lennének elindulni.

Forrás:fb

pszichofittnesz

(Ildikó, 2013.08.23 07:06)

Prof.dr. Bagdy Emőke szokásosan zseniális előadását adom közre, ami 55 perces. Ez itt már egészen konkrét cselekvési javaslat ahhoz, hogy hogyan érezheted magad jobban, mivel erősítheted az immunrendszeredet és őrizheted meg magad békében, egészségben. Az 5 kulcsszó: Kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! Ennyi. És hogy mindezt hogyan kell kivitelezni? Hallgassátok meg, és próbáljátok is ki!:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7wkdEQqnvbw

a nap gondolata

(Ildikó, 2013.08.22 20:18)

Soha ne mentegesd magad olyasmi miatt, ami miatt másokat elítélsz. Dávid király ezt tette. Amikor Betsabéval elkövetett bűnével szembesítette, Nátán próféta egy történetet mondott a királynak két emberről. Az egyiknek sok jószága volt, a másiknak egyetlen kisbáránya. Amikor a gazdag emberhez vacsoravendég érkezett, az elvette a szegény ember egyetlen bárányát. „Dávid nagy haragra gyulladt az ellen az ember ellen, és ezt mondta Nátánnak: Az élő Úrra mondom, hogy halál fia az az ember, aki ezt tette! A bárányért négyszer annyit kell fizetnie, mivel ezt tette, és mivel könyörtelen volt. Akkor ezt mondta Nátán Dávidnak: Te vagy az az ember!” (2Sámuel 12:5-7). Majd Nátán így folytatta: „Ezt mondja az Úr, Izráel Istene… Neked adtam uradnak a házát, és a te öledbe adtam urad feleségeit… És ha ezt kevesellted volna, még sok mindent adtam volna neked… A hettita Úriást fegyverrel vágattad le, hogy a feleségét feleségül vehesd… Ezért nem távozik el soha a fegyver a te házadtól…” (2Sámuel 12:7-10). Dávid nem tudta, de saját magát ítélte el, amikor kimondta: „négyszer annyit kell fizetnie”. És meg kellett fizetnie. Először meghalt Betsabétól született gyermeke. Másodszor az egyik fia megerőszakolta az egyik lányát, és a királynak nem volt erkölcsi tekintélye ahhoz, hogy bármit is tegyen. Harmadszor Absolon, a kedvenc fia, akit trónörökösnek szánt, fellázadt apja ellen, és saját emberei kezétől esett el. Negyedszer polgárháború tört ki, és több ezer izraelita halt meg a csatákban. A tanulság egyértelmű: sose ítélj el másokat azért, amit magadnak elnézel! (Bob Gass)

visszatekintés

(Ildikó, 2013.08.06 19:19)

Huhh, hát jó régen bogarásztam már így végig a saját honlapomat! Mindenesetre ahogyan végiglapoztam benne, rengeteg olyan írásra leltem, ami a mai napig is éppolyan aktuális, mint amikor íródott. Valójában csak ismételni tudnám önmagam (vagy éppen másokat). Úgy van ez persze, mint minden mással, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, meg úgy, hogy ismétlés a tudás anyja, tehát érdemes a korábbi írásokból újra szemezgetni még a régi olvasóknak is. Csak néhány címet had soroljak: Pótcselekvések, Ott van dolgod, Képzeld el!, A lelki fejlődés útja, A bőség zavara, Aranyasszonyok, Lélegzet, Elvárásaink, Onnan fentről, Így szeress!, Szellemi törvények, Beavatás, A való világ, Mandala terápia, A hit ereje ...és a többi gyógyító étel és ital, Jézusi tanítások....beszélgetések....
Magam is elképedtem egy pillanatra mi minden gyűlt itt össze 3 év alatt. Nem tudom mikor csináltam...komolyan...:))
Jól kiírtam magamból dolgokat, most pedig csöndben vagyok leginkább. Nincs az a lendület és beszélni akarás. De mit is modhatnék még? Néha akad 1-2 ötletem, hogy na ezt még leírom, aztán másnap már nem akarom leírni. Ki érti ezt? Most a csönd napjait élem...igaz már elég hosszú ideje. Nem törtetek, nem akarom másokra eröltetni mindenáron a saját gondolataimat, mégha esetleg hasznos is volna annak a másiknak. Az elméleti oktatásom úgy tűnik véget ért, és a gyakorlati megvalósítás köti le a figyelmemet. Az tudniillik, hogy amit leírtam másoknak, legalább én is úgy csináljam. Gyakorlom a türelmet, az elvárásnélküliséget, a hálát, fülön csípem az egómat, lecsendesítem a vágyaimat, ...egyszerűen próbálom megélni a tanításokat. Ez a része a nehezebb persze, de az eredmények is csak itt jönnek. Aki csak olvasgat, azzal ugye még semmit nem oldott meg. Aprópénzre is kell váltani a tanultakat.
Erre buzdítanék mindenkit, és hogy legyen mit gyakorolni, azért érdemes beleolvasni a korábbi cikkekbe is....nagyon sok alapozó írás van köztük, amik a hogyanokat is tárgyalják.
Ahogyan mondani szokás: "Ajánlom magamat!" :))- és ezért itt elnézést, mert mások írásaiból is van itt szép számmal, így tehát őket is.
Ebben a nagy melegben talán másra sincs energia, mint ücsörögni a gép előtt, és olvasgatni, töltődni.
Nosza, hajrá! Szép nyarat mindenkinek!:))

Re: visszatekintés

(Ritus, 2013.08.07 15:49)

:) örömmel gondolok vissza életem azon részére, mikor megismerkedtünk, ksözönöm, hogy fogtad a kezem, mikor arra volt szükség, a sok írást, amiből az életemben bekövetkezett nem kis törés után lábadozva építgettem újá magam. A sok kirándulást a VERSES MANDALÁKAT amiket azóta is csodálattal nézek, gyönyörűek a rajzaid.
Hálás vagyok az összeveszéseinkért is, rengeteget kaptam belőlük :)
S ha már emlékezünk...azt beszéltük egyszer kiadjuk könyvben a mandalákat...mit gondolsz...megtegyük?
Csillagrét születésének is tanúja voltál, olyan az oldal mint a kedves gyermekem :) s látod Neked is van ott jó pár gondolatod :)

sok pusz! Ritus

Pilis titkai

(Ékes, 2013.08.02 12:15)

"
Az ősi királyi központ

A Turul nemzetség királyainak cselekedetei, élettörténetük fontos mozzanatai, királybeavatási, koronázási, fényfelszabadító szertartásai, vadászatai ezen a kitüntetett tájon zajlottak. Ha meghaltak, ide temették őket. A Pilis Árpád-kori szakralitását oklevelek bizonyítják: mindvégig királyi központként működött, soha nem lehetett adni-venni benne földterületeket, csak királyi jóváhagyással. Később, az Anjou-kortól Visegrádon, a fellegvárban őrizték a Szent Koronát, és a Képes Krónika képein a koronázás helyeként a Pilis azonosítható.

Létezik egy velencei fametszet a középkori Székesfehérvárról, ami több kutatót arra sarkallt, hogy a magyarok szakrális központját ne a mai Székesfehérváron, hanem a Pilisben keresse. A kutatások eredményeként egyre többen vallják, hogy Fehérvár koronázóvárosunk egykor valóban a Pilisben helyezkedett el.

Oláh Miklós – a későbbi esztergomi koronázó érsek – Hungaria című művében (1533) a következő sorokkal utal a királyi központ fekvésére:
„Az erdős hegy, amelyet a vár nevén neveznek, a Duna szemközti partján nyugat felé két hazai mérföldre (1 magyar mérföld= 8354 m – a szerk.) húzódik. Közepén van Dömös prépostság, tekintélyes és jövedelmező, figyelemre méltó hely. A Duna partjára néz és körülbelül a hegyláb szélén van egy másik királyi palota, ezt gyönyörű kert és az esztergomi érsek vadaskertje veszi körül, Esztergomtól egy olasz mérföldre fekszik. Innen emelkedik az a hegy – a lejtőin szőlőskertek húzódnak –, amely Esztergom vára és városa fölé magasodik.”
Visegrád, Kékes (Szent László-hegy), Dobogókő, Dobogó-hegy, Vaskapu és Esztergom határolja ezt a belső területet. Számos kutató véli úgy, hogy itt lehetett az ősi város: Sicambria, Attila városa, Bvda Vetvs, Alba Ecclesia és Alba Regia, az Árpádok fényes koronázó- és temetkezővárosa.

Lánszki Imre ökológusprofesszor egy évtizede kutatja a Pilist. Legfontosabb forrása Anonymus Gesta Hungaroruma, amelynek 52. fejezetében a következők állnak: „Ezután az úr megtestesülésének 907. esztendejében Árpád vezér is elköltözött ebből a világból. Tisztességgel temették el őt egy kis folyónak a forrása felett, amely kőmederben folyik alá Attila király városába. Egyszersmind ott a magyarok megtérése után a Boldogságos Szűz Mária tiszteletére egyház épült, amelyet Fehérnek hívnak.”

Lánszki a szentkereszti medence bejárati részén, az Ezüst-Kevély mellett, néhány kilométerre Budakalásztól, a kőbánya felett, egy fenyves borította dombtetőn ásott egy romterületet, amelyet először Attila váraként, majd Ős-Buda váraként azonosított. Alba Regale neve is felmerült egy itáliai grafika kapcsán e térséghez csatoltan. Az eredeti metszetről Bradák Károly is részletesen írt Fehérvár-Fehér folt című rendkívül pontos, nagy tárgyi tudásra alapozott, feltáró jellegű könyvében.

Valóban megtalálta a királyi várost, Attila székhelyét?
Itt meglepően sok – a Pilis ezen a területén megszokott mészkőszikláitól eltérő – vulkanikus kőzetalapú, emberkéz emelte falmaradvány található, amelyek a tetőn rendezett alakban, talajba süppedten, sérülten és megtörten is belső tereket, földbe mélyedt régvolt udvarokat ölelnek. Itt-ott a rakott fal magassága elérí a 2,5–3 métert. Főleg kötőanyag nélkül, rétegesen egymásra illesztett, megmunkált kövek alkotják a felépítményt. Az út lábánál, a kis fenyőliget szélén töredezett határkő áll, a két őriző köve. A romterület nagyságából, földrajzi fekvéséből, környezetéből adódóan – nagy valószínűséggel – állapítható meg, hogy saját korában a jelzett váracska a Pilis belső területét, a magyarság szent szellemi központját, körszentélyeit, annak külső védelmi vonalának részeként, kisszámú őrkatonasággal, őrvárként védte az észak–déli irányba folyó Duna-ág felől érkező esetleges ellenséges behatolás ellen.

Úgy tűnik, eddig a pilisi és az óbudai kutatások nem hoztak biztos eredményt. Nem találták meg sem Árpád sírját, sem Sicambriát. Nem került elő komoly bizonyíték a Boldogságos Szűz Mária tiszteletére felszentelt fehér Egyház hollétére sem."
Re: Pilis titkai

(Ritus, 2013.08.02 12:21)

http://www.csillagret.eoldal.hu/cikkek/gondolatok/pilis-titkai.html

Elengedni vagy elfogadni?

(Ildikó, 2013.07.30 20:44)

A fenti 2 szót értelmezi kedvenc írónőnk: Ara Rauch.:))


http://ararauch.hu/index.php/t-e-e/spiritualis-illuziok/107-az-elengedes-mint-illuzio

Hazugságok

(Magdi, 2013.06.27 12:00)

A hazudozás, a valóság elferdítése a "halálom"!
Nem tudom rezzenéstelen arckifejezéssel fogadni, ha valakit a környezetemben hazugság miatt "fülön csípek". :) Ha egy apró jel is hazugságra utal megérzem és általában nem nyugszom, míg teljes bizonyságot nem találok a megérzésemre. Legtöbbször megtartom magamnak a hazugságon ért illetővel kapcsolatban szerzett tapasztalatom, de nem dolgozom fel egykönnyen. A feladat az övé, hogy leszokjon erről a fajta csalásról.
A hazugság valóságos méreg az ember számára!
Ha kiderül valakiről, hogy notóriusan szereti elferdíteni, felnagyítani a történteket, netalántán többször hazudik fontos dolgokban, akkor borul ki nálam a bili. Mert hülye azért nem vagyok! :D De mindezek után is mérlegelek, jár-e még tőlem egy újabb esély vagy a legjobb távol tartani magamtól az illetőt. :)

az igazság a hazugságról

(Ildikó, 2013.06.27 07:37)

" Azt akarjuk, hogy főnökeink szeressenek, tehát hízelgünk. Azt akarjuk, hogy barátaink csodáljanak, tehát felnagyítjuk a dolgokat. Azt akarjuk, hogy az emberek tiszteljenek, tehát olyan házakban lakunk, amelyeket nem engedünk meg magunknak és olyan hitelt veszünk fel, amit nem tudunk kifizetni. - Anániás és Szafira eladtak egy birtokot, és a pénz egy részét a gyülekezetnek adták. Azonban hazudtak, amikor azt állították, hogy a földet azért az összegért adták el, amit a gyülekezetnek odaadtak (ApCsel 5). Nem az volt a bűnük, hogy félretettek pénzt maguknak, hanem az, hogy elferdítették az igazságot. Csalásuk pedig halálukat okozta. Azt mondod: „Örülök, hogy manapság Isten nem sújt le az emberekre azonnali halállal a hazugságért.” Ne légy ebben olyan biztos! A hazugság sok dolog halálát okozza. 1) A házasság halálát. A hazudozások termeszek a család fájának törzsében. 2) A lelkiismeret halálát. A második hazugság legnagyobb tragédiája az, hogy mindig könnyebb elkövetni, mint az első hazugságot. 3) A karrier halálát. Kérdezd csak meg azt az alkalmazottat, akit sikkasztás miatt bocsátottak el állásából. 4) A hit halálát. Gondold végig, hogyan tudna használni Isten, ha nem mondunk igazat? - Minden amerikai futball csapatban van egy játékos, akinek az edző elmondja a taktikát, és ő továbbadja azt játékostársainak az összecsapás előtt. De mi történik, ha a játékos nem az igazat mondja? Mi történik, ha az edző passzot kér, de a játékos azt mondja a többieknek, hogy az edző futást kér? Nos, az edző nem sokáig fogja őt felkérni. Isten azt mondja, hogy ha kis dolgokban becsületes vagy, akkor fog nagyobb dolgokat is rád bízni (ld. Máté 25:21). Nos, bízhat Isten benned? (Bob Gass)

"Spiri" úton terjedő betegségek

(Magdi, 2013.06.18 16:05)

Rita kicsit görgess kicsit lejjebb és 06.05-i dátummal itt már megtalálod a felsorolást. :)
De mint tudjuk, ismétlés a tudás anyja! :)

Re: "Spiri" úton terjedő betegségek

(ritus, 2013.06.19 17:00)

tényleg Magdi :D bocsi :P

Böjte Csabától hoztam a mai útravalót:

(Ildikó, 2013.06.18 16:24)

"Milyen nehéz valójában egy pohár víz?

Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stressz kezelést oktatott a közönségnek. Amikor felemelt egy poharat, mindenki a megszokott "félig üres vagy félig teli?" kérdésre számított. Ehelyett mo...solyogva azt kérdezte: Milyen nehéz ez a pohárvíz?

A válaszok 2 dekagrammtól fél kilóig terjedtek. A pszichológus azonban így válaszolt: A tényleges súly nem lényeges. Attól függ, milyen hosszan tartom a kezemben. Ha csak egy percig tartom, az nem probléma. Ha egy órán át tartom, megfájdul a karom. Ha egy napig tartom, a karom elzsibbad és megbénul. Egyik esetben sem változik a pohár víz súlya, de minél tovább tartom, annál nehezebb lesz.
Majd így folytatta: Az életben a stressz és az aggodalom olyan, mint ez a pohár víz. Gondolj rájuk egy kis ideig, és semmi sem történik. Gondolj rájuk egy kicsit hosszabban, és elkezdenek fájni. És ha egész nap rájuk gondolsz, megbénulsz, képtelen leszel bármit is csinálni.
Nagyon fontos, hogy tudd elengedni a problémáidat. Este minél előbb tedd le minden terhedet. Ne cipeld őket tovább az estébe és az éjszakába. Ne felejtsd el letenni a poharat!" (Böjte Csaba)

Javít :D

(Magdi, 2013.06.18 16:08)

Bocsi kétszer sikerült a "kicsit" a mondatba illesztenem. :D Ez is bizonyíték arra, hogy tényleg csak kicsit kell visszamenni. Meg arra is, hogy KICSIT meleg van és belekavarodtam még abba az 1 mondatba is. :D


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »