Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyere mesélj!

2010.06.28

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tere-fere

(Link, 2011.11.30 12:17)

http://hataratkelo.postr.hu/paprikaskrumpli-chileben-avagy-viva-hungria

Anisha

(Terami, 2011.11.04 05:52)

Bár rég volt, most vettem észre...Jó volt olvasni a bátorságod, a helyén való szívet-eszet!

ásványaim

(Ildikó, 2011.10.27 12:03)

Muszáj leírnom, mert olyan bűvöletben tartanak mostanság az ásványok, hogy csaka na. Mint egy igazi gyerek kirakosgatom az asztalomra a köveimet ( van egy jó rakás!) ...ahol egyébként dógoznom is kéne...és csak nézegetem őket, meg ismételgetem a nevüket, meg fogdosom, meg a fényfelé tartva belkukucskálok némelyikbe, figyelme melyik hieg, melyik meleg tapintású...szóval eljátszok velük.
Egyébként a Bibliában sok helyen vannak ásványok említve, mindjárt a Teremtés könyvében is van ilyen rész, pl. az Édenben van a lelőhelye a Bdellium-nak és az Ónix-nak.- Nekem is van egy ónix-om..mindjárt megkeresem...:))

Tyűűű Anisha!!!

(Ritus, 2011.10.27 06:54)

ügyi vagy!
Az álom nekem nem mond most konkrétan semmit...főleg azért mert az én álmaim is meglehetősen zavarosak....ma pl. valami esküvőn voltam, egy buszon meg nem volt pénzem a jegyre, aztán meg valami tengerben sétáltam egy pasival....hát....izé-hozé elég érdekes :D

Anishának az álomhoz

(Ildikó, 2011.10.26 20:38)

Nekem nagyjából az jött le erről, de nem mélyedtem bele, hogy legalább az erőviszonyok egyenlők legyenek Veled, és most én is csak a megérzéseimre próbálok hagytakozni. Ezek alapján nekem a következő jön le a fiú "zavaros" álmából:

Megtalálta a saját életéhez a kulcsot, ami talán annyit jelent, hogy nem az anyagi értékek a fontosak.

Nagyon röviden ennyi, most nem fejtegetném ki részletesen. ÉN is kíváncsi vagyok, Neked mi jött le ebből Anisha!:)).

(Szép volt a másik sztori is!:))

facebook

(Anisha, 2011.10.26 20:08)

Engedjétek meg...hogy dicsekedjek egy kicsit. Naaaaa....csak egy kicsiiit! légyszilégysziiii!
Köszi!
csak...azért, mert tényleg lehet tanulni belőle...

ma tényleg szárnyalok!
megint bevettek egy csoportba a facebookon....és így indítottam:

(Emesének az volt a problámája, hogy minden egyes mozzanatról, ami a
csoportba történik értesítést kap mailbe, és a fiókja mással sincs
tele, csak ilyenekkel)
Emese F.:
haggyátook máár abba ezt a szart mer ezzel van tele azh értesítőőőm
:@@@ nem iggaz máár ne küldjetek semmit.....

Én Anisha:
nem értelek! van lehetőség úgy beállítani, hogy ne kapj értesítőt, és
van lehetőséged kilépni a csoportból. Miért másokat korlátoznál? Élj a
szabad akaratoddal! És tégy magadért.

Kné Erika:
köszönöm Anisha ezt a hozzászólást,már én töröltem!!

Én Anisha:
Törölted? Miért? Tény, hogy nem ismerem őt, és tény, hogy az
előzményeket sem ismerem, de az is tény, itt egy probléma mutatkozott,
és a problémát a csoport vonzotta be, okkal. Biztos, hogy az a
megoldás, hogy törlöd?

Kné Erika:
lehet hogy nem!!neki kellett volna megtenni de nem akartam hogy
gúnyos megjegyzéseivel illesse ezt az oldalt ez nem arra született!


T. Erzsébet:
engem nem zavar miért jön a sok értesitö,itt legalább tudni kik a
szeretni való emberek......akinek nem tetszik tükröt elé.......:)

Én Anisha:
Értem. Így viszont nincs lehetőségünk a problémát Hunor-Magyar
módra megoldani....és...sajnos azt kell mondjam...hogy ez most a
Káin-Ábeli volt. Tudod...én már sok helyről repültem. Sokaknak nem
tetszik, hogy önálló véleményem van. Tehát azt az oldalt is ismerem.
Nem szeretted volna, hogy ezt, vagy azt tegyen. Mivel ettől tartottál
(féltél), hát megakadályoztad. Nem bíztál abban, hogy az fog jönni,
ami a legmegfelelőbb. Pedig...tudom, hogy tudod, hogy semmi nem
történhet velünk, amibe mi magunk nem egyeztünk bele.

Kné Erika:
Most tanultam tőled!!Köszönöm neked!!


Én Anisha:
ERzsébet! így van! de most hogy mutatunk neki tükröt így??? hisz nincs itt!

Én Anisha:
Most pirulok ERika! köszönöm!

Kné Erika:
Hát én köszönöm neked!!

Kné Erika Szeretve tanítottál!!Álom fejtés

(Anisha, 2011.10.26 20:03)

Reggelenként a vonaton MAGammal vagyok. Ilyenkor a körülöttem lévők hangoskodása egy alapzajként mosódik össze...amit nem nagyon veszek figyelembe. De ma, egyszercsak ezt hallom:
- nahát srácok! hogy mekkora ökörséget álmondtam! hol itt, hol ott voltam, teljesen összevissza, se füle, se farka az egésznek.
És elkezdi mesélni az álmát. (én már csak összefüggéseiben tudom elmesélni, mert így emlékszem rá...nem úgy, ahogy ő mesélte) Otthon volt, de rájött, hogy a lakáskulcsát otthon hagyta, így elindult haza. A vonaton bevillant, hogy mielőtt elindult volna kirakta a tárcáját, így most se pénze, se bérlete nincs. Ettől megrémült, de nem fordult vissza. A következő képen már a tánc edzésen volt.
Képzeljétek azonnal tudtam mit jelent az álma! TEljesen meg voltam döbbenve, én nem nagyon szoktam érteni az álmokat, de most minden világos volt, és...késztetésem volt el is mondani a srácnak. Beértünk a Délibe, és oda mentem hozzájuk, ránéztem a fiúra, és megkérdeztem, akarja e hallani az álma jelentését. Igent mondott.
Gyerekek! Azzal kezdtem, hogy nem vagyok álom fejtő, és még sosem voltam ilyen helyzetben, és hogy most igen izgulok. De végül is pár egészen értelmes mondatta sikerült elmondanom, ami belül teljesen világosan megvolt. És a sráci is megértette, tetszett is neki.
No...mielőtt leírnám - bár már biztos nem tudom olyan jól szavakba foglalni...- hogy mit mondtam neki, kiváncsi vagyok neketek mit mond ez az álom.

mese

(Ritus, 2011.10.16 10:04)

http://www.csillagret.eoldal.hu/cikkek/gondolatok/szemelyesen-5..html
én így emlékszem vissza :))
9p9ax lefordíva: 99 pax azaz béke :)

Pilisi kirándulásunk

(Ildikó, 2011.10.16 07:38)

Elöljáróban annyit, hogy bár csak 4-en voltunk, de tavasszal szerintem újra el kell mennünk, és aki most otthonmaradt, még csatlakozhat. HOgy oda megyünk vissza, azt egészen egyszerűen jelek formájában megüzenték nekem: 3 alkalommal is megbotlottam úgy, hogy a földön kötöttem ki. Egyetlen pici karcolás és ütődés nélkül egyszerűen csak egy kis maradásra próbáltak bírni. És én bizony maradtam is volna szívem szerint.
A hely egyszerűen olyan vonzó, olyan gyönyörűséges, hogy nincs enk is rá megfelelő szavaim. Az Alföld lakójaként nekem különösen szépek ezek a finom vonalú hegyek és völgyek, a völgyek végében felbukkanó kis városok, vagy éppen a Duna. A látvánnyal egyszerűen nme tudtam betelni. Na igen, és azok a finom feltöltő jókedvre derítő Pilisi energiák. Szinte percek alatt hatott Dobogókőn is az tformáló, megújító, frissítő energiazuhatag, ami a szívtájékon okoz emelkedettséget.
Gab érkezett elsőnek a Dobogókői parkolóba, majd mi 3-an Ritussal, Anishával úgy negyed 11-kor. Vártunk 11 óráig, hogy hátha érkezik még valaki, de nem találtunk ismerősöket. A parkoló közben szépen megtelt, csípős hideg volt, de a nap sütött szépen. Jók voltak a kilátásaink, így kezdésnek azonnal kisétáltunk a Kilátóhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a Dunára, a Rámszakadék hegyvonulataira. Innenn lesétáltunk a Mária-kegyhelyhez, kcsit elidőztünk, fürdőztünk a hely szédítő energiáiban, majd megkerestük a sípálya mellett a Dobogó követ. Ez egy óriási szív alakú ő. Azt hiszem a legerősebb frissitő energiák itt voltak érezhetők. A kilátás persze itt is csodás, és a közelében van egy Zsivány-tanya nevű épület is, amit a pár hete elhnyt Makovecz Imre tervezett. Az épületet csak kívül néztük meg. Innen visszamentünk a parkolóba, egy kis ásványvásári gyönyörködés következett, majd autóval elmentünk a Saolin faluhoz. Ez egy erdei táborozóhely szerűség, de innen indult az az út amin keresztükl elértük az Anisha által mutatott piramist, és a Pálos kolostort. 2-3 km-t gyalogoltunk oda majd vissza összesen, de közben megmásztuk a piramis hegyét. A különösen csücskös hegytetőn egy kereszt áll, itt megpihentünk, és én itt olvastam fel a könyveimből vitt részleteket is, melyek a Pálosok szerepéről, őrzői minőségükről és sok egyéb Pilisi vonatkozásról szóltak. Anisha is elmondta szépen a Nincs ki ellen c. verset. Meghitt, csaldias hangulat alakult ki, aztán innen lebotorkáltunk amúgy tökön-babon keresztül, vissza az útra, ahol folytattuk a sétát a Pálos kolostorhoz. Útközben vadszedret, gombáka, erdei pajzsikákat is láttunk és a szederből egy-egy szemet kostóltunk is. Csodás kilátások az úton mindenfelé, hol jobbról, hol balról...majd érkezés a kolostor romjaihoz. Nohát ha láttatok szép vidéket, hát ez az volt! Azt se tudtam merre nézzek. (A kolostornál nagyon sok turistacsoport volt, és hát a bográcsos ebédfőzéstől a gyerekek zaján át egy pap áldásáig mindenben részünk volt.)
Fél 4-kor indultunk vissza az autóhoz. Milyen csodás és jó dolog végigbeszélgetni egy sétautat ilyen környezetben!! Köszönöm Nektek az élményeket! Jó volt újra együtt lenni! És ne feledjétek az üzenetet sem, majd rákeresek és fölteszem azt is!
Viszlát tavasszal ugyanitt!

exand citromqil.hu

(exand, 2011.09.29 07:42)

Mit tudsz te rólam
hisz én mindent tudok
azt is amit még meg sem tettél
Hol leszel mikor már rég jól lakok
Ki voltál amikor felszeltél
Azt hitted shéf vagy,...szakács..
Senki, csak egy eszköz, nekem.
Felszelted, amit kértem
És azt hitted jót ettél belőlem.
Pedig csak megkóstoltalak.

Pecsét a karodon

(Ildikó, 2011.09.19 12:10)

A hétvégén elolvastam Ara könyvét (fenti címűt). Asszem nekem írta :))....de talán sokunknak is elevenébe vágna jócskán. Egyetemista fiatalokról szól a történet, akik imserkednek a világgal és egymással. Tanulás, dolgozatok, ismerkedések, hárítások, kirobbanó és elfojtott érzelmek, "ízek, imák, szerelmek", álmok, és rejtélyek, egy cseppnyi ezotériával fűszerezve....:))
Egyelőre a hatása alatt vagyok még, és nehéz is beszélnem róla, úgyhogy csak annyit, hogy szerezzétek be, és olvassátok el. Felér egy Csernussal! Csak nem olyan száraz, hanem folyékony, olvasmányos kalandos formában. Nagyon jóóó!!!!
Arának ezúton is ezer köszönet érte! Megint Tőled kell megtudnom mi a dolgom! :))

:) Tervek és mi

(Ritus, 2011.08.29 10:01)

Igen Teri, így van ahogyan írod :) én is tervezgetem magam elsősorban, hogy mit kezdek a tudásommal :))) és hogy hogyan tudom megtanulni mindazt, amit szeretnék még mellé tenni.

a levegőben van: Dologra- szívre fel!

(Terami, 2011.08.29 10:00)

kívánci voltam, Kerionnál mi újság - bár nem egészen jön be nálam az irónia:
http://www.magyarmessias.hu/cikkek/magyarsag/a-magyarok-szovetsege.html
Aztán még ránéztem a Tündérkertre - új bejegyzés mára:
http://www.tunderkert.eoldal.hu/
Dologra fel :)

Hát tényleg elkezdődött??!!

(Terami, 2011.08.29 07:03)

jaj gyönyörű, Ritus!!
Hát tényleg elkezdődött??? Minden szálamban érzem - azóta is. Abban tudásban, ahogy felismerem a mostani lényemet, épp erre gondol, .. abban az átbillenésben, ahogy átbillen a tudatom egy tágabbra a bugyborékoló örömben. A Töndérkertben Évi így ír erről, tőlünk függetlenül:

"Fontos időszak küszöbére érkeztetek meg Istennek Fiai és Leányai. Eljött a cselekvés ideje, amikor is végre megtehetitek mindazt, amelyre egész életetekben készültetek, s olyannyira vártatok. Eljött a hosszú távú tervezés ideje, amikor is saját életprogramotokat az Egység programjához illesztve felemelt fejjel kérjétek meg jogaitokat a szabad életre. Mostanra tudnotok kell, hogy mit is tesztek a közös asztalra, melynek fejénél Egy Istenetek ül. Feltárul számotokra egy olyan világ, ahol csillagok születnek, s megláthatjátok saját nagyságotok, mellyel visszaveszitek szabad állampolgári jogaitokat az Univerzumok Közösségében...
http://www.tunderkert.eoldal.hu/cikkek/uzenetek-egy-masik-vilagbol/elkezdodik....html

Tehát tervezni...új életet... ezeken az alapokon. Szintén nála, egy másik menüben most új fórum nyílt, ahol ezt, az Isten nevében teremtés alapjait is boncolgatják, 6 alapvető értékre vigyázva a Magam, a Mások és az Élet szintjén tervezve.
És én most tervezek: Permakultúrás kertet, modern vályogházat, gyermek-nevelést az Egységben, befogadó otthont, ebben a Szerelmetes érzésben virágzó egészséget, és a Káosz pontjait körülszerető együttléteket.
És igazán mindezt eddig is tudtam, éreztem, de most megjött hozzá valami rendületlen, Szerelmetes erő, mely feltartóZtathatalanul virágba borít mindent A LELKEMBEN - én-Én hagyom... tovább fog terjedni, IDŐ VAN

Ildi

(Mónika, 2011.08.28 21:35)

Totálisan ugyanilyen érzéseim voltak az elmúlt időszakban. Hihetetlen, nem?

Én így érzem azt amiről írtok

(Ritus, 2011.08.28 09:43)

http://www.csillagret.eoldal.hu/cikkek/verseim/szivegyseg.html

És..

(Terami, 2011.08.26 15:58)

nem csak a külső szabadság van. Valahogy köze van ahhoz, hogy Ő :) elég nekem. De olyan élő most bennem. Nem kell a "boldogságomhoz", hogy a lányom telefonáljon már, hogy ez történjen, vagy az. Mintha a gyökérben lennék, táplálva.
Gyerekek, így teremteni!
Jaj de jó, hogy ti is... Köszönöm a jelzéseket.

csatlakozom:))

(Ildikó, 2011.08.26 14:59)

Ma reggel jutott eszembe nekem is, hogy megkérdezem már, hogy csak én érzem ezt a nagyon finom és csodás érzést, amitől olyan teljesnek és boldognak érzem magam? Ezek szerint nem vagyok egyedül! :)) De jó! :)) - Olyan érzésem van, mint amikor érzelmeileg vagyok nagyon rendben, és ehhez nme kell szerelem úgy konkrétan, mert maga az érzés, ahogyan Teri is írta, oylan mintha szerelmes lennék, sőt még annál is több, egy boldog, kölcsönös szerelemben lennék, amiben mindent megkapok a másiktól. - Nagyon jó érzés, és már nagyon rám is fért. Persze mondanom sme kell, hogy konkrétan semmi szerelem.... De az érzés ponnnnt olyan.:)) Nem túl erős, egyébként, de határozottan finom, meleg, eltöltő, betöltő, kiegyensúlyozó, biztonságos. Semmiféle hiányérzetem nincs. Szép a világ, és az élet! :))

Like

(Mónika, 2011.08.26 10:53)

Ezt is Lájkolom. Légy boldog továbbra is! :-) Én is az vagyok! :-) (LG5ZH) LG, mint telefon (az van nekem most), ZH-mint zárthelyik, a vizsga a felsőoktatásban. Csupa értékes jel, az 5-ös szám pedig tudjuk hogy a négy elem és a kvintesszencia megfelelője. A teljesség kifejezője. :-) Remélem ez elég jó előjel a boldogságodhoz és az enyémhez is. :-)

BOLDOG VK!!!

(Terami, 2011.08.26 10:46)

Gyerekek, én BOLDOG vk!!!!
5. napja érzem a felszabadulást - nem kellett mennem dolgozni, nyugdíjas lettem!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=z_qAF8iW_zk&feature=related
Én nagyon ritkán érzem magam ennyire-ennyire-ennyire BOLDOGNAK!!!
Hát majdnem olyan, mint egy IGAZI SZERELEM!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

Következő »