Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tere-fere Klub

Kedves Látogató!

 

Üdv a klubban!

Ez itt egy virágos rét. Köszönöm ha vigyázol rá. Köszönöm, ha tiszteletben tartod a határait, és szeretettel, tisztelettel sétálsz rajta, nem sértve meg senkit. Ápold, locsolgasd és gondozd ezt a kertet, hogy mindig jó legyen ide betérni. A hozzászólások felületén beszélgethetsz, megoszthatod a napi gondolataidat, ami éppen foglalkoztat, linkeket helyezhetsz el, olvasni, hallgatni vagy nézni való videókat, oldalakat ajánlhatsz itt. Légy Te is a kertészünk!

 

(A meglévő értékek védelmében az oldal szellemiségét sértő hozzászólásokat minden előzetes bejelentés nélkül törölni, illetve az ilyen feladók hozzászólási lehetőségeit blokkolni fogom. - V.Ildikó)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kirándulás.......

(Ritus, 2012.06.02 11:42)

Szerintem a nyáron még kéne egyet összehozni.....valami vízpartosat.
Mit szólsz-szóltok?

megbocsátás

(Ildikó, 2012.05.31 14:34)

A Merj szeretni sorozat új része már olvasható!:

https://leleklanc.eoldal.hu/cikkek/merj-szeretni-/merj-szeretni----a-megbocsatas.html

kirándulás

(Ildikó, 2012.05.31 08:22)

Köszi Adri a beszámolót! :)) És az ötletet, mert az jutott erről eszembe, hogy a jövő tavaszi kirándulást szervezhetnénk Pilisszentkeresztre, ugyanebben a Pünkösdi időben. Gondolom a közös misén való részvétel után még lesz idő egy erdei túrára is. Én már régóta szeretnék ide elmenni, de ha benne vagytok, akkor jövőre ezt így szervezhetjük.
Hogy az ősszel, esetleg nyár végefelé hová menjünk még nem tudom....nagyon szeretném egyszer megmutatni nektek a Holt-Tiszai kirándulóhelyemet, itt egy szép erdei sétát tehetünk, részben a folyóparton. Teljesen sík terep, kb másfél órás túra. Innen a szomszédos Tiszaalpár lenne még igazán szép, fönt a Várdombon a Temlompnál, kilátással a madárrezervátumra (Alpári rétre), ami mellett van egy skanzen is. Egy napot szerintem megér mindenképpen. De erre majd visszatérünk még.

Kirándulás !

(Adri, 2012.05.30 22:02)

Jók a képek.:-)
Ugye mennyire szép ott minden. Nekem félig meddig haza, mivel tesómnál szoktam ott lenni , minden szüretkor.
Most nekem Pilisszentkereszti-mise volt, fent a Csillagösvényen át a kápolnánál. A csíksomlyóival egyidőben.
Aztán irány Dobogokő.Mivel tudjuk véletlenek nincsennek, a kilátónál már hazafelé indulva, megláttam a készülő életfát, amit köveztek körbe sávosan . Fele bazalt aprókocka, fele hófehér túróból készült csodálatos kő, amit látnotok kéne, ÉLŐ ( négy cikk )! Amit akkor simítottak. Nézek körbe hogy nahát erről videót láttam J. K. Imrével, és furdalta az oldalunkat a keverési arány.
Ott volt Ő is és odajött. Szó mi szó közel 2 órás beszélgetés kerekedett belőle. Ez volna röviden az Mi kirándulásunk. :-)

Infók

(Mag, 2012.05.30 21:43)

http://2012felemelkedes.blog.hu/

Köszönöm!

(Ritus, 2012.05.28 22:46)

Köszönöm mindenkinek a részvételt - és itt jegyzem meg, hogy azok a kapcsolatok maradnak fenn tartósan, amelyekért teszünk, áldozatot hozunk, azaz ápolunk. Minden egyes személyes találkozás egy újabb szövetségkötés, hogy számíthatunk egymásra, számontartalak Téged, része vagy az életemnek, és ezt közös programokkkal és élményekkel erősítem meg újra és újra.

Ez tényleg így van, ahogy írod! Tőlem látod még ez is egyfajta áldozat volt, hogy elfogadtam egy felajánlást....hmm igen ezt csak most vettem észre.
Csodás volt, most még bokros elintézni valóim vannak a családi ügyeimet illetően...és avval foglakozom főképpen...de ami késik nem múlik!
kód: 6raom
Hát akkkor számolás 1,2,3....6: OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM JÓL ÉRZEM MAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szép éjjelt, csodás élmokat, szerelmesen ölelőeket!

...

(Magdi, 2012.05.28 16:04)

Jókor voltam jó helyen, résen voltam, ráéreztem! :)))

Tapolca

(Ildikó, 2012.05.28 10:20)

No, Magdi már megelőzött, éppencsak föltettem a képeket és írnám, hogy lehet nézegetni őket, s lám, Magdi már látta! Jól elcsípted!:))

A kirándulásról röviden:
A tervek szerint találkoztunk Tapolcán a buszállomáson. 2 autóval és egy motorral, összesen 7-en mentünk el a Szentgyörgyhegy lábához, amit aztán annak rendje és módja szerint megmásztunk. A helyenként nehéz és meredek út külön élmény volt, a páratlan kilátásokról már nem is bezsélve. KÉnyelmesen mentünk és jöttünk, közben pihenőkkel, ebédszünettel, ahogyan jól esett. 1-órakor már a hegytetőn voltunk, s onnan néztünk szerteszét.:)) Kellemes, laza hangulatban telt az egész napunk. Délután 4.kor értünk vissza a parkolóba, majd visszamentünk a városba, és a Malom-tónál sétálgattunk, illetve ettünk egy fagyit. 5 órakor a hivatalos kirándulásnak vége lett, elköszöntünk. Az egyéni utakról aki szeretne, majd beszámol. Én Tapolcáról Keszthelyen át Zalaegerszegre mentem, így útközben még a Szigligeti öbölben is gyönyörködhettem Balatongyöröknél.
Az időnk csodálatos és ideális volt. - Az uti látnivalók közül kiemelném a a Szentgyörgy kutat, amiből jóízűt ittunk, aztán a jégbarlangot - ahol hűsölhettünk, a bazaltorgonákat, a fenséges kilátást a Balatonra, a Csobáncra, sőt még elláttunk a Somló hegyig is. Hasonló csoda Tapolcán a Malom tó a maga mediterrán hangulatával. Aki arra jár, ki ne hagyja!!! - A Tavasbarlang időnkbe nem fért bele, én jártam ott korábban, az is páratlan élmény volt akkor.
Köszönöm mindenkinek a részvételt - és itt jegyzem meg, hogy azok a kapcsolatok maradnak fenn tartósan, amelyekért teszünk, áldozatot hozunk, azaz ápolunk. Minden egyes személyes találkozás egy újabb szövetségkötés, hogy számíthatunk egymásra, számontartalak Téged, része vagy az életemnek, és ezt közös programokkkal és élményekkel erősítem meg újra és újra.
Egy családot kivéve többszáz kilométert utaztunk ugyanis ezért a talákozásért, az ország különféle helyeiről, többen nagyon korán keltünk. Volt olyan társunk aki anyagi támogatással tudott csak eljönni, de csodás módon oldódott meg ez is. - Szóval a kirándulás tanulsága számomra ez volt: azok a kapcsolatok életképesek, és azok maradnak meg, amelyekért tenni tudunk, amelyekért áldozatot is képesek vagyunk hozni. Ez a baráti kapcsolatokra ugyanúgy igaz, mint a házastári kapcsolatokra. Megkérdezhetjük magunktól, hogy tudunk-e áldozatot hozni, lemondani egy kapcsolatért, vállalunk-e kényelmetlenséget, sőt esetleg anyagi ráfordítást is, hogy egy kapcsolatot megtartsunk, életben tartsunk. Tudjátok, amiért nem vagyunk képesek áldozatot hozni, az előbb-utóbb elhanyagolttá válik, aztán az elhanyagolt kapcsolat már nem hoz olyan szép virágokat, ahhoz meg ki a fenének van kedve? Öngerjesztő folyamatként épül le, és nem értjük, mi történt, miközben semmi rosszat nem tettünk. Hát rosszat nem is....de jót, vagy áldozatot hoztunk-e hogy életben tartsuk?
Engem végtelenül boldoggá tett, hogy ismét láthattam 3 régi barátot, ők is meghozták a maguk áldozatát, és ez rettentő nagy erőt ad szerintem mindannyiunk számára. Köszönet mégegyszer mindenkinek, és ősszel legkésőbb újra találkozunk...hogy hol, azt nem tudom.

Tapolca

(Magdi, 2012.05.28 09:43)

Tetszenek a kirándulás fotói. :)))

Pilisszántó

(Mag, 2012.05.24 11:15)

Mise a Csíksomlyóival egyidőben

http://hamvasg.blogspot.com/2012/05/punkosdi-zarandoklat-pilisbe-2012.html

kirándulás Tapolcára

(Ildikó, 2012.05.21 11:17)

Az előzetes jelzések alapján eddig 10-en jelezték részvételi szándékukat, és az utazási időpontok és eszközök alapján a találkozó helyszíne nem a vasútállomás, hanem a buszállomás lesz (Hősök tere 1.), ide érkezik a többség fél11 óra körül...késések nyilván előfordulhatnak. De akiről tudni fogunk, azokat megvárjuk.
A program jó idő esetén a Szentgyörgy hegy megmászása lesz...és eddgi úgy tűnik, hoyg az idővel nem lesz gond. :)) Ha netán mégis....akkor a Tapolcai tavasbarlangot nézzük meg, ( ez belépődíjas , fenőtteknek 1200 Ft, nyitvatratás 10-17 óra között...az élmény páratlan és egyedülálló, mert csónakázni lehet a barlangban) és a városközpontban lévő Malom-tavat. Ez egy gyönyörű mediterrán hangulatú hely, sok fagyizóval, nagy vizimalommal, kacsákkal....stb. A helyszínen eldől majd, hogy mi lesz pontosan.
Aki szeretne jönni, az jelezze mielőbb!
Mindenkit várunk, aki kedvet érez egy ismerkedős hegymászós, beszélgetős kiránduláshoz. Pihenni lesz idő a hétvégén, mert Pünkösd lesz, így a hétfő is munkaszüneti nap.
Várom tehát a további jelentkezőket!

napi gondolat

(Ildikó, 2012.05.16 08:16)

‎1. "Az önmagával elégedetlen ember több GDP-t termel, többet fogyaszt, több ÁFA-t fizet, mint aki önmagával és a bolygóval harmóniában él."

2. "A fogyasztás logikája igényli a lélek diszharmóniáját."

3. " A test elleni erőszak, megtévesztés büntetendő, a lélek elleni megtévesztés, erőszak jutalmazandó világunkban jelenleg sajnos."
(Puzsér Róbert)

És a videó, amiben ez elhangzott (3 perces):
http://www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw

Re: napi gondolat

(Mag, 2012.05.16 19:50)

:-)))) JÓ

Re: napi gondolat

(Mónika, 2012.05.17 19:55)

Ne hagyjuk.

Életkert és Theta Healing tábor

(Ildikó, 2012.05.15 07:21)

Théta tábor 2012. május 18-20

Megengeded-e magadnak azt a változást, amit létre akarsz hozni az életedben? Képes vagy-e megengedni magadnak, hogy beáramoljon az életedbe az, ami a tiéd?

Elvonulva a világtól, csodálatos természeti környezetben átélheted, megtapasztalhatod,
milyen érzés az, amikor csak TE vagy a fontos
csak TE számítasz
Rád figyelnek
Önmagad vagy

A program:
- Gyógyító, konfliktusoldó, problémakezelő energetikai kezelés, beszélgetés közben
- Megszabadulhatsz a félelmektől, szenvedéstől, fájdalmaktól
- Segítséget, támaszt, megoldást kaphatsz bármire, ami gondot okoz az életedben

Péntek délután, érkezés után: csoportos konzultáció
Szombat és vasárnap: csoportos és egyéni konzultáció minden résztvevővel

Részvételi díj a három napra: 20 000 Ft + étkezési és szállásköltség

Helyszín: Szandaváralja (Nógrád megye), Életkert, csodálatos természeti környezetben

- Szállás az önkormányzati kúriában, vagy magánházban (ez tárgyalás alatt)
- A szállás 1500Ft/éj/fő (nincs idegenforgalmi adó)
- Napi háromszori étkezést, vega (és nem csak vega) változatban rendelhettek Kállai Ildikótól rajtam keresztül is, vagy az ildiko@eletkert.hu címen, 2500 Ft/fő/nap (Ildikó reformétel-főző blogja: http://eletkert.wordpress.com/ )
- Túrázni lehetséges a környező gyönyörű erdőkben

A Thetahealingről bővebben: http://www.thetahealing.abbcenter.com/?m=Mi+a+Thetahealing%3F

Jelentkezni lehet: ara.theta@gmail.com

A többi (Kállai Ildikó által vezetett) Életkerti programról (kosárfonás, jobb agyféltekés rajztanfolyam, szappankészítő és nyersétel-készítő tanfolyam) ITT tájékozódhatsz.

Szeretettel várlak
Ara Rauch

programajánlat

(Ildikó, 2012.05.15 07:05)

Őseink nyomában
Lovas – Ének - Gyakorló Tábor

Ajánljuk ezt a tábort mindenkinek, aki érdeklődik az ősi hagyományaink iránt, kortól, nemtől függetlenül. A tábor zárásaként részt veszünk a Bugac pusztán megrendezésre kerülő Szt. Iván éji tűzszertartáson.

... Indul: 2012. június 18., hétfő
Zárul: 2012. június 23., szombat

Részvételi díj
35.000,- Ft/fő, teljes ellátással (a programokat, a szállást és az ellátást tartalmazza.)

Helyszín
Csinos Farm
Kecskemét, Kiskőrösi út

Szállás
Jurtában, nomád körülmények között. Derékaljról (pl.: polifoam), párnáról, hálózsákról és/vagy takaróról mindenki magának gondoskodik.

Ellátás
Napi kétszeri étkezés
Minden étel vegetáriánus vagy lakto-vegetáriánus, azaz tejet és tejterméket tartalmazhat, ezért a vegán résztvevők előre szóljanak!

Programok

Lovas programok szakemberek vezetésével minden nap
• lóápolás
• szerszámozás
• lovaglás futószáron vagy terepen tudástól függően

Ének- és Ritmusgyakorlatok szakember vezetésével mindennap
• Egyéni hangképzés
• Közös éneklés
• Ritmikai gyakorlatok
• Dobolás

Sámán/Táltos-gyakorlatok
• Tisztítás
• Elengedés
• Oldás
• Meditációk
• Rovás
• Szimbolika
• Esti tábortűz
• Szabad tánc


Jelentkezés a programvezetőknél

• Csikai Szabina lovas oktató, ló masszőr +36 20 561 4707, csikaiszabina@gmail.com
• Barcsik Aranka lovas oktató, magyarság történet +36 30 677 1511
• Szabó Andrea énekes, hangterapeuta +36 30 232 2795 info@szaboandrea.hu


Figyelem! A részvételi létszám legfeljebb 15 fő!
Jelentkezni 2012. május 31-ig, 10.000,- Ft előleg befizetésével lehet!
Bővebben

napi gondolat

(Ildikó, 2012.05.12 13:19)

"Megtapasztaltam, hogy ha magammal rossz viszonyban voltam, senki szeretete, de... még a szerelme sem ért el hozzám. Nem esett jól. Nem is tudtam viszonozni. És hiába szerettem másokat, ha magukkal diszharmóniában voltak, az én "adásom" nem jutott el hozzájuk, nem voltak ráhangolva. Ma azonban mindent fordítva látunk. Majd ha ő jön - gondolod -, akkor én is jövök. Ha kapok, majd én is adok. Ez nem így van. Csak amit belül megteremtettél, az jöhet létre kívül." Müller Péter

a rák gyógyítása 3 perc alatt:

(Ildikó, 2012.05.09 19:31)

Érdekes videót kaptam, 14 perces:

http://www.youtube.com/watch?v=W3N3D45q5Pc&feature=share

kis éji zene

(Ildikó, 2012.05.08 22:01)

Kitaro-tól:

http://www.youtube.com/watch?v=3jQuoVb3WvU&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9DFD4_NXf_d6jorGzJFXFVK

napi gondolat

(Ildikó, 2012.05.02 08:41)

Apa és fia sétálnak az erdőben. Hirtelen a fiú megbotlik, és éles fájdalmat érezve felkiált:
- Áúúúúúúúúú.
Meglepetésére hangot hall a hegy gyomrából: "Áúúúúúúúúú". . .
Kíváncsiságtól fűtve a hang irányába kiált:
- Ki vagy te?
... De az egyetlen válasz, ami érkezik: "ki vagy te?"
Méregbe gurul a fiú, és ezt kiáltja:
- Gyáva vagy!
És a hang visszaszól: "Gyáva vagy!"
A fiú ránéz az apjára és megkérdezi: - Apa, mi folyik itt?
- Fiam - válaszolja az ember, - figyelj csak! - majd elkiáltja magát: - Csodállak!
A hang felel: "Csodállak".
Apja azt kiáltja: - Csodálatos vagy!
A hang pedig válaszol: "Csodálatos vagy!"
Majd az apja elmagyarázza:
- Az emberek ezt VISSZHANGNAK nevezik, pedig ez valójában maga az ÉLET!
Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te kifelé nyújtasz! Az élet tükröt tart cselekedeteidnek. Ha több szeretetre vágysz, adj több szeretetet! Ha megértésre vágysz, te is érts meg és tisztelj másokat. Ha azt akarod, hogy az emberek türelmesek és tisztelettudóak legyenek veled, te is légy türelmes és mutass tiszteletet!
A természet eme törvénye életünk minden területére érvényes. Az élet mindig azt adja vissza neked, amit te másoknak nyújtasz. Az élet nem véletlenek sorozata, hanem tetteidet tükrözi.

(forrás: internet)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Következő »