Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lesz-e tömeges felemelkedés?

2012.07.31

Emailben kaptam az alábbi közvetítési anyagot, bemásolva közzéteszem, majd alatta egy kicsit elmélkedem az üzenet értelméről. Íme:

 

... Az első kapcsolatfelvétel

csatornázta Micah TheGuardian
péntek, 2012 július 27Földi idő szerint 2012 július 25-én a Plejádi Nagy Tanács egyetértésben más galaktikus tanácsokkal meghozta a döntést a galaktikus kódex irányelveinek figyelembevételével, hogy a plejádi fény család tevékenyen közreműködik a Föld felemelkedésénél.
Ezen kívül eldöntöttük, hogy kapcsolatba lépünk a földi létezőkkel, ezen üzenet átadásától számított nyolcadik napon, 2012 augusztus 4-én, az Olimpiai játékokon Londonban, Angliában, hogy az egész világ láthassa! Ez lesz a mi bemutatkozásunk, csakúgy mint az első erőfeszítésünk, hogy nyíltan együtt dolgozzunk veletek Gaia helyrehozatalán és felemelkedésén, és asszisztáljunk a ti saját felemelkedésetekhez.

Ez a galaktikus intervenció a következő okok miatt lett elrendelve:
Sophia-Gaia betegsége egy olyan kritikus szintet ért el, hogy azonnal meg kell tisztítani.
A fényhányados a Földön nem elég magas, hogy ezen a szinten képes lenne beindítani a tömegek globális felemelkedését, azt ami egyedül eljuttathatja az egész bolygót a következő dimenzióba.
A Terra(Föld) bolygó menetrendszerű felemelkedési ideje 2012 december 21. Örömmel látjuk, hogy sok földi létező erőfeszítésének következtében a Föld szenvedése enyhült, mindazonáltal a küszöbön álló következő galaktikus korszaknak megfelelően a szükséges gyógyítással és munkával a földi létezők nem tudnak az előzetes időzítés szerint elkészülni. Semmi esetre sem voltunk megrémülve, látva a jó erőfeszítéseket, amit oly sokan, oly sokáig hoztak és nagyra értékeljük azokat az akciókat amiket a Föld rezgésszámának emelésére és a körülötte levő negatív energia megtisztítására szerveztek. Értsétek meg, hogy nem várhatunk tovább, csak azt léphetjük, hogy segítünk!
Ami most a Földön történik, az hatással van az egész univerzumra, tehát nagyon fontos! Sophia-Gaia-Terra azonnali megtisztítása galaktikus szempontból is elsődleges prioritás. Ez magában foglalja a maradék archonok/cabal teljes eltávolítását. A cabal elme-árnyékoló paraziták nem lettek elég gyorsan eltávolítva a földi lények által, így visszatartják Gaia felemelkedését, csakúgy mint a káros befolyás alatt álló személyek saját felemelkedését is.

Érdekeltek vagyunk Gaia életének segítésében, mert mi alkottuk őt meg veletek együtt, eónokkal ezelőtt. Ezért mondjuk nektek, hogy a családotok vagyunk! Nem lesztek nagyon lesokkolva, mert nagyon is humanoidok vagyunk, csakúgy mint ti. Magasan fejlett spirituális lények vagyunk, fejlett technológiával rendelkezünk, de nem tartjuk magunkat többre másoknál, mert mi mindannyian egyek vagyunk! Mindannyian egyéniségek vagyunk akiken keresztül a legfőbb teremtő megtapasztalhatja önmagát! Egy család vagyunk és nagyon szeretünk titeket, ahogy majd látni fogjátok. Tudjuk, hogy együtt el fogjuk végezni a munkát, lazíthattok!

Felszólítunk titeket, hogy ne terjesszétek a félelmet, ahogy sokan még mindig teszik! Ez nem hamis üzenet, hanem egy aktuális esemény ami be fog következni, csak a jóból eredően és a jó érdekében.

Sok fény-létező a Földről vagy a kvadránsunkból a Földön van már több évtizede, és rettenetesen sokat segített. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy minden hihetetlen erőfeszítés ellenére sem tudják megcsinálni időben ami szükséges. Nem hibáztatunk egyetlen Földi lényt sem emiatt. A fény hányados a Földön hihetetlen szinteket emelkedett az elmúlt két hónapban. Legyetek büszkék a munkára amit elvégeztetek, és folytassátok tovább, amíg csatlakozunk hozzátok Sophia-Gaia helyrehozatalában.

A bűncselekményt az eredeti negatív archoniai lények követték el, akik rabszolgává tették ezt a planétát sok évvel ezelőtt, és a hozzájuk kapcsolódó vérvonalak és klónok, akik el lettek takarítva.

A csillagokba van megírva 2012 december 21, és ezt nem lehet megállítani!
Ez az a nap, amikor Gaia szabaddá válik és megkezdi a felemelkedést az emberekkel együtt! Ez folyamatosan fog történni, fokozatokon megy át 2012 december 21-i kezdéssel.

Jövünk, hogy együtt dolgozzunk kéz a kézben minden fénymunkással Gaián, hogy segítsük és befejezzük a küldetést.

A mi megállapított galaktikus utasításunk szerint belefogunk, hogy elkezdjük az első fázist az első jelentősebb kapcsolatfelvétellel. és összefogjunk veletek elvégezni ezt a végső munkát.
Le kell szállnunk, hogy Gaia és ti felemelkedhessetek!

Az első fázist két nappal ezelőtt elkezdtük!
Július 25-én a délutáni órákban a mi orbitális plejádi flottánk nyitott egy szuper portált Gaia belső atmoszférájában. A szuper portál megnyílt ezen a napon az időn kívül, előkészítve a leszállásunkat Gaiára. Igen, ez így van kedveseim! Most van itt az idő!

Ez a dimenziókapu amit nyitottunk, az 5D-ből a 4D-be való lelépéskor használatos, az alacsonyabb rezgésszámba, átalakítja a kisebb hajóink sűrűségét, és a fény testünket plazma fénnyé, a 3Ds alapvető rezgéshez és földi rezonanciához.

Amint a fő hajónk az Erráról leereszkedett a belső atmoszférában levő bázisra, hogy megnyissa a portált, a plazmamező a hajó körül kölcsönhatásba került a Föld mágneses mezőjével, rendkívül erős módon.
Nem okoztunk sérülést sem Gaianak sem a rajta élő lényeknek, pontosan úgy történt ahogy kalkuláltuk, mindazonáltal sok magas érzékenységgel rendelkező földlakó érezte a lökést, amint a hajónk megérintette a belső atmoszférátokat. Soknak ezek közül a magasan becsatornázott földi létezők közül a mágneses mezője szétesett. Volt néhány jelentés éteri robbanásokról és elektromos zavarokról, fény gömbökről és dolgok áttetszővé válásáról. Néhány magasan fejlett és nagyon érzékeny földi lény elvesztette a öntudatát csaknem egy órára, de semmi jelentős sérülés nem történt! A legtöbb földi létező egyáltalán nem is érzékelte, hogy bármi is történt.
Ezt az első fázist meg kellett csinálni, megnyitni ezt a csillagkaput a magasabb dimenzióból a tiétekre, hogy előkészítsük Gaia megtisztítását, felemelkedését és a rajta létező érzékeny élet felemelkedését. Ez a fázis nagyon bonyolult nagy szakértelmet kívánó feladat volt, mert a Föld annyira törékeny, és ez az első alkalom az ismert történelem során, hogy dematerializáltuk a főhajónkat, és ilyen közel hoztuk.

Ez a művelet teljességgel sikeres volt!
A portál nyitása az 5D és a 4D becsatlakoztatására szolgál, egy híd e két dimenzió között, és most teljesen nyitva van! Ez az utolsó kapu ahol ti szó szerint átsétálhattok a Földről a Mennyországotokba!

A Közzétételünk dátumát megadtuk most nektek, ezt a talajba is beleírtuk, szó szerint beleírtuk a földbe Manton Drove és Windmill Hill közelében, mint egy üzenetként nektek, az újraegyesülésünk dátuma : 2012 augusztus 4, szombat.

Isten hozott Zionban, a titeket megalkotó Isten városában, kedveseim! Ezen a földi napon 2012 július 27-én azt mondjuk nektek : kezdődjenek a játékok!

Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!
Tudjuk, hogy ez hihetetlenül hangzik nektek, de megerősíthetitek ezt sok más forrásból is, sok közülük a mi földi szövetségesünk.

Találkozunk magas szintű földi követekkel (a jófiúk), és ma sikeresen megegyeztünk, hogy az újraegyesülés a 2012.évi olimpiai játékokon fog megtörténni.

**************************************************************

Olvastam ezt a "jelentést", és aug.4-én is, amikor is elméletileg egyesülünk - a kikkel is??? - nekem megint csak az jutott eszembe, hogy jó, jó, van itt valami plejádi fénycsalád, meg hajó, meg mittoménmi, ....de már évek óta hallgatjuk a felemelkedésről szóló híreket, aztán most kijelentik, hogy ez nem fog menni.
Nos, én nem olvastam eddig sem túl sok közvetítést, de ezután sem fogok. Nekem elég az amit a Bibliában találok a világ végéről. Ha ez a mi életünkben lesz egyáltalán, de tegyük fel, hogy igen. Nos, ott minden le van írva, és egyetlen szó sem volt arról, hogy az egész világ együttesen felemelkedni lenne képes. Valószínűleg ezért nem hittem eddig sem ebben. S lám, most a csodás Plejádiak kijelentik, hogy ez nem fog menni. Nocsak....akkor nem de mégiscsak az fog megtörténni, ami meg van írva a Bibliában? - De akkor minek ez a sok közvetítés? Miért voltunk azzal kábítva, hogy minden megváltozhat, meg jön az Aranykor, meg ehhez hasonlók? Reménykeltésnek föl lehet fogni, de inkább csak altatásnak, egy csodavárásnak, ami azt hiteti el sokakkal, hogy belül semmi dolguk önmagunkkal, mert majd jön a nagy csoda, és együtt szépen felemelkedünk. Hát nem lesz így! Én így gondolom.
A Bibliai szétválogatódás folytatódni fog, akik képtelenek együtt élni (becsületesek a becstelenekkel, a tiszták a tisztátalanokkal, a hazugok az igazakkal...), azok egyre távolabb kerülnek egymástól, azaz elválnak útjaik. Aztán tovább kell olvasni a Bibliát, és összevetni a Dániel könyvében leírtakkal, (Nabukodonozor álmának megfejtésével), és ott bizony valami egészen más kép rajzolódik ki. És amennyiben a Bibliai jövendölések már bizonyították, hogy rendre bekövetkeznek, úgy semmi okunk kételkedni abban, hogy a továbbiakban is így lesz.

Én azt mondom, hogy itt és most egyetlen dolgunk van, minden nap egyre jobb emberekké válni, levetkőzni minden hazugságunkat, félelmünket, és egyre tisztábbá válni....továbbá ehhez segíteni másokat is. De ezek tennivalók önmagunkkal, és nem a sült galamb várása, mint azt sokan képzelik és teszik. Sokan ringatták el magukat azzal, hogy itt minden jóra fordul, minden zökkenőmentesen megtörténik magától, mert a néhány jó lélek majd magával rántja a többit is - mármint a Földön - de egyetlen fordulat sincs veszteségek, áldozatok nélkül, így a szép és fényességes csodavárás lehet, hogy egy földi katasztrófasorozat lesz, amire már láttunk néhány példát az elmúlt évekből. És az ember nem tanul...még mindig nem. Tisztelet a kivételnek. Na ez a kivétel lesz az , aki az utolsó napon elragadtatik, és fénnyé válik. A többi elpusztul itt a Földön. Ez mind meg van írva, ha nem is ezekkel a szavakkal.

Na most ehhez képest mi volt a bemásolt üzenetben? Hogy nem vagyunk képesek tömegesen felemelkedni, ezért közbe kell lépni. Vajon hogyan???? Hiszen szabad akarat van, senki nem kényszeríthető semmire lelki síkon. A közbeavatkozás egyetlen eszköze a földi sík, és a földi kényszerítő erő mindig anyagi, földi természetű: természeti katasztrófák, anyagi veszteségek, a test betegségei...stb. - Burkoltan tehát arról beszélnek a Plejádiak, ami már rég meg van írva!!! Miért nem a Bibliát olvassuk???? Ez a nagy kérdésem. A Bibliában a végidőkre szóló jóslatok mellett ráadásul egy sor tennivalót, életviteli tanácsot is találnánk, ki sem kell találni semmit, csupán komolyan venni azokat, és megvalósítani saját életünkben, mikrokörnyezetünkben. - Ehelyett csodát várunk,meg azt hogy majd valaki mindig megmondja éppen mi következik, mit kell tennünk. Mi lenne, ha éppen ma megtennénk éppen azt, ami a legszebb, legigazabb, legtisztább, legőszintébb? Mi lenne ha nem várnánk semmilyen más üzenetre, hanem elkezdenénk végre megélni amit Jézus, Buddha, vagy Mohamed...(kinek mi elfogadhatóbb) ...tanított?

Az üzenetek többezer évesek, nem kellenek már újabbak, nem kellenek hamis vagy álpróféták, nem kell a csoda ígérete, mert mindenről írva van, mindent tudunk. Egyetlen egy dolgot nem tettünk eddig: éppen azt hogy csak tudtuk, de nem tettünk semmit. Nem lettünk jobbak, igazabbak, tisztábbak, nem mertünk kilépni saját hazugságainkból, amit védőbástyaként vontunk magunk köré a világ elviselhetetlenségével szemben, nem mondtunk le birtoklási vágyunkról, nem mondtunk le a hírnévről, és kapzsi vágyainkról sem. Nem merünk jót és szépet mondani, nehogy kinevessenek, és naívnak nézzenek, nem merjük vállalni magunkat, nehogy megszégyenüljünk. Mintha bárki is különb lenne nálunk, és mintha bárkinek a véleménye is fontosabb volna, mint Jézusé, és Istené, aki szeret bennünket, és minden gondolatunkat ismeri. Ezzel szemben a templom ajtón kívül már zokszó nélkül sértegetünk valakit, ítélkezünk, titkolózunk, erőszakosan győzködünk másokat a magunk igazáról, de még hitünkről is, és aki nem olyan "tökéletes" mint mi, azt minden teketória nélkül lenézzük, lesajnáljuk, és magunkat annak rendje s módja szerint fölé helyezzük. Ez aztán minden, csak nem felelmelkedés, minden csak nem hitélet, minden csak nem megélt vallásosság, minden csak nem spiritualitás. És még várjuk a csodát is!!! Anélkül, hogy magunkat felemelnénk egy pillantara vagy csak egyetlen napra is.


A felemelkedés semmi egyéb, mint a lelki fejlődés, aminek persze fokozatai is vannak. Aki valóban úgy gondolja, hgy a felmelkedést választaja a földi pusztulás helyett, az tegyen végre egy lépést!
A felemelkedéshez csupán a saját elhatározásunk kell. És erre bárki képes. Csak egy döntésen múlik minden. A felemelkedők, azaz Isten nagy családjához szeretnék tartozni, vagy sem? Engedek a földi lét minden csábításának, és földhöz ragadt maradok, (ahogyan ezt a magyar nyelv oly tökéletesen mondja) vagy megigazulva, megtisztulva készülök az Istennel való találkozásra? Egyszer Te is meghalsz így vagy úgy....mit gondolsz vége lesz-e mindennek, vagy élsz tovább? Lehet-e Isten fényében élni akkor, ha szégyelled magad előtte, ha nem készültél fel a fényéletre?

A sötétség a fénnyel nem tud eggyé válni soha.

A címben feltett kérdésre pedig még egy kérdés: Nemhogy tömeges, de egyéni felemelkedés lesz-e? A válasz a Bibliából ismert: igen, lesz, de Te köztük leszel-e?

(V.Ildikó)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ster444-nek

(Ildikó, 2013.04.08 20:13)

Bizonyára csakis a Biblia a tömegmanipuláció egyetlen eszköze, ugye?? Más e földön nincs is. (!!???) Kétségtelen, hogy 2000 éve fertőzi meg emberek millióit : egy jobb életre, boldogságra, reményre, szabadságra, örök életre. - A hozzád hasonlóan gondolkodók meg csak várják a csodát, a jóságos interdimenzionális lényeket. Nektek nem elég az Isten, mint jóságos lény, nektek valami olyan kell, ami nincs. Így lehet állandó elégedetlenségben élni, és támadást intézni azok ellen, akik meg jól érzik magukat. Lelked rajta. Mindenki abban hisz, amiben akar. És ez szabadon választható!!!!

Re: Ster444-nek

(ster444, 2013.11.15 19:49)

rettentoen felreertettel,ha ezt a hited elleni tamadasnak vetted!persze a bibliat lehet igy is ertelmezni :tanitja az embereket" egy jobb életre, boldogságra, reményre, szabadságra, örök életre",csakhogy ez mar az ujkori spiritualizmus neveben...ami 1900 evig folyt, a biblia neveben gyilkoltak, megfelemlitettek az embereket.valaki a felhok kozul mindent lat es figyel teged,ugyhogy semmi nem marad buntetlenul... es ha igazan szereted az istent,akkor akar a sajat gyeremeked nyakat is elvagod...gyonyoru,mondhatom!!!van meg egy nagy bibi a szovegertelmezesedben: kurvara nem a josagos foldonkivulieket varom,csak mint opcio,szimpatikusnak hangzik,ha esetleg megtortenne. a tamadast nem a magukat jol erzo emberek ellen inteztem,hanem az egyhaz ellen ,ami gusztustalan tomegmanipulacio,hogy magadra vetted,csak a sajat frusztraltsagodat tukrozi.

Re: Ster444-nek

(ster444, 2013.11.15 19:50)

rettentoen felreertettel,ha ezt a hited elleni tamadasnak vetted!persze a bibliat lehet igy is ertelmezni :tanitja az embereket" egy jobb életre, boldogságra, reményre, szabadságra, örök életre",csakhogy ez mar az ujkori spiritualizmus neveben...ami 1900 evig folyt, a biblia neveben gyilkoltak, megfelemlitettek az embereket.valaki a felhok kozul mindent lat es figyel teged,ugyhogy semmi nem marad buntetlenul... es ha igazan szereted az istent,akkor akar a sajat gyeremeked nyakat is elvagod...gyonyoru,mondhatom!!!van meg egy nagy bibi a szovegertelmezesedben: kurvara nem a josagos foldonkivulieket varom,csak mint opcio,szimpatikusnak hangzik,ha esetleg megtortenne. a tamadast nem a magukat jol erzo emberek ellen inteztem,hanem az egyhaz ellen ,ami gusztustalan tomegmanipulacio,hogy magadra vetted,csak a sajat frusztraltsagodat tukrozi.MEG AZT,HOGY SOSEM TANULTAL TORTENELMET....

Re: Re: Ster444-nek

(Ildikó, 2013.11.16 07:28)

Nagyon sokszor leírtam, mondtam már, hogy akinek a Bibliával gondja van, az valószínűleg nem jól értelmezi. Nem a BIbliával van a baj, hanem azzal a lelkülettel, ahogyan azt egyesek önigazolásukra használják. És ebbe a középkori pápák is beletartoznak,akik a keresztes hadjáratokat indították, meg sorolhatnám a sok "tömegmanipulációt". Igen. De a Biblia, mint írtad, egy eszköz. Mint ahogyan Lenin is eszköze volt a Nyugatnak, meg Hitler is. Én nem olvastam a Bibliában sehol arról, hogy így kell megtéríteni embereket, inkvizícióval, hadjáratokkal, népirtással. De az emberek hajlamai sajnos erőszakosak a hittérítést tekintve is. Ami történt a Biblia nevében az a Biblia lejáratása és rossz értelmezése volt gyarló, hittelen emberek részéről, de nem a benne lévő tanítások meghamisítása.

Nem tudom hol olvastad azt benne, hogy elvágom az Isten kedvéért a gyerekeim nyakát. - Az a rész amire itt gondolhatsz nem erről szól,még a szavak szintjén sem, nemhogy az értelmezés tekintetében. Esetleg próbáld meg eredetiben elolvasni.
Nincs értelme a vagdalkozásnak, hozz pontos tényeket ha érvelni akarsz.

a biblia a tomegmanipulacio eszkoze

(Ster444, 2013.04.07 11:13)

van egy oriasi hiba a gondolatmenetedben!meghozza: a biblia azert irodott,hogy tomegeket manipulaljanak vele.barmit bele lehet magyarazni,es a barminek az ellenkezojet is!evszazados tortenelme alatt kivalo eszkoze volt es lesz az emberek lebutitasanak,felrevezetesenek,manipulalasanak az egyhazi vezetok onzo spekulaciojanak alapja.sajnalom,hogy onmagukat spiritualisan fejlettnek hitt emberek a bibliaban keresik a valaszokat.szabad akarat???szemfenyvesztes!egy matrixban vagyunk,es abbol valaszthatunk szabadon,amit elenk raknak.vajmi keves az eredeti kepessegeinkhez kepest...azert remelem tenyleg vannak josagos interdimenzionalis lenyek,mert ebbol a rabszolgasagbol az emberiseg egyedul nem kepes mar kitorni...:(

Link

(Mónika, 2012.08.07 18:56)

Igen, ezt már olvastam!! :-))) Már akkor is nagyon tetszett, mert jól összefoglalta, amit én is gondolok. Mellesleg azért néha jó lelkesítők voltak számomra ezek a "csatornázások" anno, amikor még hittem bennük. Jó volt hinni bennük, mert eleinte még varázslatosnak látszottak a közlések, az újdonság erejével hatottak, de az évek múltával, most már unalmasak és láthatóan nem valóságosak. Vagy ha valóságosak is, teljesen fölösleges közvetítések számunkra, mert mi nem látjuk ezeket a gyakorlatban megvalósulni. Természetesen ezekben is, mint ált. mindenben van némi igazság, csak hogy legyen aki elhiggye őket. Ettől függetlenül a rezgésszint még emelkedhet és vannak valószínűleg valóságos médiumok, talán olyanok is, akik nem kérnek pénzt a tudásukért és nem akarnak bepalizni senkit sem. Csak győzzük megtalálni őket. Ha meg kell egyáltalán találnunk őket. Mert elsősorban tényleg az önismeretnél kezdődik el minden. Arra épülhet fel minden más és amikor találkoznunk kell valakivel, akkor találkozni is fogunk azzal a valakivel, vagy megkapjuk a számunkra megfelelő információt vagy tanítást akkor, amikor éppen szükségünk van rá és már tudunk is vele mit kezdeni. És még értjük is! :-)

:-)

(Mónika, 2012.08.07 18:42)

Én nem csalódtam. Max. most éppen kellemesen. Bár én már régóta nem hiszek az effajta csatornázásoknak. Azt hiszem, mindenki megtalálja a saját megoldásait előbb vagy utóbb.

ugye-ugye?

(Ildikó, 2012.08.07 10:03)

MOndhatnám: hogy lám megmondtam előre...nem történt megint semmi, túl vagyunk aug.4.én, a sok csodaváró megint csalódni kényszerül.
Most olvastam egy cikket, azt hiszem egybevág azzal amit én is megfogalmaztam, íme:

http://lelekafoldon.blog.hu/2012/06/07/tevelyges_a_spiritualitasban#more4572056

Ildi

(Mónika, 2012.08.05 21:52)

A magyarmessiáson is hasonló érzést tapasztalok az utolsó hszólótól. És teljesen igazat adok neki. Neked is. A reménykedés önmagában semmit nem ér.