Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hűha... :-)

(Mónika, 2012.02.01 11:38)

Ez kemény. Mellesleg szerintem is hős vagyok. A pokol egyik bugyrában élünk, hát csoda-e ha még egy angyal se mer ide leszületni. Mondjuk ez számomra kicsit fura azért, na de mindegy. Ha angyal lehetnék, valószínűleg el tudnék bánni minden nehézséggel, ami itt adódik, és itt van mit szeretni, bár egy angyali világhoz képest, ez valóban pokol. Még mindig nem olvastam el viszont Endre írását sem, valahogy nem akar összejönni. A váltást én nem várom mellesleg, hypót inni meg még mindig nem akarok, asszem ettől még nem vagyok lemaradva. :-)

Re: Hűha... :-)

(Endre, 2012.02.02 04:14)

Szia Mónika .

Milyen írásra gondolsz tőlem ?

Egy kicsit más .
Nem tudom láttátok-e az Élő mátrix filmet , elég sok helyen ajánlották nemrég .

http://www.youtube.com/watch?v=qGxwfLb9iJc

Oldalt meg van a többi része is .Érdemes végig nézni ,és jó lehet néhány fontos dolgot megjegyezni is belőle , amit később is jó szem előtt tartani .

Re: Re: Hűha... :-)

(Mónika, 2012.02.02 18:31)

Szia Endre!

Csak a linkedet nem néztem meg. Erre gondoltam. Mostanában nem nézem meg a linkeket. Hogy miért? Nem tudom. :-)))

Élő-Mátrix

(Ildikó, 2012.02.02 07:20)

Köszi Endre! Én úgy 2 éve láttam a filmet, valóban csodás és egyben megdöbbentő. Akik nem tudják miről szól,pár szóval csak annyit, hogy a gyógyítás új módszereiről látunk hallunk eseteket, gyógyító technikákat, köztük Eric Pearl-lel, aki már Magyarországon is több ízben járt, és tartott szemináriumokat, és könyve is kapható a könyvesboltokban Kapcsolatteremtő gyógyítás címmel. A könyvet is olvastam, nagyszerű élmény volt, ajánlom mindenkinek. Módzsere megtanulható bárki által egyébként. Magam is próbáltam, működik. Mondjuk nem árt némi belső lelki tisztaság is ennek gyakorlásához, de itt ebben ugye nincs hiány!?:)) Aki pedig ilyen gyógyítót keres, az írjon, adok címet, elérhetőséget.

Csak még egy gondolat ehhez. Az ember sokmindentől meggyógyulhat, de HIT nélkül semmi sem gyógyítja meg. Lehet az bármilyen csodamódszer, vagy csodagyógyszer. Ez orvosi tapasztalati tény.

a HIT

(Ani, 2012.01.31 19:04)

Vass Albertet is kígyó marta meg, és amikor a méreg már majd az eszméletvesztésig hat, akkor megkérdezte Alberttől a Táltos, hogy Isten teremtet-e rosszat vagy halált ? mire Albert azt felelte, hogy Isten jó és nem teremtett ilyet... majd elájult... de nem halt bele a kígyó marásba... pontosan a Hagyaték című könyvben van leírva úgy tudom, de már nagyon régen olvastam ...
Villás Bélát is végig hallgattam, (eddig nem tudtam) és amit mondott, hogy feltétlen lesz valami... hát igen, ... eljön a tavasz és felássuk a kertet és veteményezünk és kirügyeznek a fák és tervezzük tovább az élet dolgait... én csinosítom a ház környékét (most festettünk ki egy szobát, a kislányom haza költözik) és bizony tervezzük a földi életet, de semmi esetre sem az elmúlást....
mert én elértem azt a Krisztus tudatot, és amikor én voltam a minden, bizony k.egyedül voltam és magányos és nagyon vissza vágytam ide a Föld bolygóra... és hiába írja a Biblia és a régiek, hogy odaát nincs bűn és minden hepy, én bizony a Földre vágytam a málnás kertembe, hogy továbbra is élvezhessem a föld túrását, a kertészkedést és hogy tudjak teremteni és alkotni bármit... úgy mint itt a lányok mandalákat és verseket... meg gyereknevelést stb... el ne higgye senki, hogy vég lesz... nem lesz !!! ÉLET VAN, itt a FÖLDÖN... mert azt kapod, amit hiszel... én itt akartam élni tovább, és kérek még ennyit, de már bőségben és boldogságban, mert az eddigi életem csupa szívás volt :))) szeretnék nagymama lenni, már ideje lesz ugye, hisz 56. léptem, szinte hihetetlen, mert csak 18-nak tartom magam :))) és még szeretnék táncolni, utazni és boldognak lenni... egyáltalán nem vágyom arra a bizonyos váltásra, mert már szerintem én túl vagyok rajta... és úgy gondolom, hogy ezen mindenki egyénileg megy át... ki előbb... ki később... úgy hogy bátran tervezzetek, alkossatok, mert itt van az élet a Földön, és akik itt testbe leszülettünk ezekben az időben, azok mind hősök vagyunk... mert Raziel arkangyalt imádom, de azt mondta, hogy Ő nem mer leszületni emberi testbe,mert nem annyira bátor... na ennyi TI HŐSÖK !!! Ti vagytok az Isten egy-egy darabkái és az egész is egyben :))) SZÉP az ÉLET :)))

vers

(Ildikó, 2012.01.31 17:38)

Egy nagyszerű versre bukkantam, egy igazi ERŐMERÍTŐ versre. Kedves és oly emberi:

http://www.eromerito.eoldal.hu/cikkek/gyongyszemek/egy-lelek-allt.html

Én azért

(Mónika, 2012.01.30 20:35)

semmiképp sem próbálnám ki. És nem ajánlom senki másnak sem. Főleg nem gyerekeknek.

hypo

(Maya, 2012.01.30 19:05)

Mindennek anyaga egy és ugyanaz,mindent mely más és más megkülönböztet a benne lévő információ. Ha kivonod, megmarad az egyetemes alap, az energia.

Ezért a Hypo, a Cola ,a Víz egy és ugyanaz, mint forma , más informatív tartalommal.

Villás Béla

(Ildikó, 2012.01.30 18:57)

Húúú Endre, ezt nagyon köszönöm! Mármint hogy elém tetted Villás Bélát. Még csak nem is hallottam róla eddig, de annyira lekötött a mondandója, mint amennyire már régen semmi. A lehető legjobbkor érkezett!

Ennek örömére egy olyan másik előadását másolom ide 2008-ból!!!!, ami a 2012-es jóslatokkal foglalkozik, egy igazán érthető, átfogó szemléletű, egyszerű módon. Nekem nagyon tetszik, magam sem mondhattam volna erről mást, szeretettel ajánlom Mindenkinek:

http://www.youtube.com/watch?v=P4lqeP3R3Cw&feature=related

(A videó kb 1 órás. Paksi Zoltán műsorában hangzott el.)

Móninak

(Ildikó, 2012.01.30 17:43)

Nézd csak, ez áll a Bibliában is a hitről többek között:

Abban az időben Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk:
Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden
teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az
elkárhozik. A híveket ezek a jelek fogják kísérni: A nevemben ördögöket
űznek ki, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek a kezükbe, és ha
valami mérget isznak, nem árt nekik. Ráteszik a kezüket a betegekre, és
azok meggyógyulnak.
Mk 16,15-18

De az ősszel olvasott Perui Papnőben, ami egy igaz történet, - meg lehet erről kérdezni az írónőt, Golenya Ágnest - szintén van egy kígyómarásos sztori. Mérges kígyó harapja meg a főhősnőt, aki viszont nem hal bele, sőt, egyáltalán semmi nem történik vele ettől. Ez mai történet. A hypós történetet is mástól hallottam, de akár igaz akár nem, itt áll ez a bibiliai rész, ami igenis kimondja, hogy mindez lehetséges.
A többi tényleg a hiten múlik.

Hááát...

(Mónika, 2012.01.30 14:54)

Azért ez a Hypo dolog kicsit drasztikus ahhoz, hogy el is higgyem. Na ezt látnom kéne ahhoz, hogy el tudjam hinni, hogy nem okozott kárt az illetőben, bocs a hitetlenségért. Minden esetre az igaz, hogy a tudatunkkal jelentősen módosíthatunk valaminek a hatásán. De ha mérget iszik, én nem hiszem, hogy egy átlagember hite vagy tudati ereje elegendő lenne ahhoz, hogy ne dobja fel a talpát azon nyomban. Mellesleg a zene nekem is nagyon tetszett, de egy jó eszmecserével semmi nem ér fel. :-) Villás Béláról eddig még csak rosszat hallottam, de főként fanatikus Biblia- és Istenhívők mondták ezt, úgyhogy az nem mindig mérvadó számomra. Meg is fogom nézni.

Endrének

(Ildikó, 2012.01.30 13:05)

Szia, szép a zene amit küldtél. Kár hogy nem írtad le a gonodlataidat, mert minden gondolat építhet valakit.

A mérgezés kérdésben pedig igazad van....én ezt hitbeli kérdésnek tekintem, de mondhatod, hogy tudat. Én azt mondom, hogy ahogyan hisszük, az úgy van. Volt egy ember aki hypot ivott egy betegségére, mert úgy gondolta, csak az tudja kifertőtleníteni a beleit. És kifertőtlenítette, és semmi baja nem lett Mert hitte, hogy amire ő azt haszálja, arra az hat. Minden HIT kérdése. Ez így igaz.

Hát szép

(Mónika, 2012.01.29 21:19)

Ezek szerint a te szavaid rondábbak lettek volna?:-)

Re: Hát szép

(Endre, 2012.01.30 10:46)

Szia Mónika .
Ha nem is lettek volna nagyon rondák , de nem azt sugallta volna amit ez a zene.
Persze nem tudom , hogy mindenkire hasonló hatással van-e.De számomra egy olyan érzést , vágyat sugall -olyan önfeledten , gondtalanul , szabadon szállni -amit szerintem az embernek el kellene érni .

A dohányzásról azért még annyit, hogy alapból , kis mértékben szerintem egyáltalán nem káros .A káros voltát szerintem az emberek tuadata adta neki . Mint ahogy a mérgező dolgoknak is .A mérgek is csak azért ölik meg az embert mert annak, lehet növény vagy vegyszer valaki az akaratával ilyen tulajdonságot adott , és ez hatással lehet mindenkire akinek az akarata gyengébb azénál aki ezt adta neki . Az emberek alapból elfogadnak ilyen dolgokat amit az "okos"emberektől hallanak és ezzel a saját tudatukkal nem is akarnak neki ellent mondani .Pedig mindenkire a saját akarata lehet a legnagyobb hatással .

Nem tudom láttátok, illetve hallottátok-e mert kép nincs , a számláló szerint már elég sokan meghallgatták.
Villás Béla tartott egy jó előadást a mágiáról , tudom sokan nem szeretik , de sok mindent megtapasztalt , erről mond el tényeket .

http://www.youtube.com/watch?v=xEVAxWRK_ak

Urantia könyv kivonat I.

(Mag, 2012.01.29 21:39)

http://www.prenoszilsandor.eoldal.hu/cikkek/urantia-konyv-kivonat-a-helyi-vilagegyetem.html

A részek baloldalt lent nyithatók. Maga a könyv magyarul is megtalálható a neten.

Válasz helyett .

(Endre , 2012.01.29 18:23)

Sziasztok .

Elkezdtem ugyan válaszolni a hozzám intézett hozzászólásokra , miközben ezt hallgattam, de aztán mégis kitöröltem .
Ajánlom inkább az egyik kedvenc lejátszási listámat a youtube-ról Hátha nektek is tetszik , és még szerintem is jobb ezt hallgatni (meg a képek sem rosszak) mint az írásomat olvasni :) .

http://www.youtube.com/watch?v=42KbW4_Yy1I&feature=bf_prev&list=PL42651181280E7423&lf=results_main

Re: Válasz helyett .

(Mag, 2012.01.29 20:57)

:)))
Tényleg Jó ! Felér egy hemi sync zenével..

dohányzás

(Ildikó, 2012.01.28 08:20)

Én is olvastam ezt a cikket amit Mag küldött. Érdekes. Endre felvetésére, hogy most miért tiltják annyira a dohányzást? Nem tudom, hiszen ebből egy sor cégnek haszna van. A dohánygyárnak bevétel, a gyógyszeriparnak szintén, amikor a betegeket meg kell gyógyítani. Én ezt tisztulási folyamatnak érzem inkább.
Más.
A dohány, az alkohol, a drogok, mind tudatmódosító szerek, és bizony a sámánok használták is ezeket, sőt amint a cikk is írja az egyházi szertartásokon is előkerül időnként a tömjén - ámbár szabadjon ezt megjegyezni, nem mindegy, hogy tömjénnel, vaníliával, fahéjjal füstölünk-e vagy éppen a dohánnyal!..szóval, ahol a füstölést használták, ott kapcsolatba akaratak lépni az alsóbb vagy felsőbb világgal. De amit a sámán tudatosan erre a célra használt, kontrolláltan, azt a mai ember már csak azért, hoyg problémáiról ideig-óráig megfeledkezhessen a bódultabb állpotban. Mindennek van jó és rossz oldala is. Ahogyan a mértékkel fogysztott bor az emésztésre segytőleg hat, úgy a korlátlan túlfogyasztás részegséget, azaz mérgezést okoz. Gondolom ugyanígy van a doháyn is. Ha a sámán hazsnálja akkor az kontrollált és mértéktartó, ám ha a pszichikai menekülésre használjuk napi több szálat szívva, vagy netán folymatosan....az ugye már jócskán káros.

Ettől függetlenül nem tudom, hogy mi állhat a dohyánzás erős tiltásának hátterében. Csak remélni tudom, hogy a megtisztulás egyik jele ez már.

Re: dohányzás

(Mag, 2012.01.28 17:10)

Csak én is remélhetem hogy sokan leszoknak..
Egyébként Müller P. egyik könyvében hasonlóan vélekedik az alkoholisták viselkedéséről, gyönyörűen leírja fogvatartottságukat, ami lehet több életen keresztül kiséri őket, amire most azt mondjuk ROSSZ SZOKÁSA VAN . Hozzuk magunkal mint rögeszmét és bevonzuk vele az elementárjaikat is. Írta hogy Látók érzékelik, hogy szinte csüngnek a rögeszmés embereken ezek az intenditások és beteg lelkek.

Endre

(Mónika, 2012.01.28 15:07)

"Vajon miért ???
Csak nem éppen a jelenlegi hatalom szeretné az emberek felemelkedését ?
Mert szerintem nem , sokkal inkább más a célja ."

Miért, szerinted mi a célja? A dohányzás káros az egészségre, bár a nikotinnak vannak kedvező hatásai is. Ugyanakkor már azt sem tudni, mit kevernek a cigikbe, én dohányoztam és azért hagyom-hagytam abba mert ezek a belőtt anyagok szerintem amik nagyon károsak, mintha más drogot is beleraknának. Bár önmagában sem hasznos annyira a dohányzás, mint amennyire káros szerintem. Azt ugyan nem gondolom, hogy a vezetők célja a mi felemelkedésünk lenne, lehet, hogy inkább a dohányipar ellehetetlenítése, de végül is, ha már minél több ember nem él ilyen drogokkal sem, akkor a vezetők a negatív szándékukkal úgymond pozitívat érnek el. A beavatást pedig akár akarja valamilyen szekta, akár nem, mindenki megkapja, aki alkalmassá válik rá. Az isteni beavatásra gondolok. (Mag linkszövegét még nem olvastam el.)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »