Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maja naptár - napi energiák

2011.02.07

A maja naptárról nagyon röviden:

A maják rendkívül pontos naptárt állítottak össze. Sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogyan a Julianus vagy a Gergely-naptár létezett. A maja naptár a természetesen előforduló energiaciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. A maják tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik; és ismerték a 20-napos energia-ciklust, ami pedig a Napból származik.

Naptáruk ennek megfelelően 2 féle volt.

A Haab 365 napos, amely 18-szor 20 napos hónapokból állt, kiegészítve 5 nappal. Ennyi idő kell a Földnek, hogy megkerülje a Napot. Ehhez kapcsolódik a fizikai sík.

A Tzolkin naptáruk 260 napos, 13-szor 20 napos hónap, amelyet szent kör néven említettek. Ez párhuzamosan számlál a teljes évvel. 260 nap alatt kerüli meg a Vénusz a Földet. Ehhez a lelki sík tartozik.

A legmagasabb szinten (szellemi sík) volt egy, "hosszú számítás" elnevezésű, időszámítási rendszerük is: a Nagy Ciklus, ami kb. 26.000 évet tartalmaz, amíg a naprendszerünk megkerüli Alcyone-t, a Fiastyúk/Plejádok központi napját.

A maja naptárban 52 év = 73 tzolkin = 18 980 nap. A szökőnapok betoldása ekkor történhet meg. Általában 13 szökőnap van 52 évente. Az időszámlálást a Nagy kör szerint kb. 5125 évente újból kezdik és korszakokként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál.

13 tónus, holdhónap/állat, ízület - 13 x 28 napos = 364 nap + 1 "Időn kívüli"
20 csillagjegy, ujj
28 holdciklus, bioritmus

Tzol = számolni + kin=nap
Tzolkin = napok számlálása

E naptár a Tzolkin-on alapul. Harmóniában van az emberi test ciklusaival, a Föld, Nap, Hold ciklusaival csakúgy, mint a Plejádok csillagcsoport ciklusaival. Ezért hívjuk Galaktikus Naptárnak ; a Galaxis, a Tejút után. Az ősi maják tudták, hogy a Földnek három pályája van:

1. 24 óra alatt megfordul a saját tengelye körül
2. megkerüli a napot 1 év alatt
3. a Nappal együtt megkerüli a Plejádok központi napját, Alcyone-t.

Az utóbbit a kb. 26.000 éves előrehaladási ciklusnak nevezik. A Tzolkin 260 napja e ciklus egy töredéke, mely tartalmazza az összes jellemzőjét a nagy egész ciklusnak. Az ősi maják számára a Tejúttal való kapcsolat mindennapi valóságuk része volt. Mi is jól ismerjük ezt a 260 napos ciklus már életünk korai kezdetétől, hisz az átlagos emberi terhesség ideje is 260 nap.

 A 260 napos tzolkin, azaz galaktikus naptár olyan mint egy mátrix, mely lunáris (13 napos)és szoláris (20 napos) ciklusok kombinációjaként jön létre, vegyítve hozzá a földi elmeket (4 db).

Az alábbi képen látható módon egy-egy palotában (fehér, kék, sárga, vörös és zöld színű területekben) 4 db, egyenként 13 napos hullámperiódus található. Egy palotában tehát összesen 4x13 napot, azaz 52 napot tartózkodunk. A galaktikus szignatúra 5 ilyen palotából áll, azaz 5x52 napból, ami kiadja a 260 napos tzolkint. Az egyes palotáknak és hullámperiódusoknak is önálló neve van: 1. a fordulat vörös keleti palotája, 2. az átmenet fehér északi palotája, 3. a lángolás kék nyugati palotája, 4. az adakozás sárga déli palotája, 5. a varázslat zöld központi palotája. A hullámvarázsok neve mindig a kezdő nap nevével azonos (pl. vörös sárkány, fehér varázsló, kék kéz, sárga nap...)

Kép


Egymásba van ágyazva és egy mátrixba rendezve egy 4 napos földciklus (sárga, kék, vörös, fehér), egy 13 napos Hold-tónus(mágneses, lunáris, elekrtomos,önálló, felhangos, ritmikus, rezonáns, galaktikus, szoláris, planetáris, spektrális, kristályos, kozmikus) és egy 20 napos szoláris (Nap-ciklus)- melyben a napok nevei: sárkány, szél, éjszaka, mag, kígyó, világösszekötő, kéz, csillag, hold, kutya, majom, ember, égenjáró, varázsló, sas, harcos, föld, tükör, vihar, nap). - A lunáris tónusok és szoláris jegyek kombinációjaként kapjuk a napi KIN-eket, összesen tehát 260-at, vegyítve a földi energiákkal. Ez a Galaktikus Naptár vagy Szignatúra.( KIN= nap).
A galaktikus tónusok (13 db) a spirituális, a fizikai valóságon túli energiákat jelentik, melyek a teremtés erejét adják. A szoláris Napjegyek (20 db) a lélek minőségei - minden jegynek meg van a saját, egyedi tulajdonsága.

 

 A szoláris és galaktikus jegyek leírása:

 

KépA sárkány nap kiváló alkalmat ad projektek / tervek elindításához, elkezdéséhez, döntéshozatalhoz. A baráti összejövetelekhez, vendégváráshoz is pozitív energiákat közvetítenek a sárkány napok. Energetikailag hatalmas erősségűek, melyek az aktív cselekvésre, terveink megvalósítására nagymértékben ösztönzően hatnak. Ezen kívül további támogatott tevékenységek: a szellem táplálása, belső táplálkozás, ismereteink elmélyítése. A sárkány napokon a bizalom területei kínálnak különféle próbákat.

 

KépA szél napokon a kommunikáció adományai mutatkoznak meg leginkább, ugyanis a nap  missziója nem más, mint a lélek kommunikációja, belső napunk kinyilatkoztatása a környezetünk előtt. Ez a párbeszéd, a feltárulkozás és a megértés napja, illetve felettébb alkalmas szituációk tisztázására. Különleges áldás a médiákban dolgozóknak, bemondóknak, újságíróknak stb. Légy lelkes és ihletett!


 

KépAz éjszaka napjain az élet misztériumába való behatolás, a létezés és a kozmosz titkainak feltárása, elmélyítése a legfőbb témák.  Az éjszaka köpönyege alatt bújnak a misztériumok, melyekből születik az új hajnal. Álmaink megfejtésére és tudatos megvalósítására koncentrálhatunk. Ezek a napok képzeletbeli kincses ládák, a lélek kiapadhatatlan kreatív kincseinek a tárháza nyílik meg. Aki otthon van, aki a MOST-ban él, felismeri a kincseket és kiszolgálhatja magát velük. Ezeken a napokon lehetőségünk nyílik ledönteni saját növekedésünk peremének határait. Ez a csend, a nyugalom, a sötétség misztériuma, ha tiszta szívvel álmodunk, valóra válnak álmaink.

Kép A mag napokon az Univerzum a terveink kicsírázásához szükséges termékenységre mutat rá. Mielőtt elültetnénk tervünk magját?, elő kell készíteni a földet, meg kell trágyázni, hogy utána a barázdába elültessük a magot. Napról napra öntöznünk kell, és beszélni hozzá, hogy megértse és tudja, hogy mik a szándékaink: minden eljut hozzá. A mag az élet kezdete, a magból egyszerakár fa is növekedhet, de ehhez bizony éveknek kell eltelnie. A célirányosság gondoskodik a megvalósításról. Az ember teremtői hatóerői és a koncentrációskészség kap támogatást

KépA kígyó napjain felébred belsőnk életereje, vitalitása és életkedve.  Olyan intenzitással érezhetjük a bensőnkből előretörő dinamikus erőket, mint még soha. Legjobb esetben
felerősödött életenergiát, az élethez való erőteljesebb vágyat, kedvet és szenvedélyt érzünk. Az élet valamennyi megnyilvánulási formája iránt nagyfokú szeretet jelentkezik, legyen az növényi, állati vagy emberi. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.

 

Kép A világáthidaló napokon a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől (legyen az tárgy, szokás, viselkedési minta, barát, esetleg társ) ami a fejlődésünkben gátol. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghez vinni ezeket a mindennapi halálokat, annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy egy újat elkezdhessünk.


KépA kéz napján a gyógyítás  ura ereszkedik a földre. Ideális nap a test, a lélek és a szellem megtisztítására és gyógyítására. Kezünkben van a gyógyítás ereje, amit ki kell használnunk. Mindannyian rendelkezünk a gyógyítás képességével, és önmagunk tudjuk a legjobban, hogy melyik a legmegfelelőbb gyógymód számunkra, erre kell ráérezni. A kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés napja és ne felejtsük, hogy kezünkben van a cselekvés varázsa
.


Kép A csillag napokon legyünk itt és most, hagyjuk, hogy a LAMAT erői átáramoljanak rajtunk és egyensúlyt, illetve harmóniát ösztönözzenek életünkben. Lépjünk kapcsolatba a szépséggel, a bájjal, az eleganciával, a művészettel. A művészek napja ez, amikor kreatív kapacitásunk mutatkozik meg, zsonglőrök és artisták előnyben. Lépjünk ki a rutinok és a sémák tengeréből, hívjuk elő belső énünk művészét, fessünk egy képet, vagy énekeljünk egy dalt!


Kép A hold napokon érzelmeink áradata tör elő, és feltör minden blokádot, ami az útjába kerül. Kifejezetten érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs szinkronban belső hangunkkal. A Solar Plexus-on keresztül azonnal megérezzük, hogyha valami nincs belsőnkkel teljes összhangban. Ezeken a napokon hajlamosak vagyunk olyanokat mondani, amit máskor soha nem mondanánk. Mágikus tisztítóerők lépnek előtérbe, melyek állóvizeket hoznak újra sodrásba. A vörös hold napjain fürödjünk meg az emlékezés vizében, és rázzuk le az ön-felejtés fátylát. Ha tiszta tudatossággal és figyelemmel dolgozunk a vörös hold energiáival, az emlékezés felébredt állapota fog kibontakozni bennünk.

Kép A kutya napokon az univerzális szeretet ereje ébred fel. A kutya jelképezi, a hű társat, akinek hűsége és odaadása belső kötődésében rejlő tiszta szándékából ered. Nyissuk ki a szívünket a szeretet megtapasztalása előtt. Ahogy a mayák is mondják: IN LAKECH: Én egy másik Te vagyok, melyben a szeretet bölcsessége bújik. Isten a szívünkben lakik, Te és Én egyek vagyunk Istennel. Szeresd felebarátodat, mert az is Te vagy. A kutya napokon szeressük egymást, adjunk, segítsünk társainknak és osszuk meg velük, amink van.


Kép A majom napokon a játékra való természetes hajlam bukkan elő. A majom egyedüli célja, hogy szórakozzon, játsszon, nevessen, örömét lelje az életben, egyszerűen élvezze az életet. A mai társadalmunkban hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, és szégyenkezni a tiszta boldogság miatt. Erről azonnal le kell szoknunk. A majom üzenete, hogy merjünk kicsapni a hámból, nevessünk, kacagjunk hangosan, míg bele nem fájdul a hasunk. Találkozzunk barátainkkal, menjünk el szórakozni. Kiváló alkalom a kikapcsolódásra.


Kép Az ember napokon ki kell használnunk szabad akaratunk erejét, ami nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Számításba kell vennünk szabad akaratunk következményeit az egészre nézve is. Konstruktív módon éljünk saját energiánkkal másokat, környezetünket is figyelembevéve. A teremtői potenciál kipróbálása kap teret. Az ember napok az én-szuverenitást támogatják.


 

Kép Az égenjáró napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égenjáró egy igazi felfedező, kutató. Mindig és mindig többet akar tudni, tudásszomja szinte olthatatlan. Egy született nyomozóval van dolgunk, aki nem nyugszik, míg meg nem találja a végső választ kérdéseire. Egyetlen motivációja az életben új helyek és területek felfedezése. Viszont mikor valamit felfedezett, akkor azonnal megy a következő felfedezés után. Az égenjáró napokon ezek az erők vannak hangsúlyozottan jelen.


Kép A varázsló napjain a varázslatot valósíthatjuk meg életünkben. Mindannyian varázslók vagyunk, a teremtő Isten tükörképei és rendelkezünk a teremtés képességével. Hinnünk kell önmagunkban, és bíznunk a varázslatban. Kívánjunk valamit, és aztán egyszerűen bízzunk abban, hogy kívánságunk megjelenik az életünkben. Meglátjuk csoda fog történni.


 

Kép A sas napján belső látnokunk fejlődésére, a harmadik szemünkre koncentráljunk. Ébresszük fel belső látomásainkat. Hallgassunk az ösztöneinkre, és előérzeteink szerint cselekedjünk. Fejlesszük a telepátia és a mentális kommunikáció képességeit. Higgyünk önmagunkban, álmainkban és vízióinkban. Mozduljunk olyan típusú tevékenységek felé, amelyek hasznára válnak a Földnek és teremtményeinek.


 

Kép A harcos napjain tegyünk fel minden kérdést, ami bennünk lakozik. Merjünk bármire rákérdezni, és engedjük el félelmeinket, ne hagyjuk, hogy azok fejlődésünkben gátoljanak. Ezeken a napokon életünket egy intelligens stratégia szerint tervezzük meg. Semmi sem tudható be a véletlennek, kérdezzünk rá, melyik irányba akarunk menni, mit akarunk az élettől. Tisztázzuk helyzetünket a környezetünkkel, és utána tegyük meg a szükséges lépéseket egyesítve a szívet és az értelmet.


Kép A föld napjain erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Lépjünk a földi elemekkel és adományokkal kapcsolatba, hallgassuk bölcsességüket, szerezzük vissza a csendet és ápoljuk a békét. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, akkor azon a ponton cselekedjünk.

 

Kép A tükör napokon sajátmagunk tükörképei tükröződnek vissza a környezetünkben. Amit ilyenkor látunk, az gyakran olyan belső tulajdonságaink és jellemzőink, melyektől szívesen megszabadulnánk. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy információt gyűjtünk önmagunkról, hibáinkról, le nem zárt ügyeinkről, hiányosságainkról. Az Univerzum önmagunk hiányait dugja szüntelenül az orrunk alá környezetünk hiányosságainak a képében. A tükör az élet végtelenségét is jelképezi. Ha két tükröt egymással szembe helyezünk, akkor látjuk, hogy a kép végtelenszerűen megsokszorozódik, valóságos alagutat képezve az időn keresztül.


Kép Miután a tükör reflekciói megmutatták gyenge pontjainkat, a vihar napok ezek átalakítására kitűnő alkalmat adnak. A viharral érkezik a tisztító eső, mely után minden újjászületik. Alakuljunk azzá, akik valójában vagyunk. Merjünk egyediek lenni, és vágjunk bele bátran új dolgokba.

 

 

Kép A sárga nap napjain a lélek házába érkezünk. Az univerzum naprendszerek összessége. A galaxis központjában minden rendszert egy szoláris csillag irányít, ugyanúgy, mint a földet a nap, és bennünket, pedig saját belső napunk, a szívünk. A Nap az élet kezdete, minden dolog forrása. A nap napokon a megvilágosodás erői érkeznek a földre. Ha ráhangolódunk erre az energiára, akkor megtapasztaljuk belsőnk igazi erejét.

 

************************************************************************

 

Kép1. A mágneses tónus  =egység, egyesíti a rendeltetést, vonz

 Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik, feltétel nélküli szeretet, az Egy Szív, az oszthatatlan / szétválaszthatatlan, új kezdetek, a rész és a teljes látszólagos paradoxona; a bölcsesség, a támogatás, a megoldás, a cselekvés együttese, Te vagy a cseppben a tenger, a parányi rész és a teljes egész ? egyszerre és egyben.

 

Kép2. A lunáris tónus  = polaritás, polarizálja a kihívást, stabilizál.

  Tükörkép, ikerkapcsolat, a magnetikus tónus visszhangja, dualitás, a polaritás egysége (magnetikus=férfi pólus, lunáris=női pólus), ying-yang póluspár, a valóság szerkezete, a polarizált részek együttműködése, Én, egy másik Te vagyok

 

 

 

Kép 3. Az elektromos tónus  = ritmus, aktiválja a szolgálatot, összeköt

Dinamikus löket, az életerővel rendelkező bioelektromosság, ?örök mozgó? energia, mozgás, áramlás, sodrás, változás, kreativitás, hárompólusú szerkezet, a polaritás feloldása és integrálása a teljességbe

 

 

Kép 4. Az önálló tónus  =mérték és arány, meghatározza a formát, felmér

(4 őselem, 4 égtáj)

Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége, az aktuális témák partitúrája, meghatározás, megkülönböztetés, rend, természetes ciklusok, párhuzamos rendszerek és világok, a tudatosság eszköze, amely kezünkbe adja az élet működésének rendszerét és összefüggéseit, forma alakító, formáló hatás, természetes intelligencia, a mindennapokban való tiszta, józan ész, strukturáló képesség.

 

Az első négy tónus egy fölérendelt egységet alkotnak, amelyben elsődlegesen az adott hullám tartalmi minősége és a tematika van meghatározva. Az EGY-nek nagysága és kiterjedése miatt ? forráserő lévén ? szüksége van a 3 további ?segítőre?, a lunáris, az elektromos és az önálló tónusra, amelyek hozzásegítik, hogy a téma teljes egészében beérjen. Mind a három tónus a magnetikus ELSŐ szolgálatában áll.

A következő öt pozíció jelenti a hullám középső egységét. Az öttel megjelenik az operatív műszer, amelyet feltétlen használni kell a ?program? lefuttatásához.

 

Kép 5. A felhangos tónus  =középpont, megerősíti a sugárzást, meghatároz

A vonal megjelenése, a kombinációk lehetősége megnyílik, lélekszám, a megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (mint a magnetikus tónus), természetes tekintély, belső alap, gyökérpont, a lényeg, a cél, az összpontosítás helye, az emberi mivoltunk elfogadása, az individuális emberi formába átáramló kozmikus bölcsesség középpontja, tudatosság és élet.

 

Kép 6. A ritmikus tónus = felsőbb egyensúly, megszervezi az egyenlőséget, kiegyenlít

A forráserő és a motor szimbiózisa, férfienergia = célirányos cselekvés, kiváló szervezési készségek, nagyfokú hajtóerő, a poláris erők kiegyenlítése, befogadó készség; állandó, aktív kiegyenlítődés, kiegyensúlyozottság, dinamikus egyensúly, az univerzális szellemi élet és a földi biológiai élet együttes működésének aktív folyamata, több dimenzióban.

 

Kép 7. A rezonáns tónus  =különleges erő, irányítja az összhangot, ösztönöz

A hullám középpontja, a hetes szám misztériuma: hét csakra, hét bolygó, hét sugár, a piramis hét lépcsője (a tudatosság hét összekapcsolt lépcsőfoka), energetikai feltankolás, az erővel való feltankolás ideje, csatlakozás az univerzális energiahálózatra, különleges hatalom, a valóság elfogadása és önelfogadás, közvetlen összeköttetés a forrással, összeköttetés párhuzamos energiákkal, a polaritásokat együttes egységbe integrálja, a szellemi és érzelmi energiák együttesének (két agyfélteke) tudatos használata.

 

Kép 8. A galaktikus tónus = harmonikus együttes rezgés, harmonizálja a teljességet, alakit
A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő, a hatalom természetes növekedése, a siker megnyilvánulása, az Egy Szív működése, cselekvő szeretet, cselekvő tudatosság, lehetőség a hatalom növelésére, ha természetes módon összehangolódsz másokkal

 

 

Kép 9. A szoláris tónus  =átfogó energia és időciklusok, pulzálja a szándékot, megvalósít

Kiteljesedés, kitágulás, a végrehajtás hatalma, a nagy cél felé haladás, ötletek, lelkesedés, döntéshozatal, megakadt helyzetek újból sodrásba hozása, Gordiuszi csomók kibontása, elavult / hasznavehetetlen gondolkodás és gyakorlat elengedése, a személyiség szellemi / lelki / energetikai megújuló növekedése.

 

Kép 10. A planetáris tónus  =megvalósulás, manifesztáció, tökéletesíti a megnyilatkoztatást, termel
A manifesztáció pontja, vitalitás, életerő, szüretelés, a téma beérett, motiváció, szándék, eredeti identitás, szellemi és materiális energiák párhuzamos vagy együttes megnyilvánulásai, a tiszta gondolat és a tiszta szándék
A hullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.

 

Kép 11. A spektrális tónus =leépülés, felbomlás (dezintegráció), a felszabadulás érdekében felold, felszabadít

Felbomlás, a feloldódás ereje, az elért eredmény újra elengedése, minták és struktúrák átalakítása, egyszerűség, letisztázás, változás, elemekre bomlás, elengedés, leválás, eltérő / ellentétes hatások, a bonyolulttól az egyszerű felé tartó folyamatok, az energiaminták és energiaszerkezetek átalakulnak az új időszaknak megfelelően, minden, ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött leválhat rólad, és nyitott rendszerré változhatsz

 

Kép 12. A kristály tónus = stabilitás a növekedésben, az együttműködésnek szentel, mindenre kiterjed
A tartalom kristálytisztasága, az összetett egyensúly sugara, az én alapja, az esszencia alapja, egységben a polaritás igazságával, az együttműködés ereje, a szív és lélek energiáinak az összekapcsolódása, a dinamikusan összetett folyamatokban érvényesül a növekedés, a továbbfejlődés, lehetőség az észlelés élesítésére és szélesítésére

 

 

Kép 13. A kozmikus tónus =egyetemes mozgás, mozdulat, a jelenlevőséget képviseli, meghalad

Transzformáló erők, a végzet, a sors száma, az univerzális mozdulat sugara, láthatatlan erők, váratlan változások, mozgásra késztet mindent, ami mozdulatlan, nincs cselekvési nyomás, dimenziók közötti váltás, személyes életfeladat, kiszabadít / kipenderít az eddigi meghatározottságból, átvezet / áthajít a határtalan, nyitott tudatosságba
Az EGY-es tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A TIZENHÁRMAS tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az EGY-es tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja.
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Forrás: 

Képek: shamaya.at

Szöveg: majanaptar.mindenkilapja.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Érdekes olvasnivaló: Az átalakulás végső ciklusai - az utolsó 1008 nap 

 http://www.omniverzum.hu/

     

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KIN 193 - máj.11.

(Ildikó, 2014.05.06 21:13)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 11. napja - vörös spektrális égenjáró napja.

Vörös: (föld), aktiváló erő, kezdés, elindulás, célkitűzés, lendület.Elindítja a látást.

Spektrális tónus: A felszabadulás érdekében felold. Leépülés, felbomlás. Az eredmény elengedése. Minták és struktúrák átalakítása, egyszerűség, letisztázás, változás, elemekre bontás, leválás, a bonyolulttól az egyszerű felé tartó folyamatok, az energiaminták és energiaszerkezetek átalakulnak az új időszaknak megfelelően. Minden ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött, leválhat rólad, és nyitott rendszerré változhatsz. - Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.


égenjáró: felfedez, éberség, űr/tér

vörös égenjáró: a tér ereje, kiterjedés - kutatni. A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a Menyországot hozza le a Földre.

Az égenjáró napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égenjáró egy igazi felfedező, kutató. Mindig többet akar tudni, tudásszomja szinte olthatatlan. Egy született nyomozóval van dolgunk, aki nem nyugszik, míg meg nem találja a végső választ kérdéseire. Egyetlen motivációja az életben új helyek és területek felfedezése. Viszont amikor valamit felfedezett, akkor azonnal megy a következő felfedezés után. Az égenjáró napokon ezek az erők vannak hangsúlyozottan jelen.

KIN 192 - máj.10.

(Ildikó, 2014.05.06 21:11)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 10. napja - sárga planetáris ember napja.

Sárga: (tűz), lecsendesítő energia, lazítás, lezárás, befejezés, megpihenés, átadás. Hatalommá érleli a türelmet.

Planetáris tónus: tökéletesíti a megnyilatkoztatást, termel. Megvalósulás, manifesztáció. A teremtés célja formát ölt. Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával. - A manifesztáció pontja, vitalitás, életerő, szüretelés. A téma beérett. Motiváció, szándék, eredeti identitás, szellemi és materiális energiák párhuzamos vagy együttes megnyilvánulásai, a tiszta gondolat és a tiszta szándék.

Ember: hatás, befolyás, szabad akarat, bölcsesség

Sárga ember: A szabad akarat ereje. Nyitott kehely vagyok. ÉN vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.

Az ember napokon ki kell használnunk szabad akaratunk erejét, ami nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Számításba kell vennünk szabad akaratunk következményeit az egészre nézve is. Konstruktív módon éljünk saját energiánkkal, másokat és környezetünket is figyelembe véve. A teremtői potenciál kipróbálása kap teret. Az ember-napok az én-szuverenitást támogatják.

KIN 191 - máj.9.

(Ildikó, 2014.05.06 21:10)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 9. napja - kék szoláris majom napja.

Kék:(víz): átalakulás, kiteljesedés, gyógyulás, elengedés.Kiegyensúlyozó energia, haladás. Az alázatot türelemmé változtatja.

Szoláris tónus: pulzálja a szándékot, megvalósít. Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen. A cselekvés formát ölt. A végrehajtás hatalma, a nagy cél felé haladás, ötletek lelkesedés, döntéshozatal, megakadt helyzetek újból lendületbe hozása, Gordiuszi csomók kibontása, elavult, hasznavehetetlen gondolkodás és gyakorlat elengedése, a személyiség szellemi (lelki) energetikai megújuló növekedése.

majom: játékosság, varázslat, illúzió

Kék majom: Az Istentől eredő gyerek ereje. Humor, játék. Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző isteni gyermek vagyok.

A majom napokon a játékra való természetes hajlam bukkan elő. A majom egyedüli célja, hogy szórakozzon, játsszon, nevessen, örömét lelje az életben, egyszerűen élvezze az életet. A mai társadalmunkban hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, vagy éppen szégyenkezni a tiszta boldogság miatt. A majom üzenete, hogy merjünk kicsapni a hámból, nevessünk, kacagjunk hangosan, míg bele nem fájdul a hasunk. Találkozzunk barátainkkal, menjünk el szórakozni. Kiváló alkalom a kikapcsolódásra.

KIN 190 - máj.8.

(Ildikó, 2014.05.06 21:08)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 8. napja - fehér galaktikus kutya napja.

fehér:(levegő), növekedés, letisztulás, mozgás, áramlás. A tudást meditációvá változtatja.

Galaktikus tónus: Harmonikus együttrezgés, harmonizálja a teljességet, alakít. Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten, minden szint között. - A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő. A hatalom természetes növekedése, a siker megnyilvánulása, az Egy Szív működése, cselekvő szeretet, cselekvő tudatosság. Lehetőség a hatalom növelésére, ha természetes módon összehangolódsz másokkal.

fehér kutya: Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

kutya: szeretet, szív, hűség

Kutya napokon az univerzális szeretet ereje ébred fel. A kutya jelképezi a hű társat, akinek hűsége és odaadása, belső kötődésében rejlő tiszta szándékából ered. Nyissuk ki a szívünket a szeretet megtapasztalása előtt. Ahogy a maják is mondták: Én egy másik Te vagyok, melyben a szeretet bölcsessége bújik. Isten szívünkben lakik, Te és Én egyek vagyunk Istennel. Szeresd felebarátodat, mert az is Te vagy. A kutya napokon szeressük egymást, adjunk, segítsünk társainknak és osszuk meg velük amink van.

KIN 189 - máj.7.

(Ildikó, 2014.05.06 21:07)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 7. napja - vörös reznáns hold napja.

Vörös: (föld), aktiváló erő, kezdés, elindulás, célkitűzés, lendület. Elindítja a látást.

Rezonáns tónus: irányítja az összhangot, ösztönöz. Az eszközök összehangolása. - A hullámvarázs középpontja, a hetes szám misztériuma (7 csakra, 7 bolygó, 7 sugár), energetikai feltankolás, csatlakozás az univerzális energiahálózatra, különleges hatalom, a valóság elfogadása és önelfogadás, közvetlen összeköttetés a forrással. A szellemi és érzelmi energiák együttesének (két agyfélteke) tudatos használata.


hold: megtisztulás, univerzumi víz, áramlás.

Vörös hold: az önemlékezés ereje - folyó, megtisztulás. Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.


Hold napokon érzelmeink áradata tör elő, és feltör minden blokádot, ami az útjába kerül. Kifejezetten érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs szinkronban belső hangunkkal. A Solar-plexuson keresztül azonnal megérezzük, hogyha valami nincs belsőnkkel
teljes összhangban. Ezeken a napokon hajlamosak vagyunk olyanokat mondani, amit máskor soha nem mondanánk. Mágikus tisztítóerők lépnek előtérbe, melyek állóvizeket hoznak újra sodrásba. A vörös hold napjain fürödjünk meg az emlékezés vizében, és rázzuk le az önfelejtés fátylát. Ha tiszta tudatossággal és figyelemmel dolgozunk a vörös hold energiáival, az emlékezés felébredt állapota fog kibontakozni bennünk.

KIN 188 - máj.6.

(Ildikó, 2014.05.06 21:05)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 6. napja - sárga ritmikus csillag napja.

Sárga: (tűz), lecsendesítő energia, lazítás, lezárás, befejezés, megpihenés, átadás. Hatalommá érleli a türelmet.

Ritmikus tónus: felsőbb egyensúly, megszervezi az egyenlőséget, kiegyenlít. - Az eszközök elrendezése, elhelyezése. - Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen. - A forráserő és a motor szimbiózisa, férfienergia = célirányos cselekvés, kiváló szervezési készségek, nagyfokú hajtóerő, a poláris erők kiegyenlítése, befogadó készség. Állandó aktív kiegyenlítődés, kiegyensúlyozottság, dinamikus egyensúly. Az univerzális szellemi élet és a földi biológiai élet együttes működésének aktív folyamata, több dimenzióban.


Csillag: szépség, művészet, elegancia.

Sárga csillag:Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

A csillag napokon legyünk itt és most, hagyjuk, hogy az erők átáramoljanak rajtunk és egyensúlyt, harmóniát ösztönözzenek életünkben. Lépjünk kapcsolatba a szépséggel, a bájjal , az eleganciával, a művészettel. A művészek napja ez, amikor kreatív kapacitásunk mutatkozik meg - zsonglőrök és artisták előnyben. - Lépjünk ki a rutinok és a sémák tengeréből, hívjuk elő belső énünk művészetét, fessünk egy képet vagy énekeljük egy dalt.

KIN 187 - máj.5.

(Ildikó, 2014.05.06 21:04)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 5. napja - kék felhangos kéz napja.

Kék:(víz): átalakulás, kiteljesedés, gyógyulás, elengedés. Kiegyensúlyozó energia, haladás. Az alázatot türelemmé változtatja.

Felhangos tónus: középpont, megerősíti a sugárzást, meghatároz. Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat. A vonal megjelenése, a kombinációk lehetősége. Megnyílik, lélekszám, a megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (mint a magnetikus tónus), természetes tekintély, belső alap, gyökérpont, a lényeg, a cél, az összpontosítás helye, az emberi mivoltunk elfogadása, az individuális emberi formába átáramló kozmikus bölcsesség középpontja, tudatosság és élet.

kéz: tudás, befejezés, gyógyítás.

Kék kéz: a kiteljesedés ereje. Beteljesítem, véghezviszem ,megnyílok, eggyé válok a fénnyel.

Kéz napján a gyógyítás ura ereszkedik a földre. Ideális nap a test, a lélek és a szellem megtisztítására és gyógyítására. Kezünkben van a gyógyítás ereje, amit ki kell használnunk. Mindannyian rendelkezünk a gyógyítás képességével, és önmagunk tudjuk a legjobban, hogy melyik a legmegfelelőbb gyógymód számunkra, erre kell ráérezni. A kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés napja és ne felejtsük, hogy a kezünkben van a cselekvés varázsa.

KIN 186 - máj.4.

(Ildikó, 2014.04.25 21:37)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 4. napja - fehér önálló világösszekötő napja.

fehér:(levegő), növekedés, letisztulás, mozgás, áramlás. Hatalommá érleli a türelmet.

Önálló tónus: meghatározza a formát, felmér (4 őselem, 4 égtáj). Követelmények meghatározása. - Mérték és arány. Készíts cselekvési tervet, határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát. - Ősforma, a megvalósíthatóság lehetősége, az aktuális témák partitúrája, meghatározás, megkülönböztetés, rend, természetes ciklusok, párhuzamos rendszerek és világok, a tudatosság eszköze, amely kezünkbe adja az élet működésének rendszerét és összefüggéseit, forma alakító, formáló hatás, természetes intelligencia, a mindennapokban való tiszta, józan ész, strukturáló képesség.


Világösszekötő: egyenlőség, alkalom, halál.

fehér világösszekötő: a kiegyenlítés ereje, felszabadulás, elengedés. Elengedem, hagyom, hogy menjen, átadom magam, megbocsátok.


Világösszekötő napokon a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől (legyen az tárgy, szokás, viselkedési minta, barát, esetleg társ), ami a fejlődésünkben gátol. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghez vinni ezeket a mindennapi halálokat (elengedéseket), annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy egy újat elkezdhessünk.

KIN 185 - máj.3.

(Ildikó, 2014.04.25 21:36)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 3. napja - vörös elektromos kígyó napja

Vörös: (föld), aktiváló erő, kezdés, elindulás, célkitűzés, lendület. Elindítja a látást.

Elektromos tónus: aktiválja a szolgálatot, összeköt. Szolgálj, légy nyitott minden lehetőségre, légy a megoldás része. - A célhoz vezető lépések körülírása. - Dinamikus löket, az életerővel rendelkező bioelektromosság "örök mozgó" energia. Mozgás, áramlás, sodrás, változás, kreativitás, hárompólusú szerkezet, a polaritás feloldása és integrálása a teljességbe.


Kígyó: túlélés, ösztön, életerő.

Vörös kígyó: örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtőző bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

A kígyó napján felébred belsőnk életereje, vitalitása és életkedve. Olyan intenzitással érezhetjük a bensőnkből előretörő dinamikus erőket, mint még soha. Legjobb esetben felerősödött életenergiát, az élethez való erőteljesebb vágyat, kedvet és szenvedélyt érzünk. Az élet valamennyi megnyilvánulási formája iránt nagyfokú szeretet jelentkezik, legyen az növényi, állati vagy emberi. A férfiban a szexuális szenvedélyt, a nőben pedig a termékenységet ébreszti fel a kígyó.

KIN 184 - máj.2.

(Ildikó, 2014.04.25 21:34)

Kék Éjszaka Hullámvarázs 2. napja - sárga lunáris mag napja

Sárga: (tűz), lecsendesítő energia, lazítás, lezárás, befejezés, megpihenés, átadás. Hatalommá érleli a türelmet.

Lunáris tónus: polarizálja a kihívást, stabilizál. Kihívások felismerése. - Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket és túljuss rajtuk. - Tükörkép, ikerkapcsolat, a magnetikus tónus visszhangja, dualitás, a polaritás egysége (magnetikus= férfi pólus, lunáris = női pólus), yin-yang póluspár, a valóság szerkezete, a polarizált részek együttműködése. Én egy másik Te vagyok.

Mag: cél, virágzás, tudatosság.

Sárga Mag: " Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja."

Mag napokon az Univerzum a terveink kicsírázásához szükséges termékenységre mutat rá. Mielőtt elültetnénk tervünk magját, elő kell készíteni a földet, meg kell trágyázni, hogy utána a barázdába elültessük a magot. Napról-napra öntöznünk kell, és beszélni hozzá, hogy megértse és tudja , mik a szándékaink: minden eljut hozzá. A mag az élet kezdete, a magból egyszer akár fa is nőhet, de ehhez bizony éveknek kell eltelnie. A célirányosság gondoskodik a megvalósításról. Az ember teremtői hatóerői és a koncentrációs készség kapnak támogatást.

KIN 183 - május 1.

(Ildikó, 2014.04.25 21:32)

Az adakozás sárga déli palotájának 3.termébe érkeztünk, ez a Kék Éjszaka nevű periódus, ami a bőség erejéről szól majd. Feladat: adjunk esélyt az álmainknak, hogy valóra váljanak.
------------------------------------------
Kék Éjszaka Hullámvarázs 1. napja - kék mágneses éjszaka napja

Kék:(víz): átalakulás, kiteljesedés, gyógyulás, elengedés.Kiegyensúlyozó energia, haladás. Az alázatot türelemmé változtatja.

Mágneses tónus: egység, egyesíti a rendeltetést, vonz. Szándékunk, célunk meghatározása. - Kezdj új teremtést a Felsőbb Szándékkal /Isteni Akarattal összhangban. - Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap. Kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik. Feltétel nélküli szeretet, az Egy Szív, az osztatlan/szétválaszthatatlan új kezdetek, a rész és a teljes látszólagos paradoxona. A bölcsesség, a támogatás, a megoldás, a cselekvés együttese.
Te vagy a cseppben a tenger, a parányi rész és a teljes egész egyszerre és egyben?


éjszaka: álom, bőség, intuíció

kék éjszaka: az ötletek ereje. Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat."

(A sárkány nap ad életet a dolgoknak és a tápláléknak, a szél nap mozgatja azokat és kommunikálja spirituális érzéseinket, az éjszaka napja hagyja, hogy az érzelem a pszichébe hatoljon az álmokon és az univerzum bőségén keresztül.)

Az éjszaka napjain az élet misztériumába való behatolás, létezés és a kozmosz titkainak feltárása, elmélyítése a legfőbb témák.Az éjszaka köpönyege alatt bújnak a misztériumok, melyekből születik az új hajnal. Álmaink megfejtésére és tudatos megvalósítására koncentrálhatunk. Ezek a napok képzeletbeli kincses ládák, a lélek kiapadhatatlan kreatív kincseinek a tárháza nyílik meg. Aki otthon van, aki a most-ban él, felismeri a kincseket és kiszolgálhatja magát velük. Ezeken a napokon lehetőségünk nyílik ledönteni saját növekedésünk peremének határait. Ez a csend, a nyugalom, a sötétség misztériuma, ha tiszta szívvel álmodunk, valóra válnak álmaink.

KIN 182 - ápr.30.

(Ildikó, 2014.04.25 21:28)

Fehér Kutya Hullámvarázs 13. napja - fehér kozmikus szél napja.

fehér:(levegő), növekedés, letisztulás, mozgás, áramlás. A tudást meditációvá változtatja.

Kozmikus tónus: a jelenlévőséget képviseli, meghalad. Egyetemes mozgás, mozdulat. Ünnepelj, kapcsolódj össze a Forrással: ünnepeld a sikert, az életet. - Pihenés, felkészülés a következő (13 napos) folyamatra. - Transzformáló erők, a végzet a sors száma, az univerzális mozdulat sugara, láthatatlan erők, váratlan változások. Mozgásra késztet mindent ami mozdulatlan, nincs cselekvési nyomás. Dimenziók közötti váltás, személyes életfeladat, kiszabadít az eddigi meghatározottságból, átvezet a határtalan, nyitott tudatosságba.


szél:kommunikáció, szellem, lélegzet

fehér szél:"Én vagyok a szellem egyesült jelenléte." - Inspiráció, kommunikáció.

A szél napokon a kommunikáció adományai mutatkoznak meg leginkább, ugyanis a nap missziója nem más, mint a lélek kommunikációja, belső napunk kinyilatkoztatása a környezetünk előtt. Ez a párbeszéd, a feltárulkozás és a megértés napja, illetve felettébb alkalmas szituációk tisztázására. Különleges áldás a médiákban dolgozóknak, bemondóknak, újságíróknak stb. Légy lelkes és ihletett!

KIN 181 - ápr.29.

(Ildikó, 2014.04.25 21:26)

Fehér Kutya Hullámvarázs 12. napja - vörös kristályos sárkány napja.

Vörös: (föld), aktiváló erő, kezdés, elindulás, célkitűzés, lendület. Elindítja a látást.

Kristályos tónus: az együttműködésnek szentelő. Stabilitás a növekedésben, mindenre kiterjed. Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, bölcsességet nyitottan, szeretettel. Az eredmény áttekintése, megosztása a világgal. - A tartalom kristálytisztasága, az összetett egyensúly sugara, az én alapja, az esszencia alapja, egységben a polaritás igazságával. Az együttműködés ereje, a szív és lélek energiáinak az összekapcsolódása. A dinamikusan összetett folyamatokban érvényesül a növekedés, a továbbfejlődés, lehetőség az észlelés élesítésére és szélesítésére.

Sárkány: táplálás, születés, létezés.

Vörös sárkány: feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.

A sárkány nap kiváló alkalom új projektek elindításához, elkezdéséhez, döntéshozatalhoz. A baráti összejövetelekhez, vendégváráshoz is pozitív energiákat közvetítenek a sárkány napok. Energetikailag hatalmas erősségűek, melyek az aktív cselekvésre, terveink megvalósítására nagy mértékben ösztönzően hatnak. Ezen kívül további támogatott tevékenységek: a szellem táplálása, belső táplálkozás, ismereteink elmélyítése. A sárkány napokon a bizalom területei kínálnak különféle próbákat.

KIN 180 - ápr.28.

(Ildikó, 2014.04.17 20:41)

Fehér Kutya Hullámvarázs 11. napja - sárga spektrális nap napja.

Sárga: (tűz), lecsendesítő energia, lazítás, lezárás, befejezés, megpihenés, átadás. Hatalommá érleli a türelmet.

Spektrális tónus: A felszabadulás érdekében felold. Leépülés, felbomlás. Az eredmény elengedése. Minták és struktúrák átalakítása, egyszerűség, letisztázás, változás, elemekre bontás, leválás, a bonyolulttól az egyszerű felé tartó folyamatok, az energiaminták és energiaszerkezetek átalakulnak az új időszaknak megfelelően. Minden ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött, leválhat rólad, és nyitott rendszerré változhatsz. - Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Nap: megvilágít, univerzumi tűz, élet.

Sárga Nap: a kozmikus szeretet ereje, felemelkedés, megvilágítás. - A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.

A sárga nap napjain a lélek házába érkezünk. Az univerzum naprendszerek összessége. A galaxis központjában minden rendszert egy szoláris csillag irányít, ugyanúgy, mint a földet a Nap, és bennünket pedig saját belső napunk, a szívünk. A Nap az élet kezdete, minden dolog forrása. A Nap napokon a megvilágosodás erői érkeznek a földre. Ha ráhangolódunk erre az energiára, akkor megtapasztaljuk bensőnk igazi erejét.

A sárga Nap-pal egy szoláris ciklus véget ér, és egy új 20 napos kezdődik utána.

KIN 179 - ápr.27.

(Ildikó, 2014.04.17 20:39)

Fehér Kutya Hullámvarázs 10. napja - kék planetáris vihar napja

Kék:(víz): átalakulás, kiteljesedés, gyógyulás, elengedés.Kiegyensúlyozó energia, haladás. Az alázatot türelemmé változtatja.

Planetáris tónus: tökéletesíti a megnyilatkoztatást, termel. Megvalósulás, manifesztáció. A teremtés célja formát ölt. Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával. - A manifesztáció pontja, vitalitás, életerő, szüretelés. A téma beérett. Motiváció, szándék, eredeti identitás, szellemi és materiális energiák párhuzamos vagy együttes megnyilvánulásai, a tiszta gondolat és a tiszta szándék.

vihar: katalizátor, önlétrehozás, energia

kék vihar: megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Miután a tükör reflexiói megmutatták gyenge pontjainkat, a vihar napok ezek átalakítására kitűnő alkalmat adnak. A viharral érkezik a tisztító eső, mely után minden újjászületik. Alakuljunk azzá, akik valójában vagyunk. Merjünk egyediek lenni, és vágjunk bele bátran új dolgokba.

KIN 178 - ápr.26.

(Ildikó, 2014.04.17 20:38)

Fehér Kutya Hullámvarázs 9. napja - fehér szoláris tükör napja

fehér:(levegő), növekedés, letisztulás, mozgás, áramlás. A tudást meditációvá változtatja.

Szoláris tónus: pulzálja a szándékot, megvalósít. Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen. A cselekvés formát ölt. A végrehajtás hatalma, a nagy cél felé haladás, ötletek lelkesedés, döntéshozatal, megakadt helyzetek újból lendületbe hozása, Gordiuszi csomók kibontása, elavult, hasznavehetetlen gondolkodás és gyakorlat elengedése, a személyiség szellemi (lelki) energetikai megújuló növekedése.

Tükör: tükrözés, végtelenség, rend.

Fehér tükör: az önfelismerés ereje, világosság, visszatükrözés. Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.


A tükör napokon saját magunk tükörképei tükröződnek vissza a környezetünkben. Amit ilyenkor látunk az gyakran olyan belső tulajdonságaink és jellemzőink, melyektől szívesen megszabadulnánk. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy információt gyűjtünk önmagunkról, hibáinkról, le nem zárt ügyeinkről, hiányosságainkról. Az Univerzum önmagunk hiányait dugja szüntelenül az orrunk alá környezetünk hiányosságainak a képében. A tükör az élet végtelenségét is jelképezi. Ha két tükröt egymással szembe helyezünk, akkor látjuk, hogy a kép végtelenszerűen megsokszorozódik, valóságos alagutat képezve az időn keresztül.

KIN 177 - ápr.25.

(Ildikó, 2014.04.17 20:36)

Fehér Kutya Hullámvarázs 8. napja - vörös galaktikus föld napja.

Vörös: (föld), aktiváló erő, kezdés, elindulás, célkitűzés, lendület. Elindítja a látást.

Galaktikus tónus: Harmonikus együttrezgés, harmonizálja a teljességet, alakít. Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten, minden szint között. - A legerősebb megvalósítási erő, átütőerő. A hatalom természetes növekedése, a siker megnyilvánulása, az Egy Szív működése, cselekvő szeretet, cselekvő tudatosság. Lehetőség a hatalom növelésére, ha természetes módon összehangolódsz másokkal.

Föld: fejlődés, navigáció, szinkronicitás.

Vörös Föld: Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a a kozmikus erővel.

A föld napokon erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Lépjünk a földi elemekkel és adományokkal kapcsolatba, hallgassuk bölcsességüket, szerezzük vissza a csendet és ápoljuk a békét. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, s ha megtaláltuk, akkor azon a ponton cselekedjünk.

KIN 176 - ápr.24.

(Ildikó, 2014.04.17 20:35)

Fehér Kutya Hullámvarázs 7. napja - sárga rezonáns harcos napja.

Sárga: (tűz), lecsendesítő energia, lazítás, lezárás, befejezés, megpihenés, átadás. Hatalommá érleli a türelmet.

Rezonáns tónus: irányítja az összhangot, ösztönöz. Az eszközök összehangolása. - A hullámvarázs középpontja, a hetes szám misztériuma (7 csakra, 7 bolygó, 7 sugár), energetikai feltankolás, csatlakozás az univerzális energiahálózatra, különleges hatalom, a valóság elfogadása és önelfogadás, közvetlen összeköttetés a forrással. A szellemi és érzelmi energiák együttesének (két agyfélteke) tudatos használata.


Harcos: kérdés,intelligencia, rettenthetetlenség.

Sárga harcos: az intelligencia ereje, félelemnélküliség.Felveszem személyes erőm botját.


A harcos napján tegyünk fel minden kérdést, ami bennünk lakozik. Merjünk bármikor rákérdezni és engedjük el félelmeinket, ne hagyjuk hogy azok fejlődésünkben gátoljanak. Ezeken a napokon életünket egy intelligens stratégia szerint tervezzük meg. Semmi sem tudható be a véletlennek, kérdezzünk rá melyik irányba akarunk menni, mit akarunk az élettől. Tisztázzuk helyzetünket a környezetünkkel és utána tegyük meg a szükséges lépéseket egyesítve a szívet és az értelmet.

KIN 175 - ápr.23.

(Ildikó, 2014.04.17 20:33)

Fehér Kutya Hullámvarázs 6. napja - kék ritmikus sas napja.

Kék:(víz): átalakulás, kiteljesedés, gyógyulás, elengedés. Kiegyensúlyozó energia, haladás. Az alázatot türelemmé változtatja.

Ritmikus tónus: felsőbb egyensúly, megszervezi az egyenlőséget, kiegyenlít. - Az eszközök elrendezése, elhelyezése. - Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen. - A forráserő és a motor szimbiózisa, férfienergia = célirányos cselekvés, kiváló szervezési készségek, nagyfokú hajtóerő, a poláris erők kiegyenlítése, befogadó készség. Állandó aktív kiegyenlítődés, kiegyensúlyozottság, dinamikus egyensúly. Az univerzális szellemi élet és a földi biológiai élet együttes működésének aktív folyamata, több dimenzióban.


Kék sas: reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Sas: teremtés, lát(om)ás, ész

A sas napján belső látnokunk fejlődésére, a harmadik szemünkre koncentráljunk. Ébresszük fel a belső látomásainkat. Hallgassunk az ösztöneinkre, és előérzeteink szerint cselekedjünk. Fejlesszük a telepátia és a mentális kommunikáció képességeit. Higgyünk önmagunkban, álmainkban és vízióinkban. Mozduljunk olyan típusú tevékenységek felé, amelyek hasznára válnak a Földnek és teremtményeinek.

KIN 174 - ápr.22.

(Ildikó, 2014.04.17 20:31)

Fehér Kutya Hullámvarázs 5. napja - fehér felhangos varázsló napja.

fehér:(levegő), növekedés, letisztulás, mozgás, áramlás. A tudást meditációvá változtatja.

Felhangos tónus: középpont, megerősíti a sugárzást, meghatároz. Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat. A vonal megjelenése, a kombinációk lehetősége. Megnyílik, lélekszám, a megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (mint a magnetikus tónus), természetes tekintély, belső alap, gyökérpont, a lényeg, a cél, az összpontosítás helye, az emberi mivoltunk elfogadása, az individuális emberi formába átáramló kozmikus bölcsesség középpontja, tudatosság és élet.

varázsló:bűbájosság, időtlenség, befogadás

Fehér varázsló: a mágia ereje. Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni akarathoz.

Varázsló napjain a varázslatot valósíthatjuk meg életünkben. Mindannyian varázslók vagyunk, a teremtő Isten tükörképei és rendelkezünk a teremtés képességével. Hinnünk kell önmagunkban, és bíznunk a varázslatban. Kívánjunk valamit, és aztán egyszerűen bízzunk abban, hogy kívánságunk megjelenik az életünkben. Meglátjuk csoda fog történni.