Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerkesztői üzenetek

 

Kedves Látogatók!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani újra a megújult külsejű ERŐMERÍTŐ oldalt. Tartalmában továbbra is kincsek, válogatott értékek gyűjteménye, ahol mindenki feltöltődhet.

2015.01.30.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Olvasók!

- Nem terveztem, de úgy alakult, hogy megörököltem egy csoportot a Facebook-on, sok ismeretlen ismerőssel egyetemben. Gondolkoztam mi legyen, nincs igazán annyi időm és energiám mint korábban, hogy ezzel is foglalkozzak még, de valamiért jel-nek éreztem, és megtartottam. Átneveztem a megörökölt csoportot és új botítóképet is tettem fel, hogy az enyémnek érezzem, ha már meg nem szüntettem. Így jött létre a FB-on is egy Léleklánc nevű csoport. Ez egy olyan zárt csoport, ahová a belépéshez kérnetek kell a felvételt, és a bejegyzéseket is csak a tagok láthatják.
A FB-on lévő bejegyzések nem azonosak az itteniekkel, de lehetséges, hogy időnként lesznek átfedések. Ide a nagyobb lélegzetű írásokat teszem majd fel továbbra is, a FB meg arra való, hogy mindenféle apró-cseprő de tanulságos gondolatot, eseményt, videót könnyedén megoszthassunk egymással. Itt nehezen megy a csetelés, lassabbak a reakciók, és ehhez a rendelkezésre álló tárhely is kevés. A fórumozást kedvelőknek a FB talán kényelmesebb.
De: Kérek szépen mindenkit, aki csatlakozik majd ezt követően, hogy minden esetben tartsa tiszteletben a főbb alapelveket, amit a FB-os csoportban is kéretik elolvasni.
Egyelőre ennyi, aki keres talál, akit érdekel megtalálja, és aki kéri azt fölveszem.
Jó bogarászást, tanulást, kíváncsiskodást mindenkinek!:))

V.Ildikó

------------------------------------------------------------------------------------

 Képek az október 15-i  Pilisi kirándulásról:

https://leleklanc.eoldal.hu/fenykepek/kirandulasok_-talalkozok/pilis-2011./

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Olvasók!

Szeretnék felajánlani egy ingyenes szolgáltatást azoknak, akik érdeklődnek  a maja naptár iránt.

Akik olvasták az Ég és Föld....rovatban a Maja naptárról szóló rövid összefoglalót, azok tudják, hogy egy Maja év 260 napos, és minden napot 3 égitest energiája határoz meg, ezek a Föld, a Nap és a Hold. A 3 égitest ciklus változásait figyelték meg a maják, és ezen cikusok kombinációjaként állították össze naptárukat. Bővebben erről itt nem szólnék, olvassátok el a cikket, illetve ezen energiaminőségek jellemzői le vannak írva a cikkben a kis képek alatt. A cikk alatt pedig a hozzászólásoknál napi energetikai leírást is találtok.

Ahogyan a mai napnak is van egy jellemző energiaminősége, úgy mindenkinek van a születési napján is. Azaz, hasonlóan az asztrológiai képletekhez, a maja naptárban is van a születési dátumunknak megfelelő "képlet", amely olyan energiaminőséget mutat, amit életünkön át "cipelünk" magunkkal, és amelyek meghatározzák motivációinkat.

Akit érdekel, hogy őt milyen energiák hajtják előre útján, annak nem kell mást tenni, mint megadni születési dátumát (év, hó, nap), amit át tudok számolni a Galaktikus Szignatúra képletére. Ez egy KIN szám lesz, a hozzá tartozó 3 energia minőséggel. Az én Galaktikus Szignatúrám képlete: KIN 6-os, azaz fehér ritmikus világáthidaló. E 3 szó már önmagában is elég beszédes, de a részletes kifejtésüket megtaláljátok az említett cikkben. Kivéve a Föld minőségeket, ebből összesen 4 van (vörös, sárga, kék, fehér). Viszont a napi KIN-eknél a hozzászólásoknál ezzek is kifejtésre kerülnek minden nap, tehát elég csak az utolsó 4 hozzászólásból kikeresni a színt, és elolvasni a hozzá tartozó minőségeket.

Ha meg van a másik kettő is, egy szép kép rajzolódik ki belőle önmagunkról, belső mozgatórugóinkról, lendületünkről, habitusunkról, esetleg feladatunkról is. Tehát egy jó önismereti módszer ez. - Másfelöl aki ily módon megismeri önmagát és nem tiltakozik többé saját megismert lénye ellen, hanem elfogadja, hogy ő így működik, az nem néz értetlenül élete történéseire sem, és könnyebben el tudja azokat fogadni. Az elfogadás pedig önmagunk szeretetéhez nélkülözhetetlen. S hogy önmagunk megértése, elfogadása, és szeretete miért fontos? Mert aki nem tudja önmagát szeretni, az másokat sem tud.

Aki tehát szeretné megtudni saját maja naptár szerinti képletét, annak szívesen elküldöm. Írhattok a bal oldalon megadott címre, vagy a Tere-fere rovatba is. Csak a születési dátumotokat kell megadni. - Magyarázatokat, értelmezéseket nem küldök, csak a KIN számát, és a három minőséget. A 3 szóból  - a cikkben található értelmezések segítségével - nektek kell összerakni, értelmezni a magatok számára a tágabb jelentést. Ezt rátok bízom, hogy fejlődjön közben intuitív képességetek is.

Szeretettel:Ildikó

2011.09.02. (15:25)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Aki eddig nem talált volna még rá, annak szeretném nagy szeretettel ajánlani a Léleklánc oldal társoldalát, az ERŐMERÍTŐ-t. (Szintén saját szerkesztésemben.)

Erre az oldalra hónapok óta gyűjtögetem a különlegesen tiszta kincseket, melyekből erőt meríthettek. Találtok itt novellát, imát, bölcsességeket, igaz történeteket, példa értékű életeket, zenéket a léleknek, filmeket, és itt találjátok verses mandaláimat is a képgalériában.

Kellemes feltöltődést, bőséges erőmerítést kívánok a mindennapokhoz mindenkinek!

Az oldal elérhető közvetlenül a Léleklánc oldal linktárából, és a nyitóoldalról is, illetve itt és most:

 

www.eromerito.eoldal.hu

Szeretettel: Ildikó

mandala--kincs.jpg

2011.06.18. (13:02)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az ember kapja az égi információkat rendszeresen  - már ha figyel:)) - és a Léleklánc oldal nevéről, ami annak idején is egy égi sugallat folytán lett az ami, mára világossá vált, hogy ez a lánc inkább tánc, mint béklyó, azaz egy valódi és örömteli kapcsolat, mégpedig egy közösségi kapcsolat. Lelkek tánca egy láncolatban, ...azaz egy közösség létezése. Mivel lelki munka, lelki élet csak egy közösségben bontakozhat ki, a fórumok és hozzászólások szükségessége nem vitatható. - Így az sem, hogy miért is kellett helyreállítanom a fórumozást már sokadszorra is. Fentről intézték így, fentről küldték a késztetést, hogy állítsam helyre.

Miért élnek az emberek párban és családban? Még akkor is benne maradva, amikor az már szinte elviselhetetlen? Mert csak ott lehet megélni a hitüket, vagy éppen annak hiányát, mert csak ott lehet fejlődni, tanulni és példát mutatni. A karosszékben egyedül ücsörögve, távol mindenkitől...bizony csak egy űr van, egy hasztalanság érzet, és ez maga a magány. Az egyedülélők nem feltétlenül magányosak, ha tartoznak egy közösséghez, bármilyen legyen is az, akár egy honlap közösségéhez is például. Feltéve, hogy abban aktívan részt vesznek, hasznosítják magukat, megmutatják magukat, felvállalják magukat. A közösség ettől közösség, a hit ettől fejlődik. 

Hívok tehát mindenkit az aktív részvételre! Kérdezz vagy mesélj, éld meg a hitedet, tégy tanuságot, légy része aktívan egy közösségnek! Ossz meg tanulságos történeteket, akár a sajátodat is. Mások ebből fognak tanulni, vagy éppen erőt meríteni.

Motto: "A másik ember a Te feladatod."

Lásd meg Te is, kit állított melléd az Úr, ki mellett van a Te feladatod, kivel van dolgod, mit mutat a számodra a az a valaki, milyen fejlődni valót ad Neked. Ez a valaki lehet a  házastársad, testvéred, szüleid, rokonaid, barátaid, munkatársaid, vagy éppen egy honlap közössége. Senki sincs melletted véletlenül, és még egy honlapra sem tévedhetsz csakúgy véletlenül, de még egy könyvet sem olvashatsz anélkül, hogy azt Égi segítőid ne rakták volna eléd, mert neked azzal, vagy ott, de dolgod van. Ezt Ők odafent sokkal jobban tudják, mint Te magad. Bízz bennük!

ui: Aki még nem talált volna rá, egy nagyon fontos olvasnivalót tettem fel a napokban: Harc az égi szférákban címmel. - Elérhető a főoldalról.

2011.06.04. (08:07)

Ildikó

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------