Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy szív

2010.09.28
EGY SZÍV
 

Üdvözöllek!

Szeretettel küldöm neked az alábbi sorokat, hogy közelebb kerülhess az Egy szív dobbanásához:

Mint a Nap küldöttei és a fáklya hordozói mára már bizonyítottuk, hogy a Fényt magasan tudjuk tartani. Azért inkarnálódtunk a földre, hogy segítsük gaiát és összes gyermekét az átalakulásban. Amikor úgy döntöttünk, hogy leszületünk, bevállatuk a fátylat, ezzel leplezzük magunkat. Mégis ha visszaemlékeztek a gyermeki ártatlanságra és bizalomra, ti lesztek a föld beavatásának harmonikussá alakítói ebben az átalakulásban. Olyan helyekre születtünk ahol a rezgésszint igen gyakran akár a legsűrűbb. Ez néhányótoknál a szeretettől való elszakadás illúzióját, a reményvesztettséget, az elidegenedést, a támogatás kínzó hiánya érzését keltheti. Ha magunkhoz öleljük emberségünket, akkor szeretetünk át tudja alakítani a dualitás mélységeit, és fényünk ragyogása sokakat fel fog élénkíteni, ébreszteni. A küldetésen való részvétel teljesen önkéntes: ez az átalakulás ami most zajlik rendkívül értékes és becses.

Ha úgy döntesz, hogy elfogadod ezt a missziót, lehetőséged nyílik arra, hogy felgyorsítsd a feldolgozását, és magasabb egységbe foglalását mindannak, amit eddig átéltél megannyi megtestesülésen keresztül, és megkapod a legritkábban felajánlott lehetőséget is, a Kvantum-ugrást a tudatosságban. Egyedül tőled függ, hogy döntesz, hogy együtt fogsz-e táncolni Gaiával, a Földanyával és gyermekeivel, amikor ő a Fényszertartást beteljesíti. Azok a Lények akik ide elutaztunk, hogy Gaián segítsünk megegyeztünk abban, hogy meggyújtjuk egymás emlékezetének szikráját. Sokféle kódot hordunk magunkban: hangokkal, színekkel, fényekkel, képekkel, szavakkalés szimbólumokkal tudunk kapcsolódni, ezek segítik elő emlékezésünket és mutatják elkötelezettségünket a Fény iránt. Megegyeztünk abban, hogy ezek a kódok a mi nyomaink, mindenhol jelen lesznek: művészetekben, zenében, átható pillantásokban, beszédben, érzésekben- mindenhol kialakítván egyfajta mély vágyódást a Felébredésre, és a szeretet megtestesítésére.

Egyszóval mi vagyunk a Nap gyermekei, akiket most fürösztenek meg az emlékezés vizében, hogy felkészített Szivárványharcosként beváltsuk egy, az új és ősi mítosz ígéretét. Egyszerűen csak azzal, hogy lehorgonyozzuk a szeretet jelenlétét a földön, szeretetteljesen lehúzzuk az istenek leplét, ezzel elküldjük a gyógyulás és a szeretet hullámait Gaia testének minden részébe. Fel vagyunk vértezve a nevetés, az ének, a tánc, a humor, az öröm, a bizalom és a szeretet eszközeivel, így teremthetjük meg az átalakulás erő tengerét, mely kersztülsöpör a dualitás és elszakadás régi mítoszainak korlátjain, és elhozza az Egység csodáját és a Föld békéjét.

A mitikus hívás már elhangzott!

A nagy küldetés elkezdődött.

Ébredjetek Szivárványharcosok, Nap küldöttei, ragyogó Fénylények a galaktikus szövetségekből! Tegyétek félre a kétségeket önmagatokban.

A Nap isteni gyermekei vagytok! Arra menjetek amerre a szívetek húz, hogy megoszthassátok nagyszerű adományotokat, tehetségeteket. Adjátok át magatokat a varázslatnak és a Fénynek. A csoda meg fog mutatkozni a Földön.

Emlékezzetek: Itt mi az Egy szívnek táncolunk és éneklünk!

Szeretettel gondolok rátok: Váradi Andrea

www.hangvarazslo.hu

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapcsolódó témák:

 www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/pozitiv-gondolkodas/a-pozitiv-gondolkodas-7-dimenzioja

 www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/lelkunk-titkai/a-szeretet-tere

 www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/lelkunk-titkai/a-jo-kozerzet-muveszete

 www.leleklanc.eoldal.hu/cikkek/lelkunk-titkai/szeretet

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.